Edulliset lennot kohteesta Zhengzhou Xinzhengin kansainvälinen lentokenttä (CGO)

Matkusta 96 paikkoihin 44 avulla

Tiedot koskien Zhengzhou Xinzhengin kansainvälinen lentokenttä

Lentokentän nimi Zhengzhou Xinzhengin kansainvälinen lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi CGO
Kaupunki Zhengzhou
Maa China (CN)
Täysi sijainti Zhengzhou Xinzhengin kansainvälinen lentokenttä
Leveysaste 34.525341
Pituusaste 113.846156
Verkkosivusto Zzairport.com
Näytä kartalla Google maps
Zhengzhou Xinzhengin kansainvälinen lentokenttä
Zhengzhou Xinzhengin kansainvälinen lentokenttä
Zhengzhou Xinzhengin kansainvälinen lentokenttä
Zhengzhou Xinzhengin kansainvälinen lentokenttä
Zhengzhou Xinzhengin kansainvälinen lentokenttä
Zhengzhou Xinzhengin kansainvälinen lentokenttä

Zhengzhou Xinzhengin kansainvälisen lentokentän tilat ja palvelut

Henanin maakunnan pääkaupungissa sijaitseva Zhengzhou Xinzhengin kansainvälinen lentoasema on vilkas liikenteen solmukohta, joka tarjoaa laajan valikoiman tiloja ja palveluita matkustajilleen. Olitpa Zhengzhoussa liike- tai lomamatkalla, lentokentällä on kaikki mitä tarvitset saumattoman ja mukavan matkakokemuksen varmistamiseksi.

Palvelut

 • Terminaalit: Zhengzhou Xinzhengin kansainvälisellä lentokentällä on kaksi terminaalia, Terminal 1 ja Terminal 2, jotka molemmat ovat hyvin varusteltuja hoitamaan kotimaan ja kansainväliset lennot. Nämä modernit terminaalit tarjoavat runsaasti tilaa, mukavat istuinalueet ja selkeät opasteet helpottamaan navigointia.
 • Vähittäiskauppa ja ruokailu: Matkustajat voivat nauttia erilaisista ostos- ja ruokailumahdollisuuksista lentokenttä. Jokaiselle löytyy jotakin verovapaista liikkeistä, jotka tarjoavat laajan valikoiman luksusbrändejä, paikallisiin putiikkeihin, jotka esittelevät perinteisiä Henan-käsitöitä. Lukuisat ravintolat ja kahvilat palvelevat erilaisia makuja ja tarjoavat sekä paikallisia että kansainvälisiä ruokia.
 • Aulatilat: Jos etsit eksklusiivisempaa ja rauhallisempaa ympäristöä, Xinzhengin kansainvälinen lentoasema tarjoaa loungeja, jotka tarjoavat valikoima mukavuuksia, kuten mukavat istuimet, ilmaiset välipalat ja juomat sekä Wi-Fi ja latauspisteet.
 • Liiketoiminnan palvelut: Lentokenttä ymmärtää liikematkustajien tarpeet ja tarjoaa huippumodernit bisneskeskukset, joissa on tilat, kuten kokoushuoneet, faksit ja nopea internetyhteys. Nämä mukavuudet helpottavat matkustajien asiointia liikkeellä ollessaan.
 • Lasten palvelut: Pienten lasten kanssa matkustavat perheet arvostavat lentokentän lastenhoitopalveluita, leikkialueita ja perhettä. -Ystävälliset mukavuudet varmistavat stressittömän matkan vanhemmille ja hauskan kokemuksen pienimmille.
 • Esteettömyys: Zhengzhou Xinzhengin kansainvälinen lentoasema asettaa esteettömyyden etusijalle liikuntarajoitteisille matkustajille liikkuvuus. Lentoasema on varustettu rampeilla, hisseillä ja merkityillä pysäköintipaikoilla, jotka helpottavat vammaisten henkilöiden sujuvaa navigointia.

Palvelut

 • Lennon tiedot: Matkustajat voivat löytää reaaliaikaisia lentotietoja, jotka näkyvät terminaaleissa ja digitaalisilla näytöillä, mikä varmistaa, että he ovat ajan tasalla kaikista lentojensa päivityksistä tai muutoksista.
 • Matkalaukkupalvelut: Lentokenttä tarjoaa erilaisia matkatavarapalveluita, kuten matkatavarasäilytyksen, vaunut ja käteviä itsepalvelupisteitä. Lisäksi käytettävissä on omistettu henkilökunta, joka auttaa matkustajia kaikissa matkatavaroihin liittyvissä kysymyksissä.
 • Kuljetus: Zhengzhou Xinzhengin kansainvälinen lentoasema tarjoaa erilaisia kuljetusvaihtoehtoja varmistaakseen, että matkustajat pääsevät helposti määränpäähänsä. Näitä ovat taksi- ja autonvuokrauspalvelut sekä julkinen liikenne, kuten linja-autot ja metrolinjat.
 • Lääkintäpalvelut: Lääketieteellisen hätätilanteessa lentokentällä on lääketieteelliset tilat ammattitaitoinen henkilökunta käytettävissä 24/7. Matkustajat voivat saada lääketieteellistä apua tai apua, mikä varmistaa heidän hyvinvointinsa koko matkan ajan.
 • Wi-Fi: Xinzhengin kansainvälinen lentoasema tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden kaikissa terminaaleissaan, jotta matkustajat voivat pysyä yhteydessä ja hyödyntää odotusajastaan parhaalla mahdollisella tavalla.
 • Valuutanvaihto: matkustajat voivat vaihtaa valuuttaa kätevästi lentoaseman valuutanvaihtopisteissä ja varmistaa, että heillä on tarvittavat varat aikaa Zhengzhoussa.

Zhengzhou Xinzhengin kansainvälinen lentoasema on sitoutunut tarjoamaan miellyttävän ja mukavan kokemuksen kaikille matkustajille huippuluokan mukavuuksillaan ja kattavilla palveluilla. Olitpa saapumassa tai lähdössä, lentokentän mukavuudet ja palvelut on suunniteltu vastaamaan kaikkiin tarpeisiisi, joten se on tärkeä portti vilkkaaseen Zhengzhoun kaupunkiin ja sen ulkopuolelle.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Zhengzhou Xinzhengin kansainvälinen lentokenttä?

Koodi CGO on myönnetty Zhengzhou Xinzhengin kansainvälinen lentokenttä kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Zhengzhou Xinzhengin kansainvälinen lentokenttä?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Zhengzhou Xinzhengin kansainvälinen lentokenttä ja Juba International Airport (JUB) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 14h 25m.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Zhengzhou Xinzhengin kansainvälinen lentokenttä kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Zhengzhou Xinzhengin kansainvälinen lentokenttä lentokentältä, on valittavanaan 44 eri lentoyhtiötä, joista China Southern Airlines, Shenzhen Airlines, West Air (China), Lucky Air, Hainan Airline tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Zhengzhou?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Zhengzhou, suosivat usein Zhengzhou Xinzhengin kansainvälinen lentokenttä (CGO)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Zhengzhouin läheisyydessä?

Zhengzhou läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä): Zhengzhou Xinzhengin kansainvälinen lentokenttä (CGO)

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella