Lentoerikoistarjoukset kohteesta Zhanjiangin lentokenttä (ZHA)

Non-stop-lentoja 35 kohteeseen 18 eri lentoyhtiöllä

Tiedot koskien Zhanjiangin lentokenttä

Lentokentän nimi Zhanjiangin lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi ZHA
Kaupunki Zhanjiang
Maa China (CN)
Täysi sijainti Zhanjiangin lentokenttä
Leveysaste 21.217500
Pituusaste 110.357778
Verkkosivusto Baiyunairport.com
Näytä kartalla Google maps

Zhanjiangin lentokentän tilat ja palvelut

Etelä-Guangdongin maakunnassa sijaitseva Zhanjiangin lentoasema on moderni ja hyvin varusteltu lentokenttä, joka palvelee sekä kotimaisia että kansainvälisiä matkustajia. Zhanjiangin lentoasema tarjoaa huippuluokan mukavuuksillaan ja erinomaisilla palveluillaan mukavan ja kätevän kokemuksen matkustajille.

Terminaalirakennus

Zhanjiangin lentokentän terminaalirakennus on tilava ja suunniteltu matkustajien mukavuutta ajatellen. Siinä on moderni arkkitehtuuri, runsaasti istuma-alueita ja selkeät opasteet navigoinnin helpottamiseksi. Tila on varustettu mukavuuksilla, kuten pankkiautomaateilla, valuutanvaihtopisteillä ja verovapailla liikkeillä, mikä varmistaa, että matkailijoilla on pääsy tärkeisiin palveluihin ja mukavuuksiin.

Sisäänkirjautuminen ja turvallisuus

Zhanjiangin lentoasema tarjoaa tehokkaat lähtöselvitys- ja turvaprosessit varmistaakseen matkustajille sujuvan matkakokemuksen. Lentokentällä on lähtöselvitystiskille varattu alue, jossa matkustajat voivat suorittaa tarvittavat toimenpiteet nopeasti ennen lentoaan. Turvatarkastuspisteet on varustettu uusimmalla turvatarkastusteknologialla matkustajien turvallisuuden priorisoimiseksi aiheuttamatta tarpeettomia viivästyksiä.

Vähittäiskauppa ja ruokailu

Zhanjiangin lentokentällä on useita vähittäiskauppa- ja ruokailuvaihtoehtoja matkustajien tarpeisiin. Matkustajat voivat tutustua verovapaisiin liikkeisiin, jotka tarjoavat laajan valikoiman tuotteita, kuten kosmetiikkaa, elektroniikkaa ja paikallisia matkamuistoja. Lentokentällä on myös useita ravintoloita ja kahviloita, jotka tarjoavat sekä paikallista että kansainvälistä ruokaa, jolloin matkustajat voivat nauttia herkullisen aterian ennen matkaa tai sen jälkeen.

Kuljetusvaihtoehdot

Zhanjiangin lentoasema tarjoaa matkustajille kätevät kuljetusvaihtoehdot haluamansa määränpäähän. Saapuessaan matkustajat löytävät helposti taksit ja autonvuokrauspalvelut terminaalirakennuksen ulkopuolelta. Lisäksi lentoasemalta on hyvät yhteydet kaupungin keskustaan ja tärkeimpiin liikennekeskuksiin shuttle-bussien avulla, mikä tekee matkustajien pääsystä Zhanjiangin eri osiin ja sen ulkopuolelle.

Erityistapu

Zhanjiangin lentoasema arvostaa kaikkien matkustajiensa mukavuutta ja hyvinvointia, myös niiden, joilla on erityistarpeita. Lentoasema tarjoaa esteettömyyden pyörätuolilla, vammaisten wc:t ja nimetyt avustuspalvelut varmistaakseen, että kaikki voivat matkustaa helposti. Erityistä apua tarvitsevia matkustajia kehotetaan ottamaan yhteyttä lentokentälle etukäteen tarvittavien järjestelyjen tekemiseksi.

Zhanjiangin lentoasema on kiitettävä esimerkki lentoasemasta, joka asettaa etusijalle matkustajien tyytyväisyyden. Zhanjiangin lentoasema tarjoaa nykyaikaiset tilat, monipuoliset vähittäiskauppa- ja ruokailumahdollisuudet, luotettavat liikenneyhteydet ja sitoutuminen palvelemaan matkustajia kaikissa tarpeissa, ja se tarjoaa todella nautinnollisen ja vaivattoman matkakokemuksen.


Zhanjiangin lentokenttä Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Zhanjiangin lentokenttä?

Koodi ZHA on myönnetty Zhanjiangin lentokenttä kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Zhanjiangin lentokenttä lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Hulunbuir Hailar Airport (HLD), ja sen arvioitu kesto on 5h 0m lennettäessä koneella Airbus A319.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Zhanjiangin lentokenttä kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Zhanjiangin lentokenttä lentokentältä, on valittavanaan 18 eri lentoyhtiötä, joista China Eastern Airlines, China Southern Airlines, Air China, Spring Airlines, Tianjin Airline tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Zhanjiang?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Zhanjiang, suosivat usein Zhanjiangin lentokenttä (ZHA)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Mikä on lähellä Zhanjiang sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella