Edulliset lennot kohteesta Zhangjiajie Hehuan lentoasema (DYG)

Jatkuvat lennot 13 kohteeseen 17 eri lentoyhtiön kautta

Päivittäinen lähtöaikataulu Zhangjiajie Hehuan lentoasema

Tiedot koskien Zhangjiajie Hehuan lentoasema

Lentokentän nimi Zhangjiajie Hehuan lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi DYG
Kaupunki Zhangjiajie
Maa China (CN)
Täysi sijainti Zhangjiajie Hehuan lentoasema
Leveysaste 29.103856
Pituusaste 110.451191
Näytä kartalla Google maps

Zhangjiajie Hehuan lentokentän tilat ja palvelut

Zhangjiajie Hehuan lentoasema sijaitsee Hunanin maakunnassa Kiinassa ja toimii pääporttina vieraileville vierailijoille viehättävässä Zhangjiajie National Forest Parkissa, joka on kuuluisa kohoavista hiekkakivipilareistaan.

Palvelut

 • Terminaalirakennus: Lentokentällä on moderni ja tilava terminaalirakennus, jossa on erilaisia palveluita matkustajien tarpeisiin.
 • Ravintolat ja kahvilat: Saatavilla on useita ravintoloita ja kahviloita, jotka tarjoavat laajan valikoiman herkullisia paikallisia ja kansainvälisiä ruokia.
 • Ostokset: Lentokentällä on useita kauppoja ja putiikkeja, joista matkustajat voivat ostaa matkamuistoja, paikallisesti valmistettuja käsitöitä ja verovapaita tuotteita.
 • Pankit ja valuutanvaihto: Vierailijat voivat löytää pankkeja ja valuutanvaihtopisteet helpottamaan heidän taloudellisia tarpeitaan.
 • Autonvuokraus: Autonvuokrauspalvelut ovat saatavilla niille, jotka haluavat tutustua Zhangjiajieen ja sen lähialueisiin omaan tahtiinsa.
 • Lääkintäpalvelut: Lentokentällä on lääkinnälliset tilat ja henkilökunta, joka antaa tarvittavaa apua hätätilanteissa.
 • Matkatavarasäilytys: Matkustajat voivat säilyttää matkatavaransa turvallisesti lentokentällä tehdäkseen vierailustaan Zhangjiajiessa mukavampaa.

Palvelut

 • Lennon tiedot: Lentoasema tarjoaa reaaliaikaisia lentotietoja näytöillä koko terminaalissa, mikä varmistaa, että matkustajat ovat ajan tasalla lähtö- ja saapumisaikansa.
 • Kuljetus: Erilaisia kuljetusvaihtoehtoja on saatavilla lentokentälle, mukaan lukien taksit, linja-autot ja kuljetuspalvelut Zhangjiajien kaupunkiin ja ympäröiviin nähtävyyksiin.
 • WiFi: Zhangjiajie Hehuan lentoasema tarjoaa asiakkailleen ilmaisen Wi-Fi-yhteyden, jotta matkustajat voivat pysyä yhteydessä aikaansa lentokentälle.
 • Löydetyt ja kadonneet: Kadonneiden tavaroiden tai matkatavaroiden varalta lentoasemalla on löydetty-osasto, joka auttaa matkustajia löytämään heidän omaisuutensa.
 • Palvelut liikuntarajoitteisille: Lentokenttä varmistaa esteettömyyden vammaisille matkustajille, mukaan lukien rampit, hissit ja henkilökunnan avustaja.
 • Lasten leikkialue: Terminaalirakennuksessa on lasten leikkipaikka, joka tarjoaa viihdettä pienten lasten kanssa matkustaville perheille.
 • Bisneskeskus: Liikematkustajille lentoasemalla on varustettu bisneskeskus. tilat, kuten kokoushuoneet, faksipalvelut ja tulostuspalvelut.

Kaiken kaikkiaan Zhangjiajie Hehuan lentoasema tarjoaa valikoiman tiloja ja palveluita, jotka takaavat mukavan ja kätevän matkakokemuksen vierailijoille lumoavalle alueelle Zhangjiajien alue. Olipa kyseessä ainutlaatuisten luonnonmaisemien tutkiminen tai rikkaan kulttuuriperinnön ihailu, lentoasema on tärkeä portti matkustajille, jotka voivat aloittaa Zhangjiajie-matkansa.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Zhangjiajie Hehuan lentoasema?

Ilmailualalla Zhangjiajie Hehuan lentoasema tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, DYG, perusteella.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Zhangjiajie Hehuan lentoasema?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Zhangjiajie Hehuan lentoasema ja Hulunbuir Hailar Airport (HLD) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 4h 10m.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Zhangjiajie Hehuan lentoasema kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Zhangjiajie Hehuan lentoasema lentokentältä, on valittavanaan 17 eri lentoyhtiötä, joista Juneyao Airlines, China Southern Airlines, Shanghai Airlines, Air China, Chongqing Airline tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Zhangjiajie kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Zhangjiajie Hehuan lentoasema (DYG) on matkustajien suosiossa kaupungista Zhangjiajie sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Zhangjiajiein läheisyydessä?

Zhangjiajie läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella