Lennot lähtevät kohteesta Zhalantun Chengjisihanin lentoasema (NZL)

Tutustu 4 paikkaan 3 eri kuljetusyhtiön kanssa

Päivittäinen lähtöaikataulu Zhalantun Chengjisihanin lentoasema

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
HET Hohhot

1 lentoja päivässä

2h 10m Näytä hinta
HLD Hailar

1 lentoja päivässä

0h 45m Näytä hinta
PKX Pekingin Daxing

1 lentoja päivässä

2h 15m Näytä hinta
TSN Tianjin
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

2h 5m Näytä hinta

Olennaiset tiedot koskien Zhalantun Chengjisihanin lentoasema

Lentokentän nimi Zhalantun Chengjisihanin lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi NZL
Kaupunki Zhalantun Chengjisihan
Maa China (CN)
Täysi sijainti Zhalantun Chengjisihanin lentoasema
Leveysaste
Pituusaste
Näytä kartalla Google maps

Zhalantun Chengjisihanin lentoaseman tilat ja palvelut

Zhalantun Chengjisihanin lentoasema, joka sijaitsee Sisä-Mongoliassa, on moderni lentokenttä, joka tarjoaa valikoiman tiloja ja palveluita matkustajiensa tarpeisiin. Matkustitpa liike- tai vapaa-ajanmatkalla, lentoasema takaa mukavan ja kätevän kokemuksen kaikille.

Palvelut

 • Terminaalirakennus: Lentokentällä on tilava ja hyvin suunniteltu terminaalirakennus, joka on varustettu moderneilla mukavuuksilla. Se tarjoaa matkustajille miellyttävän ja tehokkaan ympäristön.
 • Odotuslounge: Matkustajat voivat rentoutua mukavissa odotustiloissa odottaessaan lentoaan. Oleskelutiloissa on runsaasti istumapaikkoja, latauspisteitä ja ilmainen Wi-Fi.
 • Ravintolat ja kahvilat: Zhalantun Chengjisihanin lentokentällä on laaja valikoima ravintoloita pikaruokaketjuista paikallisiin ruokiin. Matkustajat voivat tyydyttää nälänhimonsa ja makuhermojaan ennen lentoaan tai sen jälkeen.
 • Duty-Free-liikkeet: Lentokentällä on useita tax-free-liikkeitä, jotka tarjoavat erilaisia tuotteita, kuten kosmetiikkaa, alkoholia ja tupakka. Matkustajat voivat tehdä verovapaita ostoksia ja löytää mahtavia tarjouksia kansainvälisistä brändeistä.
 • Vähittäismyymälät: Duty-free-myymälöiden lisäksi lentokentällä on myös useita vähittäismyyntipisteitä, joista matkustajat voivat ostaa muotivaatteita, asusteita ja matkamuistoja. ja paljon muuta.
 • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: Kätevästi sijaitsevat pankkiautomaatit ja valuutanvaihtopisteet ovat käytettävissä lentokentällä, mikä varmistaa, että matkustajat pääsevät helposti käteis- tai valuutanvaihtopalveluihin.
 • Autonvuokraus: Niille, jotka haluavat tutustua kaupunkiin tai matkustaa läheisiin kohteisiin, autonvuokrauspalvelut ovat saatavilla lentokentällä. Useat autovuokraamot tarjoavat erilaisia ajoneuvoja erilaisiin tarpeisiin ja mieltymyksiin.

Palvelut

 • Information Desk: Infopisteen ystävällinen ja asiantunteva henkilökunta on valmiina auttamaan matkustajia kaikissa matkaansa tai lentoasemaa koskevissa tiedusteluissa tai huolenaiheissa.
 • Matkalaukkupalvelut: Zhalantun Chengjisihanin lentoasema tarjoaa tehokkaita matkatavarapalveluita varmistaakseen, että matkustajien matkatavarat käsitellään turvallisesti ja nopeasti. Myös matkatavaroiden vaunut ja matkatavaroiden käärimispalvelut ovat saatavilla.
 • Lääkintäpalvelut: Hätätilanteissa tai vähäisissä lääketieteellisissä ongelmissa lentokentällä on lääkintäpalvelut ja koulutettu henkilökunta, joka voi tarjota välitöntä apua.
 • Kuljetus: Lentokentältä on hyvät yhteydet kaupunkiin ja lähialueille erilaisten kulkuvälineiden kautta. Matkustajat pääsevät helposti takseille, linja-autoille ja sukkuloille päästäkseen haluamiinsa kohteisiin.
 • Ilmainen Wi-Fi: Lentoasema tarjoaa ilmaisen Wi-Fi:n koko terminaalirakennuksessa, jotta matkustajat pysyvät yhteyksissä. Matkustajat voivat pysyä yhteydessä läheisiensä tai seurata töitä odottaessaan lentoaan.
 • Lasten leikkialue: Perheet, joissa on pieniä lapsia, voivat käyttää lentokentän leikkialuetta, joka on varustettu leluilla ja pelejä, joiden avulla lapset viihtyvät.
 • Rukoushuone: Zhalantun Chengjisihanin lentoasema kunnioittaa ja tunnustaa matkustajiensa erilaisia uskonnollisia tarpeita tarjoamalla rukoushuoneen henkilöille, jotka etsivät hiljaista tilaa rukoukselle tai meditaatiolle.

Yleensä Zhalantun Chengjisihanin lentoasema pyrkii tarjoamaan saumattoman matkakokemuksen matkustajilleen tarjoamalla huippuluokan mukavuudet ja palvelut. Olipa kyseessä ostoksia verovapaissa myymälöissä, aterian nauttiminen jossakin ravintoloista tai erilaisten palveluiden hyödyntäminen, lentoasema varmistaa, että matkustajilla on mukava ja nautinnollinen matka alusta loppuun.


Zhalantun Chengjisihanin lentoasema Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Zhalantun Chengjisihanin lentoasema?

Koodi NZL on myönnetty Zhalantun Chengjisihanin lentoasema kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Zhalantun Chengjisihanin lentoasema lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Hohhot Baita International Airport (HET), ja sen arvioitu kesto on 2h 10m lennettäessä koneella Canadair (Bombardier) Regional Jet 900 and Challenger 890.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Zhalantun Chengjisihanin lentoasema?

Yhteensä 3 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Zhalantun Chengjisihanin lentoasema-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: Gestair, Hebei Airlines, Okay Airway

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Zhalantun Chengjisihan?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Zhalantun Chengjisihan, suosivat usein Zhalantun Chengjisihanin lentoasema (NZL)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Mikä on lähellä Zhalantun Chengjisihan sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella