Edulliset lennot kohteesta Zakynthoksen kansainvälinen lentokenttä (ZTH)

Jatkuvat lennot 49 kohteeseen 25 eri lentoyhtiön kautta

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Zakynthoksen kansainvälinen lentokenttä

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
ATH Ateena

2 lentoja päivässä

1h 0m Näytä hinta
BRQ Brno
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

2h 20m Näytä hinta
EFL Kefallinian saari
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

0h 25m Näytä hinta
PRG Praha

1 lentoja päivässä

2h 30m Näytä hinta
RTM Rotterdam
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

3h 30m Näytä hinta
SZG Salzburg
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

2h 20m Näytä hinta
AMS Haarlemmermeeri

1 lentoja päivässä

3h 20m Näytä hinta
WMI Varsova
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

2h 40m Näytä hinta
BFS Belfast
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

4h 23m Näytä hinta
BHX Birmingham

1 lentoja päivässä

3h 50m Näytä hinta

Tiedot koskien Zakynthoksen kansainvälinen lentokenttä

Lentokentän nimi Zakynthoksen kansainvälinen lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi ZTH
Kaupunki Zakynthos
Maa Greece (GR)
Täysi sijainti Zakynthoksen kansainvälinen lentokenttä
Leveysaste 37.754447
Pituusaste 20.886808
Näytä kartalla Google maps

Zakynthoksen kansainvälisen lentokentän tilat ja palvelut

Zakynthoksen kansainvälinen lentokenttä, joka tunnetaan myös nimellä Dionysios Solomosin lentokenttä, on tärkein Zakynthoksen saarta Kreikassa palveleva lentokenttä. Lentokenttä sijaitsee lähellä Kalamakin kylää, noin 4,3 mailia (7 kilometriä) saaren pääkaupungista Zakynthoksen kaupungista. Se on portti tähän suosittuun matkailukohteeseen ja tarjoaa erilaisia tiloja ja palveluita, jotka takaavat miellyttävän kokemuksen matkustajille.

Palvelut

 • Sisäänkirjautumistiskit: Lentokenttä on erilliset lähtöselvitystiskit eri lentoyhtiöille, jotka liikennöivät Zakynthoksen ja sieltä lähteviä lentoja. Matkustajat voivat suorittaa lähtöselvityksen ja hankkia maihinnousukorttinsa kätevästi.
 • Matkalaukkupalvelut: Matkatavaroiden käsittely- ja lajittelupalvelut varmistavat sujuvan matkatavaroiden siirron lentojen välillä. Lisäksi matkustajat voivat noutaa tavaransa saapuessaan matkatavaroiden vastaanottoalueille.
 • Vähittäiskaupat ja verovapaat kaupat: matkustajat voivat tutustua useisiin vähittäismyyntipisteisiin ja tax-free-myymälöihin lentoaseman tiloissa. Matkamuistoista vaatteisiin, kosmetiikasta elektroniikkaan löytyy jokaiselle jotakin.
 • Ravintolat ja kahvilat: Matkustajat voivat nauttia erilaisista kulinaarisista vaihtoehdoista useissa ravintoloissa, kahviloissa ja välipalabaareissa. Halusitpa nopean välipalan tai täyden aterian, on olemassa vaihtoehtoja eri makujen ja mieltymysten tyydyttämiseen.
 • Aulatilat: Jos etsit eksklusiivisempaa ja mukavampaa kokemusta, lentoasema tarjoaa premium-loungeja. Näissä loungeissa on mukavuuksia, kuten mukavat istuimet, ilmaisia virvokkeita ja Wi-Fi-yhteys.
 • Autonvuokrauspalvelut: Zakynthosin kansainvälisellä lentokentällä on useita autovuokraamoita, joten matkustajien on kätevää vuokrata ajoneuvoja saapuessaan. Näin vierailijat voivat tutustua saareen rauhassa.

Palvelut

 • Tiedotiskit: Henkilökunnan neuvontapisteet auttavat matkustajia kaikissa heidän matkaansa koskevissa kysymyksissä, lentokentän palveluita tai yleistä tietoa Zakynthoksesta.
 • Wi-Fi: Ilmainen Wi-Fi on käytettävissä koko lentokentällä, mikä varmistaa, että matkustajat voivat pysyä yhteydessä ja selata Internetiä.
 • Lääketieteellinen Palvelut: Lentokentällä on lääkintäkeskus, joka tarjoaa tarvittavaa lääketieteellistä apua tai ensiapua apua tarvitseville matkustajille.
 • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: Lentoaseman tiloissa on pankkiautomaatteja, joista matkustajat voivat nostaa käteistä kätevästi. Saatavilla on myös valuutanvaihtopalveluita, jotka auttavat matkustajia heidän valuuttatarpeissaan.
 • Löydetyt ja kadonneet: Jos tavarat kadonneet tai kadonneet, siellä on löydetty-osasto, joka auttaa matkustajia löytämään tavaransa..
 • Erityistarpeisiin liittyvät tilat: Zakynthosin kansainvälinen lentoasema tarjoaa tiloja ja palveluita matkustajien majoittamiseksi, joilla on erityistarpeita tai vammaisia. Näitä ovat esteettömät wc-tilat, rampit ja nimetyt pysäköintipaikat.

Zakynthoksen kansainvälinen lentokenttä Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Zakynthoksen kansainvälinen lentokenttä?

Ilmailualalla Zakynthoksen kansainvälinen lentokenttä tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, ZTH, perusteella.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Zakynthoksen kansainvälinen lentokenttä lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Belfast International Airport (BFS), ja sen arvioitu kesto on 4h 20m lennettäessä koneella Boeing 737-800 (winglets) Passenger/BBJ2.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Zakynthoksen kansainvälinen lentokenttä?

Yhteensä 25 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Zakynthoksen kansainvälinen lentokenttä-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: Sky Express, Olympic Ai

Zakynthos kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Zakynthoksen kansainvälinen lentokenttä (ZTH) on matkustajien suosiossa kaupungista Zakynthos sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Mikä on lähellä Zakynthos sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella