Suora lento kohteesta Yongzhou Linglingin lentokenttä (LLF)

Suoria lentoja kohteeseen 3 tarjoaa 2 lentoyhtiötä.

Päivittäinen lähtöaikataulu Yongzhou Linglingin lentokenttä

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
PKX Pekingin Daxing

1 lentoja päivässä

2h 43m Näytä hinta
CKG Chongqing

1 lentoja päivässä

1h 35m Näytä hinta
HAK Haikou

1 lentoja päivässä

1h 35m Näytä hinta

Olennaiset tiedot koskien Yongzhou Linglingin lentokenttä

Lentokentän nimi Yongzhou Linglingin lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi LLF
Kaupunki Yongzhou
Maa China (CN)
Täysi sijainti Yongzhou Linglingin lentokenttä
Leveysaste 26.341414
Pituusaste 111.618540
Näytä kartalla Google maps

Yongzhou Linglingin lentokentän tilat ja palvelut

Yongzhou Linglingin lentoasema, joka sijaitsee Yongzhoun kaupungissa Hunanin maakunnassa Kiinassa, on moderni lentokenttä, joka tarjoaa valikoiman tiloja ja palveluita mukavan ja mukavan mukava matkakokemus matkustajilleen.

Palvelut

 • Terminaalirakennus: Lentokentän terminaalirakennus on tilava ja hyvin varusteltu vastaamaan matkustajien tarpeisiin. Se tarjoaa miellyttävän ja puhtaan ympäristön mukavine odotusalueineen.
 • Vähittäiskaupat: Lentokentällä on erilaisia vähittäiskauppoja, joissa matkustajat voivat tehdä viime hetken ostoksia. Duty-free-myymälöistä lahjatavaramyymälöihin löytyy jokaiselle jotakin.
 • Ravintolat ja kahvilat: Nälkäiset matkailijat voivat valita useista ravintoloista ja kahviloista, jotka tarjoavat erilaisia ruokia ja välipaloja. Halusitpa sitten nopean välipalan tai täyden aterian, jokaiseen makuhermostoon on tarjolla vaihtoehtoja.
 • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: Matkustajien avuksi Yongzhou Linglingin lentokentällä on pankkiautomaatteja ja valuutanvaihtopisteitä. terminaalirakennuksen sisällä. Tämä varmistaa helpon käteisen käytön ja mahdollisuuden vaihtaa valuuttoja tarpeen mukaan.
 • Wi-Fi: Matkustajat voivat nauttia ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä koko lentoasemalla. Tarvitsetpa sitten töitä tai pitää yhteyttä läheisiisi, yhteydenpito on helppoa.
 • Kadonneet ja löydetyt: Jos tavaroita on kadonnut, Yongzhou Linglingin lentokentällä on löydetty-osasto. auttaa matkustajia noutamaan tavaransa.

Palvelut

 • Lennon tiedot: Lentoasema tarjoaa reaaliaikaisia lentotietoja näytöillä, jotka sijaitsevat terminaalirakennuksessa. Matkustajat voivat helposti tarkistaa lentonsa tilan ja porttitietonsa, mikä varmistaa, että he pysyvät ajan tasalla.
 • Tavaratavarapalvelut: Lentoasema tarjoaa matkatavaroiden käsittelypalveluita, mukaan lukien lähtöselvityksen ja noudon. Tämä auttaa virtaviivaistamaan prosessia matkustajien kannalta, jolloin he voivat keskittyä matkaansa sen sijaan, että heillä olisi raskaiden laukkujen raahaamista.
 • Maaliikenne: Yongzhou Linglingin lentoasema tarjoaa valikoiman maakuljetusvaihtoehtoja, kuten taksit ja autonvuokraus, jotta matkustajat matkustavat lentokentälle ja takaisin lentokentälle.
 • Erityistapu: Lentokenttä on varustettu auttamaan vammaisia tai liikuntarajoitteisia matkustajia. Terminaalirakennuksessa on määrätyt pysäköintipaikat, rampit ja pyörätuolilla esteetön pääsy takaamaan sujuvan matkustuskokemuksen kaikille.
 • Tavarakärryt: Matkustajat voivat käyttää matkatavarakärryjä helpottaakseen raskaiden laukkujen kantamista. Nämä kärryt ovat helposti saatavilla kaikkialla lentokentällä, mikä tarjoaa matkustajille mukavuutta.
 • Lääkintäpalvelut: Lääkärin hätätilanteissa lentokentällä on lääkärikeskus, jossa on koulutettuja ammattilaisia, jotka tarjoavat välitöntä apua.

Yongzhou Linglingin lentoasema pyrkii vastaamaan matkustajiensa tarpeisiin monipuolisilla mukavuuksillaan ja palveluillaan, mikä tekee matkustamisesta saumattoman ja nautinnollisen kokemuksen.


Yongzhou Linglingin lentokenttä Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Yongzhou Linglingin lentokenttä?

Ilmailualalla Yongzhou Linglingin lentokenttä tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, LLF, perusteella.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Yongzhou Linglingin lentokenttä lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Beijing Daxing International (PKX), ja sen arvioitu kesto on 2h 40m lennettäessä koneella Boeing 737 Passenger.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Yongzhou Linglingin lentokenttä?

Yhteensä 2 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Yongzhou Linglingin lentokenttä-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: Gestair, China United Airline

Yongzhou kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Yongzhou Linglingin lentokenttä (LLF) on matkustajien suosiossa kaupungista Yongzhou sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Mikä on lähellä Yongzhou sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella