Edulliset lennot kohteesta Yichun Shi -lentokenttä (LDS)

Non-stop-lentoja 3 kohteeseen 3 eri lentoyhtiöllä

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Yichun Shi -lentokenttä

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
SHE Shenyang

1 lentoja päivässä

1h 35m Näytä hinta
PKX Pekingin Daxing

1 lentoja päivässä

2h 33m Näytä hinta
DLC Dalian

1 lentoja päivässä

1h 55m Näytä hinta

Olennaiset tiedot koskien Yichun Shi -lentokenttä

Lentokentän nimi Yichun Shi -lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi LDS
Kaupunki Yichun Shi
Maa China (CN)
Täysi sijainti Yichun Shi -lentokenttä
Leveysaste
Pituusaste
Näytä kartalla Google maps

Yichun Shi -lentokentän tilat ja palvelut

Yichun Shin lentoasema, joka sijaitsee Kiinan Yichunin kaupungissa, tarjoaa joukon erinomaisia tiloja ja palveluita, jotka takaavat miellyttävän ja mukavan matkakokemuksen matkustajille. Yichun Shi -lentokentällä on lentokentälle saapumishetkestä alkaen kaikki mitä tarvitset tehdäksesi matkastasi saumattoman ja nautinnollisen.

Palvelut

 • Terminaalirakennus: Lentokentällä on moderni ja tilava terminaalirakennus, jossa on kaikki tarvittavat mukavuudet. Se tarjoaa mukavan odotusalueen, puhtaat wc-tilat ja runsaasti istumapaikkoja matkustajille.
 • Vähittäiskauppa ja ruokailu: Yichun Shi -lentokentällä on laaja valikoima vähittäiskauppoja ja ruokailumahdollisuuksia. Matkustajat voivat tehdä verovapaita ostoksia, joista he voivat löytää erilaisia tuotteita, kuten vaatteita, asusteita, elektroniikkaa ja paikallisia matkamuistoja. Lisäksi on useita ravintoloita ja kahviloita, jotka palvelevat erilaisia mieltymyksiä ja tarjoavat kulinaarista nautintoa jokaiselle matkustajalle.
 • Kuljetus: Lentokenttä tarjoaa erinomaiset kuljetuspalvelut kaupungin keskustaan ja takaisin. Matkustajat voivat käyttää kätevästi takseja, vuokra-autoja ja kuljetuspalveluita aivan terminaalirakennuksen ulkopuolella.
 • Pysäköinti: Yichun Shi Airport tarjoaa turvallisen ja kätevän pysäköinnin lentokentälle ajaville matkustajille. tilat. Pysäköintialue on hyvin hoidettu ja valvottu varmistaaksesi ajoneuvosi turvallisuuden matkasi aikana.
 • Wi-Fi ja latausasemat: Pysy yhteydessä koko lentokentällä viettämäsi ajan ilmainen Wi-Fi-yhteys. Lisäksi saatavilla on useita latausasemia, joiden avulla voit pitää laitteesi päällä.
 • Aulatilat: Yichun Shin lentokentällä on mukavat oleskelutilat, joissa matkustajat voivat rentoutua ja paeta hälinästä ja hälinästä. pääterminaalialueelta. Nämä oleskelutilat tarjoavat rauhallisen ympäristön ja tarjoavat erilaisia mukavuuksia, kuten mukavat istuimet, virvokkeet ja latausmahdollisuudet.

Palvelut

 • Tiedotiskit: Lentoasemalla on koko terminaalin infopisteissä oma henkilökunta, joka on valmiina auttamaan matkustajia tiedusteluissa, ohjeissa tai yleisissä lentokenttätiedoissa.
 • Tavaratavarapalvelut: Yichun Shi Lentokenttä tarjoaa tehokkaat matkatavarapalvelut varmistaakseen matkatavaroiden sujuvan käsittelyn. Matkustajat voivat hakea apua matkatavaratiskiltä kadonneiden tai vaurioituneiden matkatavaroiden tai muiden asiaan liittyvien kyselyjen vuoksi.
 • Erityistapu: Lentoasemalla on etusijalla auttaminen liikuntarajoitteisille tai liikuntarajoitteisille matkustajille. erityistarpeita. Pyörätuolit voidaan järjestää pyynnöstä, ja kaikkialla lentoasemalla on nimetyt tilat ja palvelut näiden matkustajien majoittamiseksi.
 • Lääketieteelliset tilat: Yichun Shin lentokentällä on lääkintäpalvelut kaikkia lääketieteellisiä hätätilanteita varten. saattaa nousta. Matkustajat voivat saada ammattimaista lääkintäapua lentoaseman tiloissa.
 • Lasten leikkialue: Lentokenttä tunnustaa nuorten matkustajien viihteen pitämisen tärkeyden ja tarjoaa leikkipaikan, jossa lapset voivat pitää hauskaa. aika ennen lentoa.
 • Pankkitoiminta ja valuutanvaihto: Yichun Shi -lentokentällä on saatavilla valuutanvaihtopalveluita ja pankkipalveluita, joten matkustajien on kätevä käsitellä talousasioita ennen tai jälkeen. matka.

Yichun Shi -lentokenttä on omistautunut tarjoamaan poikkeuksellisia tiloja ja palveluja varmistaakseen matkustajilleen stressittömän matkakokemuksen. Yichun Shi -lentokenttä tarjoaa monipuoliset mukavuudet ja sitoutuneensa matkustajien mukavuuteen, joten se on ihanteellinen valinta sekä kotimaisille että kansainvälisille matkailijoille.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Yichun Shi -lentokenttä?

Koodi LDS on myönnetty Yichun Shi -lentokenttä kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Yichun Shi -lentokenttä lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Beijing Daxing International (PKX), ja sen arvioitu kesto on 2h 35m lennettäessä koneella Boeing 737 Passenger.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Yichun Shi -lentokenttä kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Yichun Shi -lentokenttä lentokentältä, on valittavanaan 3 eri lentoyhtiötä, joista China United Airlines, China Southern Airlines, China Eastern Airline tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Yichun Shi?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Yichun Shi, suosivat usein Yichun Mingyueshanin lentoasema (YIC)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Yichun Shiin läheisyydessä?

Yichun Shi läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella