Suora lento kohteesta Jemeljanovon kansainvälinen lentokenttä (KJA)

Non-stop-lentoja 52 kohteeseen 21 eri lentoyhtiöllä

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Jemeljanovon kansainvälinen lentokenttä

Tiedot koskien Jemeljanovon kansainvälinen lentokenttä

Lentokentän nimi Jemeljanovon kansainvälinen lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi KJA
Kaupunki Krasnojarsk
Maa Russia (RU)
Täysi sijainti Jemeljanovon kansainvälinen lentokenttä
Leveysaste 56.176788
Pituusaste 92.481397
Verkkosivusto Yemelyanovo.ru
Näytä kartalla Google maps
Jemeljanovon kansainvälinen lentokenttä
Jemeljanovon kansainvälinen lentokenttä
Jemeljanovon kansainvälinen lentokenttä
Jemeljanovon kansainvälinen lentokenttä
Jemeljanovon kansainvälinen lentokenttä
Jemeljanovon kansainvälinen lentokenttä

Jemelyanovon kansainvälisen lentokentän tilat ja palvelut

Venäjän Krasnojarskissa sijaitseva Jemeljanovon kansainvälinen lentoasema on moderni ja hyvin varusteltu lentoasema, joka toimii alueen tärkeimpänä liikenteen solmukohtana. Jemeljanovon lentoasema tarjoaa asiakkailleen monipuoliset palvelut ja palvelut, jotka vastaavat matkustajien tarpeisiin, ja se takaa sujuvan ja miellyttävän matkakokemuksen kaikille.

Palvelut:

 • Terminaalirakennukset: Jemeljanovon lentoasema koostuu kahdesta matkustajaterminaalista, jotka on merkitty kätevästi Terminal 1 ja Terminal 2. Nämä modernit terminaalit tarjoavat mukavan ja tilavan ympäristön matkustajille.
 • Vähittäiskauppa ja ruokailu: Lentokentällä on valikoima vähittäiskauppoja ja verovapaita liikkeitä, jotka tarjoavat erilaisia tuotteita, kuten vaatteita, asusteita, elektroniikkaa ja matkamuistoja. Matkustajat voivat myös nauttia monipuolisista ruokailumahdollisuuksista, jotka vaihtelevat pikaruokapaikoista kahviloihin ja ravintoloihin.
 • Aulatilat: Yemelyanovon lentokentällä on eksklusiivisia loungeja, jotka ovat saatavilla sekä kotimaisille asiakkaille. ja kansainväliset matkustajat. Näissä loungeissa on hiljainen ja rentouttava ilmapiiri, ilmaisia virvokkeita, Wi-Fi-yhteys ja muita matkustuskokemusta parantavia mukavuuksia.
 • Tavaratavarapalvelut: Matkustajat voivat hyödyntää lentokentän palveluita. matkatavarapalvelut, mukaan lukien matkatavaroiden kääriminen, säilytys ja kadonneiden ja löytöjen tilat. Tämä varmistaa tavaroiden turvallisuuden ja tarjoaa käteviä ratkaisuja kaikkiin matkatavaroihin liittyviin ongelmiin.
 • Lääkintäpalvelut: Jemeljanovon lentokentällä on lääketieteellisiä tiloja, mukaan lukien ensiapupiste ja apteekki. vastata matkustajien hätä- tai terveyteen liittyviin tarpeisiin.
 • Pysäköinti: Lentoasema tarjoaa kätevät pysäköintitilat sekä lyhyt- että pitkäkestoiseen oleskeluun, mikä varmistaa, että matkustajien ajoneuvot ovat turvallisesti turvassa heidän matkansa.

Palvelut:

 • Wi-Fi: Yemelyanovon lentoasema tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden kaikissa terminaalirakennuksissaan, antaa matkustajille mahdollisuuden pysyä yhteydessä ja selata Internetiä ollessaan lentokentällä.
 • Tiedotiskit: Matkustajat voivat pyytää apua lentoaseman tietopisteistä, jotka sijaitsevat strategisesti terminaaleissa. Ystävällinen henkilökunta tarjoaa tietoa, vastaa tiedusteluihin ja neuvoo lentoaseman erilaisista palveluista.
 • Kuljetus: Lentoasema tarjoaa matkustajille kätevät kuljetusvaihtoehdot haluamansa määränpäähän. Näitä ovat taksit, autonvuokrauspalvelut ja julkiset liikenneyhteydet.
 • Erityistapu: Yemelyanovon lentoasema tarjoaa erityisapupalveluita liikuntarajoitteisille tai vammaisille matkustajille. Nämä palvelut takaavat mukavan ja vaivattoman matkakokemuksen lisätukea tarvitseville.
 • Valuutanvaihto: Matkustajat voivat vaihtaa valuuttaa kätevästi lentoaseman valuutanvaihtopisteissä, mikä varmistaa, että heillä on matkaa varten käytettävissä paikallinen valuutta.
 • Pankkiautomaatit ja pankkipalvelut: Lentokentällä on useita pankkiautomaatteja ja pankkipalveluita, joista matkustajat voivat nostaa käteistä tai suorittaa pankkitapahtumia.

Yemelyanovon kansainvälinen lentoasema ei tarjoa vain moderneja tiloja ja erilaisia palveluita, vaan se asettaa etusijalle myös matkustajien mukavuuden. Olipa kyse ostoksista, ruokailusta, kuljetuksista tai erityisavusta, lentoasema varmistaa, että matkustajat saavat miellyttävän kokemuksen lentokentällä vietettäessä.


Jemeljanovon kansainvälinen lentokenttä Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Jemeljanovon kansainvälinen lentokenttä?

Koodi KJA on myönnetty Jemeljanovon kansainvälinen lentokenttä kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Jemeljanovon kansainvälinen lentokenttä lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Sochi International Airport (AER), ja sen arvioitu kesto on 6h 10m lennettäessä koneella Boeing 737-900 (winglets) Passenger/BBJ3.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Jemeljanovon kansainvälinen lentokenttä?

Yhteensä 21 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Jemeljanovon kansainvälinen lentokenttä-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: Aeroflot, S7 Airlines, Sky Regional, UTair, NordStar Airline

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Krasnojarsk?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Krasnojarsk, suosivat usein Jemeljanovon kansainvälinen lentokenttä (KJA)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Mikä on lähellä Krasnojarsk sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella