Suora lento kohteesta Yanji Chaoyangchuanin lentokenttä (YNJ)

Suoria lentoja kohteeseen 10 tarjoaa 10 lentoyhtiötä.

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Yanji Chaoyangchuanin lentokenttä

Tiedot koskien Yanji Chaoyangchuanin lentokenttä

Lentokentän nimi Yanji Chaoyangchuanin lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi YNJ
Kaupunki Yanji
Maa China (CN)
Täysi sijainti Yanji Chaoyangchuanin lentokenttä
Leveysaste 42.888008
Pituusaste 129.446657
Näytä kartalla Google maps

Yanji Chaoyangchuanin lentokentän tilat ja palvelut

Yanji Chaoyangchuanin lentoasema, joka sijaitsee Yanbian Korean autonomisessa prefektuurissa Jilinin maakunnassa Kiinassa, on moderni ja hyvin varustettu lentokenttä, joka palvelee kotimaisia ja kansainvälisiä matkustajia. Lentokenttä pyrkii tarjoamaan matkustajille mukavan ja kätevän kokemuksen monipuolisilla mukavuuksilla ja palveluilla.

Palvelut

 • Terminaalirakennus: Lentokentällä on tilava terminaalirakennus, jossa on modernia arkkitehtuuria, joka on suunniteltu käsittelemään tehokkaasti suurta määrää matkustajia.
 • Aulatilat: Matkustajat voivat rentoutua ja nauttia mukavista istuimista, virvoista ja Wi-Fi-yhteydestä lentokentän lounge-tiloissa.
 • Ravintolat ja kahvilat: Saatavilla on erilaisia ruokailuvaihtoehtoja paikallisista ruoista kansainvälisiin ruokiin, mikä takaa monipuolisen ja tyydyttävän kulinaarisen kokemuksen.
 • Vähittäiskaupat: Matkailijat voivat selata erilaisia kauppoja, jotka tarjoavat verovapaita tuotteita, matkamuistoja, kirjoja ja paljon muuta.
 • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: Kätevästi sijaitsevat pankkiautomaatit ja valuutanvaihtopisteet antavat matkustajille mahdollisuuden käyttää paikallista valuuttaa.
 • Matkalaukkupalvelut: Lentokenttä tarjoaa matkatavarapalveluita, mukaan lukien matkatavarakärryt ja matkatavaroiden kääriminen matkustajien tavaroiden turvallisuuden ja käyttömukavuuden varmistamiseksi.
 • Autonvuokraus: Matkustajat voivat helposti vuokrata autoja hyvämaineisilta lentoasemalla sijaitsevilta palveluntarjoajilta, jolloin he voivat tutustua alueeseen omaan tahtiinsa..
 • Pysäköinti: Yksityisajoneuvoille on runsaasti pysäköintipaikkoja, joissa on varatut alueet lyhytaikaista ja pitkäaikaista pysäköintiä varten.

Palvelut

 • Lennon tiedot: Erityiset näyttötaulut ja ilmoitukset pitävät matkustajat ajan tasalla lähtö- ja saapumisajoista, porttien numeroista ja mahdollisista muutoksista lennon tilassa.
 • Kadonnut ja löydetty: Lentokentällä on erityinen palvelu auttaa matkustajia paikantamaan ja noutamaan kadonneita tavaroita.
 • Lääkintäpalvelut: Hätätilanteissa käytettävissä on lääkintäkeskus, joka tarjoaa matkustajille välttämättömiä terveydenhuoltopalveluita.
 • Erikoisapu: Lentoasemalla on auttaa vammaisia tai liikuntarajoitteisia matkustajia, mukaan lukien pysäköintipaikat, pääsy pyörätuolilla ja koulutettu henkilökunta.
 • Wi-Fi: Ilmainen nopea Wi-Fi-yhteys on käytettävissä koko terminaalissa, jolloin matkustajat voivat pysyä yhteydessä lentokentällä ollessaan.
 • Rukoushuone: Matkustajille, jotka haluavat löytää lohtua ja seurata uskonnollisia käytäntöjä, on rukoushuone.
 • Lasten tilat: palvelee perheen kanssa matkustavia pikkulapsille lentokentällä on leikkipaikkoja, lastenvaihtopalveluita ja lastenrattaiden vuokrauspalveluita.

Yanji Chaoyangchuanin lentoasema varmistaa erinomaisten tilojensa ja palveluineen, että matkakokemus on sujuva, nautinnollinen, ja sopii kaikille sen ovista kulkeville matkustajille.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Yanji Chaoyangchuanin lentokenttä?

Ilmailualalla Yanji Chaoyangchuanin lentokenttä tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, YNJ, perusteella.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Yanji Chaoyangchuanin lentokenttä lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Shanghai Pudong International Airport (PVG), ja sen arvioitu kesto on 3h 30m lennettäessä koneella Airbus A320.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Yanji Chaoyangchuanin lentokenttä kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Yanji Chaoyangchuanin lentokenttä lentokentältä, on valittavanaan 10 eri lentoyhtiötä, joista China Eastern Airlines, Air China, China Southern Airlines, Xiamen Airlines, Loong Ai tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Yanji?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Yanji, suosivat usein Yanji Chaoyangchuanin lentokenttä (YNJ)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Yanjiin läheisyydessä?

Yanji läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella