Lentoerikoistarjoukset kohteesta Xoxocotlánin kansainvälinen lentokenttä (OAX)

Jatkuvat lennot 11 kohteeseen 6 eri lentoyhtiön kautta

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Xoxocotlánin kansainvälinen lentokenttä

Tiedot koskien Xoxocotlánin kansainvälinen lentokenttä

Lentokentän nimi Xoxocotlánin kansainvälinen lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi OAX
Kaupunki Oaxaca
Maa Mexico (MX)
Täysi sijainti Xoxocotlánin kansainvälinen lentokenttä
Leveysaste 17.001416
Pituusaste -96.724538
Verkkosivusto Asur.com.mx
Näytä kartalla Google maps

Xoxocotlánin kansainvälisen lentoaseman tilat ja palvelut

Esittely

Xoxocotlánin kansainvälinen lentoasema on tärkeä matkaportti Meksikossa. Laajan palveluvalikoimansa ja palveluvalikoimansa ansiosta lentoasema pyrkii tarjoamaan saumattoman ja nautinnollisen kokemuksen kaikille sen ovista kulkeville matkustajille.

Palvelut

 • Terminaalirakennukset: Xoxocotlán International Lentokentällä on modernit ja tilavat terminaalirakennukset, jotka on varustettu erilaisilla mukavuuksilla matkustajille. Tila on jaettu kotimaan ja kansainvälisiin terminaaleihin erilaisten matkustustarpeiden ja -vaatimusten täyttämiseksi.
 • Vähittäiskauppa ja ruokailu: Matkustajat voivat löytää monipuolisen valikoiman vähittäismyyntipisteitä, verovapaita liikkeitä ja putiikkeja, jotka tarjoavat erilaisia tuotteita, kuten paikallisia käsitöitä, vaatteita, elektroniikkaa ja matkamuistoja. Vastaavasti lentokentällä on useita ravintoloita ja kahviloita, jotka tarjoavat sekä paikallisia että kansainvälisiä ruokia jokaiseen makuun.
 • Aulatilat: Xoxocotlánin kansainvälinen lentoasema tarjoaa korkealuokkaisempia lounge-tiloja matkustajille, jotka etsivät eksklusiivisempaa ja mukavampaa kokemusta. Nämä lounget tarjoavat rauhallisen ympäristön, ilmaisia virvokkeita, Wi-Fi-yhteyden ja bisnespalvelut, jotka vastaavat liikematkailijoiden tarpeita tai niiden, jotka haluavat rentoutua ennen lentoa.
 • Pankki- ja valuutanvaihto: Lentokenttä tarjoaa -sivustopankkipalvelut, mukaan lukien pankkiautomaatit, valuutanvaihtopisteet ja monet kansainväliset ja paikalliset pankit. Matkustajat voivat hoitaa rahansa kätevästi poistumatta lentokentän tiloista.
 • Kuljetus: Terminaalirakennusten ulkopuolella on tarjolla erilaisia kuljetusvaihtoehtoja, kuten takseja, autonvuokrausta ja kuljetuspalveluja läheisiin hotelleihin. Näiden vaihtoehtojen avulla matkustajat pääsevät haluamansa määränpäähän kätevästi ja mukavasti.
 • Pysäköinti: Xoxocotlánin kansainvälinen lentoasema tarjoaa runsaasti pysäköintitilaa matkustajille, jotka haluavat ajaa itse lentokentälle. Turvalliset ja hyvin hoidetut pysäköintialueet varmistavat ajoneuvojen turvallisuuden koko niiden omistajien matkan ajan.
 • Wi-Fi ja latausasemat: Lentoasema vastaa nykyajan matkustajien yhteyksien tarpeisiin. tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden kaikissa tiloissaan. Lisäksi saatavilla on latausasemia, joilla varmistetaan, että matkustajat voivat pitää laitteensa päällä ollessaan lentokentällä.

Palvelut

 • Lennon tiedot: Matkustajat voivat saada ajantasaiset lentotiedot lukuisten digitaalisten näyttöjen kautta, jotka on sijoitettu strategisesti lentokentälle. Nämä näytöt tarjoavat reaaliaikaisia päivityksiä saapumisista, lähdöistä, porttitiedoista ja mahdollisista aikataulumuutoksista.
 • Asiakaspalvelu: Xoxocotlánin kansainvälinen lentoasema on ylpeä erinomaisesta asiakaspalvelusta. Hyvin koulutettu lentoasemahenkilöstö on käytettävissä auttamaan matkustajia tiedusteluissa, antamaan ohjeita ja tarjoamaan tarvittavaa tukea sujuvan ja mukavan matkakokemuksen varmistamiseksi.
 • Matkalaukkujen käsittely: Lentoasemalla on oma tiimi käsittelemään matkatavarat tehokkaasti.. Matkustajat voivat odottaa, että heidän tavaroitaan käsitellään huolellisesti ja ne toimitetaan nopeasti perille saapuessaan.
 • Erityistapu: Lentoaseman inklusiivisuussitoumuksen mukaisesti liikuntarajoitteisille tai muulla tavoin vammaisille matkustajille tarjotaan erityisapua.. Priority boarding, pyörätuolipalvelut ja omistautunut henkilökunta ovat käytettävissä matkustajien auttamiseksi koko matkan ajan.
 • Lääkintäpalvelut: Xoxocotlánin kansainvälisellä lentokentällä on lääketieteellisiä tiloja ja palveluita, jotka vastaavat matkan aikana mahdollisesti ilmeneviin terveydenhuoltotarpeisiin. Koulutetut ammattilaiset ovat valmiina antamaan lääketieteellistä apua ja varmistamaan matkustajien hyvinvoinnin.
 • Löydetyt ja kadonneet: Kadonneiden tai kadonneiden tavaroiden tapauksessa käytettävissä on tehokas kadonnut ja löydetty palvelu, joka auttaa matkustajia noutamaan omansa. tavaroita. Asiantuntijahenkilökunta opastaa matkustajia tavaroiden palauttamisessa mahdollisimman nopeasti.
 • Lasten leikkialue: Lentokenttä ottaa huomioon myös nuorempien matkustajien tarpeet, ja siellä on lasten leikkipaikka. Tämä alue tarjoaa lapsille turvallisen ja nautinnollisen tilan leikkimiseen ja pitää heidät viihdytettyinä ennen lentoa.

Yleensä Xoxocotlánin kansainvälinen lentoasema tarjoaa laajan valikoiman tiloja ja palveluita, jotka on suunniteltu parantamaan matkustajan kokemusta.. Lähtivätpä matkustajat kotimaan tai kansainväliselle matkalle, lentoasema on varustettu vastaamaan heidän tarpeitaan ja takaamaan saumattoman ja nautinnollisen matkakokemuksen.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Xoxocotlánin kansainvälinen lentokenttä?

Koodi OAX on myönnetty Xoxocotlánin kansainvälinen lentokenttä kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Xoxocotlánin kansainvälinen lentokenttä?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Xoxocotlánin kansainvälinen lentokenttä ja Los Angeles International Airport (LAX) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 4h 18m.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Xoxocotlánin kansainvälinen lentokenttä kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Xoxocotlánin kansainvälinen lentokenttä lentokentältä, on valittavanaan 6 eri lentoyhtiötä, joista Aeromexico, Volaris, VivaAerobus, American Airlines, United Airline tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Oaxaca kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Xoxocotlánin kansainvälinen lentokenttä (OAX) on matkustajien suosiossa kaupungista Oaxaca sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Oaxacain läheisyydessä?

Oaxaca läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella