Jatkuva lento kohteesta Williston Basinin kansainvälinen lentoasema (XWA)

Suoria lentoja kohteeseen 3 tarjoaa 3 lentoyhtiötä.

Päivittäinen lähtöaikataulu Williston Basinin kansainvälinen lentoasema

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
DEN Denver

4 lentoja päivässä

2h 8m Näytä hinta
MSP Bloomington

1-2 lentoja päivässä

1h 52m Näytä hinta
LAS Las Vegas
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

2h 50m Näytä hinta

Tiedot koskien Williston Basinin kansainvälinen lentoasema

Lentokentän nimi Williston Basinin kansainvälinen lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi XWA
Kaupunki Williston Basin
Maa United-States (US)
Täysi sijainti Williston Basinin kansainvälinen lentoasema
Leveysaste
Pituusaste
Näytä kartalla Google maps

Williston Basinin kansainvälinen lentoasema: tilat ja palvelut

Williston Basinin kansainvälinen lentokenttä (XWA) on nykyaikainen lentokenttä, joka sijaitsee Willistonissa, Pohjois-Dakotassa ja tarjoaa erilaisia tiloja ja palveluita kätevä ja mukava kokemus matkailijoille. Lokakuussa 2019 Sloulin Fieldin kansainvälisen lentokentän tilalle avattu XWA on omaksunut modernit mukavuudet vastaamaan sekä paikallisten että kansainvälisten matkustajien tarpeisiin. Tässä on joitain Williston Basinin kansainvälisen lentokentän tärkeimmistä ominaisuuksista ja palveluista:

Terminaalipalvelut

 • Tilava terminaali: Lentokentällä on moderni ja laaja terminaalirakennus, joka on suunniteltu tehokkaaseen matkustuskokemukseen mukavilla istuinalueilla.
 • Ruoka ja juoma: Matkustajat voivat nauttia terminaalin ruokailumahdollisuuksista, jotka sopivat erilaisiin makuun ja tarjoavat molemmille istua. -aterioita ja välipaloja.
 • Lahjakauppa: Lentokentällä on lahjatavarakauppa, jossa on erilaisia tavaroita, matkamuistoja ja matkatavaroita viime hetken lahjoja tai matkatarvikkeita varten. olennaiset.
 • Ilmainen Wi-Fi: matkustajat voivat käyttää ilmaista Wi-Fi-yhteyttä kaikkialla terminaalissa, joten he voivat pysyä yhteydessä liike- tai lomamatkalla.

Kuljetus ja pysäköinti

 • Autonvuokraus: XWA:ssa toimii useita autovuokraamoita, joten matkustajien on kätevää vuokrata ajoneuvoja suoraan lentokentältä.
 • Pysäköinti: Lentokentällä on useita pysäköintivaihtoehtoja, joista pääsee kätevästi terminaaliin, mukaan lukien lyhyt-, pitkäaikais- ja economy-pysäköinti.
 • Maaliikenne: XWA tarjoaa pääsyn taksipalveluihin, kyytien jakamiseen ja lentokenttäkuljetuksiin helpottamaan kuljetusta lentokentälle ja takaisin.

Turvallisuus ja saavutettavuus

 • TSA-tarkistuspisteet: Turvallisuus on XWA:n etusijalla, sillä TSA-tarkastuspisteet käyttävät uusinta teknologiaa sujuvan ja turvallisen seulontaprosessin takaamiseksi.
 • Esteettömyyspalvelut: Lentokenttä on täysin varustettu vammaisten matkustajien auttamiseksi tarjoamalla pyörätuolipalveluita, esteettömiä wc-tiloja ja omistettuja pysäköintipaikkoja.

Liike- ja konferenssitilat

 • Business Center: Matkustajille, jotka tarvitsevat työtä tien päällä, XWA tarjoaa bisneskeskuksen, jossa on työpöydät, pistorasiat ja hiljainen tunnelma.
 • Kokoushuoneet: Vuokrattavissa olevat lentoaseman kokoustilat soveltuvat liiketapaamisiin tai konferensseihin, ja ne on varustettu tarvittavilla esitysvälineillä.

Asiakaspalvelu

XWA omistautuu poikkeukselliseen asiakaspalveluun. Asiantunteva lentoasemahenkilökunta on käytettävissä auttamaan tiedusteluissa, kadonneiden ja löydettyjen palveluiden ja muiden matkustajien tarpeiden kanssa.


Williston Basinin kansainvälinen lentoasema Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Williston Basinin kansainvälinen lentoasema?

Koodi XWA on myönnetty Williston Basinin kansainvälinen lentoasema kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Williston Basinin kansainvälinen lentoasema?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Williston Basinin kansainvälinen lentoasema ja McCarran International Airport (LAS) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 2h 50m.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Williston Basinin kansainvälinen lentoasema kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Williston Basinin kansainvälinen lentoasema lentokentältä, on valittavanaan 3 eri lentoyhtiötä, joista United Airlines, Delta Air Line tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Williston Basin kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Williston Basinin kansainvälinen lentoasema (XWA) on matkustajien suosiossa kaupungista Williston Basin sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Mikä on lähellä Williston Basin sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella