Lennot lähtevät kohteesta Williamson Countyn alueellinen lentokenttä (MWA)

Matkusta 2 paikkoihin 1 avulla

Päivittäinen lähtöaikataulu Williamson Countyn alueellinen lentokenttä

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
STL St. Louis

2-5 lentoja päivässä

0h 50m Näytä hinta
BNA Nashville

1-4 lentoja päivässä

1h 21m Näytä hinta

Tiedot koskien Williamson Countyn alueellinen lentokenttä

Lentokentän nimi Williamson Countyn alueellinen lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi MWA
Kaupunki Marion
Maa United-States (US)
Täysi sijainti Williamson Countyn alueellinen lentokenttä
Leveysaste 37.751994
Pituusaste -89.015407
Verkkosivusto Wilcoairport.com
Näytä kartalla Google maps

Williamson Countyn alueellisen lentokentän tilat ja palvelut

Williamson Countyn alueellinen lentoasema on tärkeä liikenteen solmukohta Williamsonin piirikunnassa Texasissa. Sen huippumodernit tilat ja huippuluokan palvelut tekevät siitä kätevän valinnan sekä kotimaisille että kansainvälisille matkailijoille.

Palvelut

 • Terminaalirakennus: Lentokentällä on moderni ja tilava terminaalirakennus, joka tarjoaa mukavan ja tehokkaan ympäristön matkustajille.
 • Kiitotie: Lentokentällä on pitkä, hyvin hoidettu kiitotie, johon mahtuu erikokoisia lentokoneita.
 • Hallit: Lukuisat kiinteän tukikohdan operaattorit (FBO:t) tarjoavat yksityisiä lentohallitiloja yleisilmailun käyttäjille ja liikesuihkukoneiden operaattoreille.
 • Maaliikenne: Lentokentällä on tarjolla useita maakuljetusvaihtoehtoja, mukaan lukien autonvuokrauspalvelut ja taksit. osastot ja kuljetuspalvelut.
 • Pysäköinti: Tarjolla on runsaasti pysäköintitilaa sekä lyhytaikaiseen että pitkäaikaiseen pysäköintiin, mikä varmistaa matkustajien mukavuuden.
 • Wi-Fi: Ilmainen korkea nopea Wi-Fi on käytettävissä koko terminaalirakennuksessa, joten matkustajat voivat pysyä yhteydessä lentoasemalla ollessaan.
 • Vähittäiskauppa ja ruokailu: Lentokentällä on useita vähittäiskauppoja ja ravintoloita, jotka tarjoavat matkustajille monipuolisen valikoiman valikoima tavaroita ja kulinaarisia herkkuja.

Palvelut

 • Lentopalvelut: Lentokenttä tarjoaa erinomaiset lentopalvelut, mukaan lukien lähtöselvityksen, matkatavaroiden käsittelyn ja lennolle pääsyn.
 • Tankkauspalvelut: Paikan päällä on saatavilla tankkauspalveluita, jotka vastaavat sekä yksityisten että kaupallisten lentokoneiden tarpeita.
 • Lentokoneiden huolto: Asiantuntijaryhmä lisensoituja teknikoita ja mekaanikkoja on käytettävissä. tarjota kattavat lentokoneiden huolto- ja korjauspalvelut.
 • Tulli ja maahanmuutto: Kansainvälisille matkustajille lentoasema tarjoaa tulli- ja maahanmuuttopalveluita sujuvan ja tehokkaan maahantuloprosessin varmistamiseksi.
 • Kokous- ja kokoustilat: Lentokentällä on hyvin varustetut konferenssitilat ja kokoustilat, joten se on ihanteellinen paikka liiketapaamisille tai tapahtumille.
 • Pilots' Lounge: Lentäjille on tarjolla mukava oleskelutila, jossa he voivat rentoutua tai jäädä kiinni. töissä ennen lentoja tai sen jälkeen.
 • Asiakaspalvelu: Ystävällinen ja ammattitaitoinen lentoaseman henkilökunta on sitoutunut tarjoamaan poikkeuksellista asiakaspalvelua ja aina valmiina auttamaan matkustajia heidän tiedusteluissaan tai huolissaan.
 • Lentokoulutus: Lentokentällä on lentokoulutuskouluja, joiden avulla tavoitteelliset lentäjät voivat saada korkealaatuista opetusta ja toteuttaa ilmailuunelmiaan.

Williamson Countyn alueellinen lentoasema tarjoaa valikoiman huippuluokan palveluita. ja palvelut saumattoman matkakokemuksen takaamiseksi. Hyvin hoidetusta kiitoradasta ja halleista moderniin terminaalirakennukseen ja lukuisiin mukavuuksiin lentoasema pyrkii vastaamaan sekä matkustajien että lentotoiminnan harjoittajien monipuolisiin tarpeisiin. Lensitpä sitten liike- tai lomamatkalla, lentoaseman omistautuminen poikkeukselliseen palveluun tekee siitä erinomaisen valinnan alueen matkailijoille.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Williamson Countyn alueellinen lentokenttä?

Koodi MWA on myönnetty Williamson Countyn alueellinen lentokenttä kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Williamson Countyn alueellinen lentokenttä lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Nashville International Airport (BNA), ja sen arvioitu kesto on > lennettäessä koneella .

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Williamson Countyn alueellinen lentokenttä kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Williamson Countyn alueellinen lentokenttä lentokentältä, on valittavanaan 1 eri lentoyhtiötä, joista Cape Ai tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Marion kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Williamson Countyn alueellinen lentokenttä (MWA) on matkustajien suosiossa kaupungista Marion sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Marionin läheisyydessä?

Marion läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella