Lennot lähtevät kohteesta William P. Hobbyn lentoasema (HOU)

Suoria lentoja kohteeseen 76 tarjoaa 5 lentoyhtiötä.

Tiedot koskien William P. Hobbyn lentoasema

Lentokentän nimi William P. Hobbyn lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi HOU
Kaupunki Houston
Maa United-States (US)
Täysi sijainti William P. Hobbyn lentoasema
Leveysaste 29.654214
Pituusaste -95.276659
Verkkosivusto Fly2houston.com
Näytä kartalla Google maps
William P. Hobbyn lentoasema
William P. Hobbyn lentoasema
William P. Hobbyn lentoasema
William P. Hobbyn lentoasema
William P. Hobbyn lentoasema
William P. Hobbyn lentoasema

William P. Hobbyn lentoasema

William P. Hobbyn lentoaseman tilat ja palvelut

Houstonissa Texasissa sijaitseva William P. Hobbyn lentoasema on vilkas lentokenttä, joka palvelee miljoonia matkustajia vuosittain. Laajan palvelu- ja palveluvalikoimansa ansiosta Hobby Airport pyrkii tekemään matkakokemuksesta tehokkaan ja miellyttävän kaikille matkustajille.

Palvelut:

  • Terminaalit: Hobby Airportilla on yksi pää terminaalirakennus, joka on edelleen jaettu kahteen terminaaliin: terminaaliin A ja terminaaliin B.
  • Ruokailu: Lentokentällä on useita ruokailuvaihtoehtoja eri makujen ja mieltymysten mukaan. Matkustajat voivat löytää erilaisia ruokavaihtoehtoja eri puolilta terminaaleja pikaruoasta ruokaravintoloihin.
  • Ostokset: Lentokentällä on erilaisia kauppoja ja putiikkeja, jotka tarjoavat matkustajille mahdollisuuden tehdä ostoksia ilmaisia tavaroita, matkamuistoja, vaatteita ja paljon muuta.
  • Aulatilat: Ensiluokkaiset loungetilat ovat saatavilla matkustajille, jotka etsivät mukavampaa ja eksklusiivisempaa kokemusta. Nämä lounget tarjoavat mukavuuksia, kuten ilmaisia välipaloja, juomia, Wi-Fi:n ja mukavat istuimet.
  • Wi-Fi: Hobby Airport tarjoaa ilmaisen Wi-Fi:n koko terminaalissa, joten matkustajat voivat pysyä yhteydessä ja selata Internetiä odottaessaan lentojaan.

Palvelut:

  • Pysäköinti: Lentoasema tarjoaa kätevät pysäköintimahdollisuudet sekä lyhyt- että pitkäaikaiseen oleskeluun. Matkustajilla on mahdollisuus valita katetusta tai kattamattomasta pysäköintialueesta.
  • Maaliikenne: Lentokentälle ja sieltä on saatavilla useita kuljetusvaihtoehtoja, mukaan lukien taksit, kuljetuspalvelut, autonvuokraus ja joukkoliikenne.
  • matkatavarapalvelut: Hobby Airport varmistaa tehokkaan matkatavaroiden käsittelyn palveluilla, kuten matkatavarakärryillä, matkatavaroiden noutopalvelulla ja matkatavarasäilytystiloilla. Lisäksi saatavilla on matkatavaroiden käärimispalveluita turvallisuuden lisäämiseksi.
  • Esteettömyys: Lentoasema pyrkii ottamaan huomioon vammaiset matkustajat tarjoamalla esteettömiä wc-tiloja, hissejä, ramppeja ja määrättyjä pysäköintipaikkoja.
  • Kadonnut. ja löydetty: Jos matkustaja hukkaa tavaran, Hobby Airportilla on oma kadonneiden ja löydettyjen osasto, joka auttaa paikantamaan ja noutamaan kadonneita tavaroita.

Kattavien tilojensa ja palveluidensa ansiosta William P. Hobby Airport pyrkii tarjoamaan saumattoman ja nautinnollisen matkakokemuksen kaikille sen terminaalien kautta kulkeville matkustajille. Lentokenttä pyrkii vastaamaan matkailijoiden monipuolisiin tarpeisiin, olipa kyse sitten ruokailusta, ostoksista tai erilaisten keskeisten palvelujen käyttämisestä.


William P. Hobbyn lentoasema Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu William P. Hobbyn lentoasema?

Ilmailualalla William P. Hobbyn lentoasema tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, HOU, perusteella.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

William P. Hobbyn lentoasema lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Norman Y. Mineta San José International Airport (SJC), ja sen arvioitu kesto on 4h 10m lennettäessä koneella Boeing 737-700 (winglets) Passenger/BBJ1.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja William P. Hobbyn lentoasema kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät William P. Hobbyn lentoasema lentokentältä, on valittavanaan 5 eri lentoyhtiötä, joista Southwest Airlines, American Airlines, Delta Air Lines, Frontier Airlines, Allegiant Ai tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Houston?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Houston, suosivat usein George Bushin mannertenvälinen lentokenttä (IAH)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Mikä on lähellä Houston sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella