Suora lento kohteesta Will Rogersin maailmanlentokenttä (OKC)

Matkusta 25 paikkoihin 8 avulla

Tiedot koskien Will Rogersin maailmanlentokenttä

Lentokentän nimi Will Rogersin maailmanlentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi OKC
Kaupunki Oklahoma City
Maa United-States (US)
Täysi sijainti Will Rogersin maailmanlentokenttä
Leveysaste 35.393056
Pituusaste -97.600556
Verkkosivusto Flyokc.com
Näytä kartalla Google maps
Will Rogersin maailmanlentokenttä
Will Rogersin maailmanlentokenttä
Will Rogersin maailmanlentokenttä
Will Rogersin maailmanlentokenttä
Will Rogersin maailmanlentokenttä
Will Rogersin maailmanlentokenttä

Will Rogersin maailmanlentokenttä

Will Rogers World -lentokentän tilat ja palvelut

Oklahoma Cityssä sijaitseva Will Rogers World Airport on vilkas kansainvälinen lentokenttä, joka tarjoaa matkustajille erilaisia tiloja ja palveluita mukavan ja tehokkaan matkakokemuksen varmistamiseksi.

Palvelut:

 • Terminaalit: Lentokentällä on kolme terminaalia? Terminaalit A, terminaalit B ja C. Jokaisessa terminaalissa on modernit mukavuudet ja tilat, kuten ravintolat, kaupat ja oleskelutilat.
 • Pysäköinti: Will Rogers World Airport tarjoaa sekä lyhyt- että pitkäaikaisia pysäköintimahdollisuudet. Pysäköintitilat ovat hyvin hoidettuja ja sijaitsevat kätevästi lähellä terminaaleja.
 • Wi-Fi: Nykyaikaisten matkustajien tarpeisiin vastaamiseksi lentoasema tarjoaa ilmaisen Wi-Fi:n kaikissa terminaaleissa, jolloin matkustajat voivat pysyä yhteydessä matkansa aikana.
 • Aulatilat: Matkustajille, jotka haluavat rentoutua tai työskennellä rauhallisessa ympäristössä, on tarjolla useita loungeja. Näissä oleskelutiloissa on mukavat istuimet, ilmaisia virvokkeita ja bisnespalvelut.
 • Lasten leikkialue: Lasten kanssa matkustavat perheet voivat käyttää lentokentän leikkipaikkoja. Nämä tilat on varustettu hauskoilla aktiviteetteilla ja leluilla, jotta lapset viihtyvät ennen lentoa.
 • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: Pankkiautomaatit sijaitsevat kätevästi kaikkialla lentoasemalla matkustajille, jotka joutuvat nostamaan käteistä. Lisäksi kansainvälisille matkailijoille on tarjolla valuutanvaihtopalveluita.

Palvelut:

 • Ruokailu ja ostokset: Will Rogers World Airport tarjoaa laajan valikoiman ruokailumahdollisuuksia, mukaan lukien kahvilat, pikaruokapaikat ja täyden palvelun ravintolat. Lisäksi matkustajat voivat tutustua erilaisiin kauppoihin, kuten verovapaisiin liikkeisiin, lahjatavaramyymälöihin ja muihin.
 • Matkalaukkupalvelut: Lentoasema varmistaa matkatavaroiden tehokkaan käsittelyn, ja asiantunteva henkilökunta auttaa matkustajia kaikissa ongelmissa tai huolenaiheissa. Käytettävissä on myös matkatavarakärryjä.
 • Kuljetusvaihtoehdot: Matkustajat pääsevät kätevästi lentokentälle erilaisiin kuljetuspalveluihin, kuten autonvuokraukseen, takseihin, sukkuloihin ja joukkoliikenteeseen.
 • Erityisapu: Will Rogers World Airport pitää ensisijaisena erinomaisen palvelun tarjoamista vammaisille tai erityistarpeita omaaville matkustajille. Palveluihin kuuluvat esteettömät wc-tilat, hissit, rampit ja nimetyt pysäköintipaikat.
 • Tietopisteet: Tietopisteet ovat käytettävissä kaikkialla terminaaleissa, jotka auttavat matkustajia tiedusteluissa tai ohjeissa. Asiantuntevat henkilökunnan jäsenet ovat valmiita tarjoamaan apua ja opastusta.
 • Kadonneet ja löydetyt: Lentokentällä on löydetty-osasto, joka auttaa matkustajia paikantamaan ja noutamaan kadonneet tavarat. Matkustajat voivat ilmoittaa kadonneista tavaroistaan tai tiedustella kadonneista tavaroistaan tässä laitoksessa.

Yleensä Will Rogers World Airport tarjoaa joukon tiloja ja palveluita, jotka takaavat matkustajille kätevän ja nautinnollisen matkakokemuksen. Hyvin varustetut terminaalit, monipuoliset ruokailu- ja ostosmahdollisuudet sekä keskittyminen laadukkaaseen apuun tekevät siitä parhaan valinnan Oklahoma Cityssä vieraileville tai sieltä lähteville matkailijoille.


Will Rogersin maailmanlentokenttä Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Will Rogersin maailmanlentokenttä?

Ilmailualalla Will Rogersin maailmanlentokenttä tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, OKC, perusteella.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Will Rogersin maailmanlentokenttä lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Seattle-Tacoma International Airport (SEA), ja sen arvioitu kesto on 4h 6m lennettäessä koneella Boeing 737MAX 9 Passenger.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Will Rogersin maailmanlentokenttä kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Will Rogersin maailmanlentokenttä lentokentältä, on valittavanaan 8 eri lentoyhtiötä, joista Southwest Airlines, American Airlines, United Airlines, Delta Air Lines, Alaska Airline tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Oklahoma City?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Oklahoma City, suosivat usein Will Rogersin maailmanlentokenttä (OKC)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Oklahoma Cityin läheisyydessä?

Oklahoma City läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella