Lentoerikoistarjoukset kohteesta Wiley Post-Will Rogers Memorial -lentokenttä (BRW)

Jatkuvat lennot 1 kohteeseen 2 eri lentoyhtiön kautta

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Wiley Post-Will Rogers Memorial -lentokenttä

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
ANC Ankkuri

1 lentoja päivässä

1h 46m Näytä hinta

Tiedot koskien Wiley Post-Will Rogers Memorial -lentokenttä

Lentokentän nimi Wiley Post-Will Rogers Memorial -lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi BRW
Kaupunki Barrow
Maa United-States (US)
Täysi sijainti Wiley Post-Will Rogers Memorial -lentokenttä
Leveysaste 71.285278
Pituusaste -156.765833
Näytä kartalla Google maps

Wiley Post-Will Rogers Memorial -lentokentän tilat ja palvelut

Wiley Post-Will Rogers Memorial -lentokenttä, joka sijaitsee Utqia?vikissa, Alaskassa, on tärkeä liikenteen solmukohta, joka palvelee North Slope Boroughia ja sitä ympäröiviä alueita.. Lentoaseman nykyaikaiset tilat ja kattavat palvelut takaavat matkustajille sujuvan ja mukavan matkakokemuksen.

Palvelut

  • Lentokentällä on pääterminaalirakennus, joka tarjoaa mukavan ja viihtyisä ympäristö matkailijoille. Sisältä löydät erilaisia mukavuuksia, kuten wc-tilat, odotustilat ja infopisteet.
  • Terminaalissa on myös useita ruokailuvaihtoehtoja, joissa matkustajat voivat napata nopean välipalan tai nauttia herkullisen aterian ennen lentoa.
  • Liiketoiminnan tarpeita tarvitseville lentoasema tarjoaa ilmaisen Wi-Fi:n koko terminaalissa, joten matkustajat voivat pysyä yhteydessä ja työskennellä lentokentällä viettämisen aikana.
  • Pysäköintipalveluita on saatavilla. sekä lyhyt- että pitkäkestoiseen oleskeluun varmistaen, että matkustajat voivat pysäköidä ajoneuvonsa kätevästi matkansa aikana.

Palvelut

  • Lentoasema tarjoaa valikoiman palveluista matkustajiensa mukavuuden ja turvallisuuden varmistamiseksi. Ystävällinen ja avulias henkilökunta on valmiina auttamaan kaikissa matkustajien kysymyksissä tai huolenaiheissa.
  • Matkalaukkupalvelut ovat käytettävissä, jotta matkatavarat voidaan hoitaa tehokkaasti, mukaan lukien sisäänkirjautuminen ja nouto.
  • Esteettömyysvaatimuksista kärsiville henkilöille lentoasema tarjoaa tiloja ja palveluita heidän tarpeidensa mukaan.
  • Lentokentällä on lahjatavarakauppa, jossa matkustajat voivat selata ainutlaatuisia Alaskan matkamuistoja, jolloin he voivat viedä kotiin palan heidän matkansa.
  • Lentotietonäytöt sijaitsevat strategisesti kaikkialla terminaalissa, ja ne tarjoavat reaaliaikaisia päivityksiä lähtö- ja saapumisajoista pitääkseen matkustajat ajan tasalla.
  • Saatavilla on useita eri kuljetusvaihtoehtoja päästäksesi kohteeseen ja lentokentältä, mukaan lukien taksipalvelut ja vuokra-autot.

Kaiken kaikkiaan Wiley Post-Will Rogers Memorial -lentokenttä on hyvin varusteltu vastaamaan nykyaikaisten matkailijoiden tarpeisiin. Sen tilat ja palvelut asettavat etusijalle mukavuuden, tehokkuuden ja mukavuuden, mikä takaa positiivisen kokemuksen kaikille sen ovista kulkeville matkustajille. Matkustitpa sitten liike- tai lomamatkalla, lentoaseman sitoutuminen huippuosaamiseen tekee vierailustasi mahdollisimman saumattoman.


Wiley Post-Will Rogers Memorial -lentokenttä Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Wiley Post-Will Rogers Memorial -lentokenttä?

Koodi BRW on myönnetty Wiley Post-Will Rogers Memorial -lentokenttä kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Wiley Post-Will Rogers Memorial -lentokenttä lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Ted Stevens Anchorage International Airport (ANC), ja sen arvioitu kesto on 1h 49m lennettäessä koneella Boeing 737-700 Passenger.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Wiley Post-Will Rogers Memorial -lentokenttä kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Wiley Post-Will Rogers Memorial -lentokenttä lentokentältä, on valittavanaan 2 eri lentoyhtiötä, joista Astral Aviation, Alaska Airline tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Barrow?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Barrow, suosivat usein Wiley Post-Will Rogers Memorial -lentokenttä (BRW)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Mikä on lähellä Barrow sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella