Lennot lähtevät kohteesta Länsi-Kootenayn alueellinen lentokenttä (YCG)

Suoria lentoja kohteeseen 1 tarjoaa 1 lentoyhtiötä.

Päivittäinen lähtöaikataulu Länsi-Kootenayn alueellinen lentokenttä

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
YVR Richmond

1 lentoja päivässä

1h 10m Näytä hinta

Tiedot koskien Länsi-Kootenayn alueellinen lentokenttä

Lentokentän nimi Länsi-Kootenayn alueellinen lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi YCG
Kaupunki Castlegar
Maa Canada (CA)
Täysi sijainti Länsi-Kootenayn alueellinen lentokenttä
Leveysaste 49.296861
Pituusaste -117.633592
Verkkosivusto Wkrairport.ca
Näytä kartalla Google maps

Länsi-Kootenayn alueellisen lentokentän tilat ja palvelut

Lentoaseman palvelut

 • Kiitotie: Länsi-Kootenayn alueellisella lentoasemalla on yksi päällystetty kiitotie, jonka pituus on 6 000 jalkaa. 150 jalkaa leveä. Siihen mahtuu monenlaisia lentokoneita.
 • Terminaalirakennus: Lentokentän moderni terminaalirakennus tarjoaa matkustajille monenlaisia mukavuuksia. Se sisältää lähtöselvitystiskit, turvatarkastukset, lähtöportit, matkatavaroiden noudon sekä tulli- ja maahanmuuttopalvelut.
 • Pysäköinti: Lentokentällä on runsaasti pysäköintitiloja sekä lyhyt- että pitkäaikaiseen oleskeluun. Matkustajat voivat nauttia kätevästä pääsystä terminaaliin ja tilavista pysäköintipaikoista.
 • Hangaaritila: Länsi-Kootenayn alueellinen lentoasema tarjoaa vuokratilaa lentokonehangaareille. Nämä tilat palvelevat yksityisen ja kaupallisen ilmailun tarpeita ja edistävät lentokentän yleistä tehokkuutta.
 • Maaliikenne: Lentokentällä on tarjolla erilaisia maakuljetusvaihtoehtoja, mukaan lukien vuokra-autot, taksit ja kuljetuspalvelut. Nämä palvelut varmistavat matkustajien kätevän kuljetuksen lentokentälle ja sieltä pois.

Palvelut Länsi-Kootenayn alueellisella lentoasemalla

 • Lentoyhteydet: Lentokenttä tarjoaa lentoja suurille alueellisille solmukohtia, joiden avulla matkustajat voivat yhdistää kätevästi kotimaisiin ja kansainvälisiin kohteisiin.
 • Matkustaja-apu: Länsi-Kootenayn alueellinen lentoasema on sitoutunut tarjoamaan apua matkustajille, joilla on erityistarpeita. Ne tarjoavat esteettömiä tiloja ja tukipalveluita, jotka takaavat sujuvan matkakokemuksen kaikille.
 • Vähittäiskauppa ja ruokailu: Terminaalirakennuksessa on valikoima vähittäiskauppoja ja ruokailumahdollisuuksia. Matkustajat voivat selata paikallisia tuotteita tarjoavia kauppoja ja nauttia erilaisista ruoka- ja juomavaihtoehdoista lentoaseman aikana.
 • Langaton Internet: Ilmainen Wi-Fi-yhteys on käytettävissä koko terminaalirakennuksessa, joten matkustajat voivat yöpyä olla yhteydessä ja saada tietoa ja viihdettä odotuksensa aikana.
 • Information Desk: Lentokentällä on tietopiste, jossa on asiantuntevaa henkilökuntaa, joka voi auttaa matkustajia lentoihin, palveluihin ja paikallisiin palveluihin liittyvissä tiedusteluissa.
 • Flight Charter: Länsi-Kootenayn alueellinen lentoasema tarjoaa tilauslentopalveluja yksityisiin matkoihin tai liiketarkoituksiin. Matkustajat voivat järjestää räätälöityjä matkaratkaisuja omiin tarpeisiinsa.
 • Rahtipalvelut: Lentoasema helpottaa rahdin, mukaan lukien pakettien ja rahdin, kuljetusta erityisillä palveluilla, jotka varmistavat tehokkaan käsittelyn ja toimituksen.

Länsi-Kootenayn alueellinen lentokenttä Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Länsi-Kootenayn alueellinen lentokenttä?

Ilmailualalla Länsi-Kootenayn alueellinen lentokenttä tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, YCG, perusteella.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Länsi-Kootenayn alueellinen lentokenttä lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen , ja sen arvioitu kesto on lennettäessä koneella .

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Länsi-Kootenayn alueellinen lentokenttä?

Yhteensä 1 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Länsi-Kootenayn alueellinen lentokenttä-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: Air Canad

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Castlegar?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Castlegar, suosivat usein Länsi-Kootenayn alueellinen lentokenttä (YCG)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Castlegarin läheisyydessä?

Castlegar läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella