Lennot lähtevät kohteesta Visbyn lentoasema (VBY)

Non-stop-lentoja 6 kohteeseen 5 eri lentoyhtiöllä

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Visbyn lentoasema

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
BMA Tukholma

3-8 lentoja päivässä

0h 40m Näytä hinta
ARN Tukholma

1 lentoja päivässä

0h 50m Näytä hinta
GOT Göteborg

1 lentoja päivässä

1h 5m Näytä hinta
MMX Malmö

1 lentoja päivässä

1h 5m Näytä hinta
AGH Angelholm
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

1h 5m Näytä hinta
HEL Vantaa

1 lentoja päivässä

1h 15m Näytä hinta

Olennaiset tiedot koskien Visbyn lentoasema

Lentokentän nimi Visbyn lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi VBY
Kaupunki Visby
Maa Sweden (SE)
Täysi sijainti Visbyn lentoasema
Leveysaste 57.662344
Pituusaste 18.343921
Verkkosivusto Swedavia.se
Näytä kartalla Google maps

Visbyn lentokentän tilat ja palvelut

Esittely

Kauniilla Gotlannin saarella Ruotsissa sijaitseva Visbyn lentoasema on tärkeä liikenteen solmukohta, joka palvelee sekä kotimaan että kansainvälisiä lentoja. Se tarjoaa valikoiman tiloja ja palveluita mukavan ja mukavan kokemuksen varmistamiseksi matkustajille. Tutustutaan joihinkin Visbyn lentokentän tärkeimpiin ominaisuuksiin.

Terminaalit

Visbyn lentoaseman terminaali tarjoaa erilaisia mukavuuksia matkustajien tarpeisiin:

 • Sisäänkirjautumistiskit: Käytettävissä on useita lähtöselvitystiskiä, jotka helpottavat sujuvaa ja tehokasta lähtöselvitystä.
 • Matkatavaran nouto: Lentokentällä on hyvin järjestetty matkatavaroiden noutoalue, mikä mahdollistaa matkustajien noutaa matkatavaransa helposti saapuessaan.
 • Ravintolat ja kahvilat: Matkustajat voivat löytää valikoiman ravintoloita ja kahviloita, jotka tarjoavat erilaisia ruoka- ja juomavaihtoehtoja eri makujen ja mieltymysten mukaan.
 • Duty-Free Shopping: Matkustajat voivat tehdä verovapaita ostoksia terminaalissa tarjoten erilaisia tuotteita, kuten hajuvesiä, kosmetiikkaa, alkoholia ja paljon muuta.
 • Autonvuokrauspalvelut: Useilla autovuokraamoilla on lentoasemalla sijaitsevien palvelupisteidensä ansiosta matkustajat voivat kätevästi vuokrata ajoneuvon saapuessaan.

Kuljetus

Visbyn lentoasema tarjoaa matkustajille useita kuljetusvaihtoehtoja lopulliseen määränpäähänsä:

 • Taksit: Taksit ovat helposti saatavilla terminaalin ulkopuolella, mikä tarjoaa kätevän ja tehokkaan tavan matkustaa saaren eri osiin.
 • Julkinen liikenne: Bussipalvelut ovat saatavilla, joka yhdistää lentokentän eri paikkoihin Gotlannissa. Tämä vaihtoehto tarjoaa edullisen kulkuvälineen niille, jotka eivät halua ottaa taksia.
 • Auton pysäköinti: Lentokentällä on riittävästi pysäköintipaikkoja sekä lyhyt- että pitkäaikaiseen oleskeluun. Matkustajat voivat helposti pysäköidä ajoneuvonsa ja päästä terminaaliin vaivattomasti.

Erityistapu

Visbyn lentoasema pyrkii tarjoamaan mukavan kokemuksen kaikille matkustajille, myös niille, joilla on erityisiä matkustajia. tarpeet:

 • Pyörätuolilla saavutettavuus: Lentoasemalla on ramppeja, hissejä ja muita laitteita liikuntarajoitteisten matkustajien auttamiseksi.
 • Erikoispalvelut: Erityisapua tarvitsevat matkustajat voivat pyytää apua. palvelut, kuten pyörätuolisaattajat, etuoikeuslennolle pääsy ja omistautunut henkilökunta, jotka takaavat sujuvan matkan lentokentän läpi.
 • Esteetön wc:t: Esteetön wc:t ovat käytettävissä kaikkialla terminaalissa, mikä varmistaa vammaisten matkustajien mukavuuden.

Johtopäätös

Visbyn lentoasema tarjoaa laajan valikoiman tiloja ja palveluita parantaakseen matkustajiensa matkakokemusta. Kätevistä lähtöselvitystiskistä verovapaisiin ostoksiin ja erityisapuun liikuntarajoitteisille henkilöille lentoasema pyrkii vastaamaan vierailijoidensa erilaisiin tarpeisiin. Visbyn lentoasemalta lähtevät tai sinne saapuvat matkustajat voivat odottaa miellyttävää ja vaivatonta matkaa.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Visbyn lentoasema?

Ilmailualalla Visbyn lentoasema tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, VBY, perusteella.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Visbyn lentoasema lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Helsinki-Vantaa Airport (HEL), ja sen arvioitu kesto on 1h 15m lennettäessä koneella ATR 72.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Visbyn lentoasema kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Visbyn lentoasema lentokentältä, on valittavanaan 5 eri lentoyhtiötä, joista SA tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Visby kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Visbyn lentoasema (VBY) on matkustajien suosiossa kaupungista Visby sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Mikä on lähellä Visby sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella