Suora lento kohteesta Viracopos-Campinasin kansainvälinen lentoasema (VCP)

Matkusta 55 paikkoihin 2 avulla

Tiedot koskien Viracopos-Campinasin kansainvälinen lentoasema

Lentokentän nimi Viracopos-Campinasin kansainvälinen lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi VCP
Kaupunki Campinas
Maa Brazil (BR)
Täysi sijainti Viracopos-Campinasin kansainvälinen lentoasema
Leveysaste -23.008205
Pituusaste -47.137568
Verkkosivusto Viracopos.com
Näytä kartalla Google maps
Viracopos-Campinasin kansainvälinen lentoasema
Viracopos-Campinasin kansainvälinen lentoasema
Viracopos-Campinasin kansainvälinen lentoasema
Viracopos-Campinasin kansainvälinen lentoasema
Viracopos-Campinasin kansainvälinen lentoasema
Viracopos-Campinasin kansainvälinen lentoasema

Viracopos-Campinasin kansainvälisen lentokentän tilat ja palvelut

Esittely

Viracopos-Campinasin kansainvälinen lentoasema, joka sijaitsee Campinasin kaupungissa, São Paulossa, Brasiliassa, on yksi vilkkaimmista lentokentistä maassa. Nykyaikaisen infrastruktuurinsa ja laajan palveluvalikoimansa ansiosta lentoasema tarjoaa mukavan ja tehokkaan kokemuksen matkustajille.

Palvelut

 • Terminaalirakennukset: Viracopos-Campinasin lentokentällä on kaksi modernia terminaalirakennukset, terminaalit 1 ja terminaali 2, jotka ovat tilavia ja hyvin hoidettuja.
 • Sisäänkirjautumistiskit: Lentokentällä on lukuisia uusimmalla tekniikalla varustettuja lähtöselvitystiskiä sujuvan ja vaivattoman toiminnan varmistamiseksi. lähtöselvitysprosessi.
 • Matkalaukkujen nouto: Lentoasema tarjoaa tehokkaita matkatavaroiden noutoalueita, joista matkustajat voivat helposti paikantaa ja noutaa matkatavaransa.
 • Vähittäiskauppa ja verovapaat ostokset: Matkustajat voivat nauttia laaja valikoima kauppoja, mukaan lukien tax-free-myymälät, jotka tarjoavat erilaisia tuotteita muodista ja elektroniikasta matkamuistoihin ja paikallisiin erikoisuuksiin.
 • Ravintolat ja kahvilat: Viracopos-Campinasin lentoasema tarjoaa erilaisia ruokailumahdollisuuksia, kuten ravintoloita, kahviloita ja pikaruokapaikkoja, joissa tarjoillaan sekä paikallisia että kansainvälisiä ruokia.
 • Aulatilat: Lentokentällä on viihtyisiä oleskelutiloja, joissa matkustajat voivat rentoutua, työskennellä tai nauttia ilmaisista välipaloista ja juomista ennen lentoa.
 • Kokous- ja konferenssihuoneet: Liikematkustajille lentoasema tarjoaa hyvin varustetut kokous- ja konferenssitilat, jotka ovat ihanteellisia liiketapaamisten tai konferenssien järjestämiseen.
 • Lääketieteelliset tilat: Viracopos-Campinasin lentokentällä on lääkintäpalvelut ja apteekki, joka varmistaa matkustajiensa hyvinvoinnin ja terveydenhuollon tarpeet.

Palvelut

 • Liikenne: Lentokentältä on hyvät yhteydet kaupungin keskustaan ja muihin tärkeimpiin kohteisiin erilaisilla kulkuvälineillä, kuten takseilla, vuokra-autoilla ja julkisilla busseilla.
 • Wi-Fi ja latausasemat: Viracopos-Campinasin lentoasema tarjoaa ilmaisen Wi-Fi:n kaikissa terminaaleissa, jolloin matkustajat voivat yöpyä yhdistetty. Käytettävissä on myös latauspisteitä elektronisten laitteiden virtalähteenä.
 • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: Matkustajat voivat kätevästi käyttää pankkiautomaatteja ja valuutanvaihtopalveluita useissa paikoissa lentoaseman tiloissa.
 • Lastenhoitopalvelut.: Lentokentällä on omat leikkipaikat lapsille ja vauvanvaihtotilat vauvojen kanssa matkustaville perheille.
 • Erityistapu: Viracopos-Campinas Airport on sitoutunut tarjoamaan apua liikuntarajoitteisille tai erityistarpeita omaaville matkustajille. Pyörätuolilla saavutettavuus ja omistettu henkilökunta takaavat mukavan kokemuksen.
 • Löydetyt ja kadonneet: Kadonneiden tavaroiden varalta lentoasemalla on löydetty-osasto, joka auttaa matkustajia heidän omaisuutensa noutamisessa.
 • Tiedotiskit: Kaikkialla lentoasemalla on strategisesti sijoitettuja neuvontapisteitä, jotka auttavat matkustajia lentoihin, tiloihin tai palveluihin liittyvissä kysymyksissä.
 • Lemmikkipalvelut: Viracopos-Campinasin lentoasema sallii lemmikkien kuljettamisen, varmistaa heidän mukavuutensa ja turvallisuutensa erityisillä lemmikkieläinten avustusalueilla ja -tiloilla.

Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Viracopos-Campinasin kansainvälinen lentoasema?

Koodi VCP on myönnetty Viracopos-Campinasin kansainvälinen lentoasema kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Viracopos-Campinasin kansainvälinen lentoasema lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Lisbon Portela Airport (LIS), ja sen arvioitu kesto on 9h 45m lennettäessä koneella Airbhus A330-900neo.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Viracopos-Campinasin kansainvälinen lentoasema?

Yhteensä 2 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Viracopos-Campinasin kansainvälinen lentoasema-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: Azul, Go

Campinas kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Viracopos-Campinasin kansainvälinen lentoasema (VCP) on matkustajien suosiossa kaupungista Campinas sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Campinasin läheisyydessä?

Campinas läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella