Edulliset lennot kohteesta Verona Villafrancan lentoasema (VRN)

Suoria lentoja kohteeseen 56 tarjoaa 24 lentoyhtiötä.

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Verona Villafrancan lentoasema

Olennaiset tiedot koskien Verona Villafrancan lentoasema

Lentokentän nimi Verona Villafrancan lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi VRN
Kaupunki Verona
Maa Italy (IT)
Täysi sijainti Verona Villafrancan lentoasema
Leveysaste 45.400001
Pituusaste 10.890141
Verkkosivusto Aeroportoverona.it
Näytä kartalla Google maps
Verona Villafrancan lentoasema
Verona Villafrancan lentoasema
Verona Villafrancan lentoasema
Verona Villafrancan lentoasema
Verona Villafrancan lentoasema
Verona Villafrancan lentoasema

Verona Villafrancan lentokentän tilat ja palvelut

Verona Villafrancan lentoasema, joka tunnetaan myös nimellä Valerio Catullo Airport, sijaitsee Villafranca di Veronassa Italiassa. Veronan kaupunkia ja lähialueita palveleva lentoasema tarjoaa erilaisia tiloja ja palveluita matkustajiensa matkustuskokemuksen parantamiseksi.

Terminaalipalvelut:

 • Ruoka ja juoma Lippupisteet: Verona Villafrancan lentokentällä on useita kahviloita, ravintoloita ja baareja, joissa matkustajat voivat nauttia erilaisia paikallisia ja kansainvälisiä ruokia.
 • Vähittäiskaupat: Lentokentällä on valikoima vähittäiskauppoja, jotka tarjoavat erilaisia tuotteita, kuten muotia., lisävarusteita, elektroniikkaa ja paikallisia tuotteita.
 • Duty-Free Shopping: Matkustajat voivat hyödyntää hajuvesien, kosmetiikan, alkoholin, tupakan ja muiden tuotteiden verovapaita ostosmahdollisuuksia.
 • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: Kätevästi sijaitsevat pankkiautomaatit ja valuutanvaihtopisteet ovat käytettävissä matkustajien taloudellisten tarpeiden täyttämiseksi.
 • Matkalaukkupalvelut: Lentokentällä on matkatavarasäilytys, vaunut ja löydetty-toimisto. matkustajat tavaroineen.

Matkustajapalvelut:

 • Tiedotiskit: Henkilökuntaneuvontapisteitä on kaikkialla lentoasemalla, ja ne tarjoavat apua, lentotietoja ja yleistä tietoa tiedustelut.
 • Matkatoimistot: Matkustajat voivat käyttää erilaisia matkatoimistoja lentokentän tiloissa saadakseen apua lentojen, majoituksen ja muiden matkajärjestelyjen varaamisessa.
 • Autonvuokraus: Verona Villafrancan lentoasema tarjoaa auton vuokrauspalveluja arvostetuilta yrityksiltä, joiden avulla matkustajat voivat helposti tutustua ympäröiviin alueisiin oman mielensä mukaan.
 • Wi-Fi-yhteys: Ilmainen Wi-Fi on saatavilla koko lentoasemalla, mikä varmistaa, että matkustajat voivat pysyä yhteydessä koko ajan terminaaliin.
 • Erityistapu: Lentoasema palvelee liikuntarajoitteisia tai erityistarpeita omaavia matkustajia varmistaen heidän mukavuutensa ja tarjoamalla tarvittavat palvelut.

Kuljetus:

 • Taksit: Taksit ovat helposti saatavilla nimetyillä taksiasemilla terminaalin ulkopuolella, mikä tarjoaa kätevän kuljetusvaihtoehdon matkustajille.
 • Bussipalvelut: Useat bussiyhteydet yhdistävät lentokentän Veronan keskustaan ja muihin kohteisiin. naapurikohteisiin.
 • Auton pysäköinti: Verona Villafrancan lentoasema tarjoaa sekä lyhyt- että pitkäaikaisia pysäköintipaikkoja, jotka tarjoavat runsaasti pysäköintitilaa matkustajien ajoneuvoille.
 • Auton palautus ja nouto. -ylös: Terminaalin ulkopuolella on varattu alueita matkustajien jättämistä ja noutoa varten.
 • Rautatieasema: Lentokenttäkompleksissa sijaitseva rautatieasema tarjoaa matkustajille vaihtoehtoisen kuljetusvaihtoehdon.

Verona Villafrancan lentoasema pyrkii tarjoamaan matkustajille miellyttävän ja mukavan kokemuksen tarjoamalla kattavan valikoiman tiloja ja palveluita. Olipa kyse ostoksista, ruokailusta, kuljetuksista tai avusta, lentoasema varmistaa, että matkustajilla on kaikki mitä he tarvitsevat terminaalissa viettämisen aikana.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Verona Villafrancan lentoasema?

Koodi VRN on myönnetty Verona Villafrancan lentoasema kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Verona Villafrancan lentoasema?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Verona Villafrancan lentoasema ja La Romana International Airport (LRM) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 10h 5m.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Verona Villafrancan lentoasema kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Verona Villafrancan lentoasema lentokentältä, on valittavanaan 24 eri lentoyhtiötä, joista Ryanair, Air Dolomiti, Wizz Air, Volotea, Neo tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Verona?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Verona, suosivat usein Verona Villafrancan lentoasema (VRN)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Mikä on lähellä Verona sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella