Suora lento kohteesta Uumajan lentoasema (UME)

Jatkuvat lennot 3 kohteeseen 4 eri lentoyhtiön kautta

Päivittäinen lähtöaikataulu Uumajan lentoasema

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
ARN Tukholma

4-9 lentoja päivässä

1h 5m Näytä hinta
BMA Tukholma

2-3 lentoja päivässä

1h 20m Näytä hinta
OSD Östersund
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

2 lentoja päivässä

0h 50m Näytä hinta

Olennaiset tiedot koskien Uumajan lentoasema

Lentokentän nimi Uumajan lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi UME
Kaupunki Umea
Maa Sweden (SE)
Täysi sijainti Uumajan lentoasema
Leveysaste 63.793560
Pituusaste 20.289795
Verkkosivusto Swedavia.com
Näytä kartalla Google maps

Uumajan lentoaseman tilat ja palvelut

Ruotsissa Uumajan kaupungissa sijaitseva Uumajan lentoasema on moderni ja tehokas lentoasema, joka tarjoaa monipuoliset tilat ja palvelut matkustajien matkustuskokemuksen parantamiseksi. Tässä on joitain Uumajan lentoaseman tärkeimmistä mukavuuksista:

1. Terminaalirakennus

Uumajan lentoaseman terminaalirakennus on hyvin suunniteltu ja tilava, mikä varmistaa sujuvan matkustajavirran. Se on varustettu mukavilla istuinalueilla, joissa matkustajat voivat rentoutua odottaessaan lentoaan. Lentokenttä tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden koko terminaalissa, joten matkustajat voivat pysyä yhteydessä.

2. Ruokailu ja ostokset

Matkailijat voivat täyttää gastronomiset toiveensa Uumajan lentoaseman erilaisissa ruokailuvaihtoehdoissa. Lentokentällä on ravintola, jossa tarjoillaan herkullisia aterioita, välipaloja ja juomia. Lisäksi on kahviloita ja baareja, joissa matkustajat voivat napata välipalan tai nauttia virkistävän juoman.

Jos haluat käydä ostoksilla, Uumajan lentoasema tarjoaa valikoiman vähittäiskauppoja. Matkailijat voivat selata verovapaita kauppoja, kirjakauppoja ja putiikkeja ostaakseen matkamuistoja, kirjoja, muotiasusteita ja paljon muuta. Nämä tilat tarjoavat matkustajille mahdollisuuden löytää viime hetken tuotteita tai vain hemmotella itseään vähittäiskaupan terapiassa.

3. Pysäköinti

Uumajan lentoasema tarjoaa käteviä pysäköintimahdollisuuksia matkustajille, jotka joutuvat jättämään ajoneuvonsa lentokentälle. Pysäköintialue sijaitsee lähellä terminaalirakennusta, mikä varmistaa helpon pääsyn. Matkustajat voivat valita lyhyt- ja pitkäaikaispysäköintivaihtoehdoista tarpeidensa ja oleskelun keston perusteella. Lentokentällä on myös erityispalveluja liikuntarajoitteisille matkustajille, mukaan lukien esteettömät pysäköintipaikat.

4. Autonvuokraus

Matkailijoille, jotka haluavat ajaa ympäriinsä yksin, Uumajan lentoasema tarjoaa autonvuokrauspalvelut. Useilla tunnetuilla autovuokraamoilla on terminaalirakennuksessa tiskit, joista matkustajat voivat vuokrata ajoneuvon saapuessaan. Tämä vaihtoehto tarjoaa vapauden ja joustavuuden tutkia Uumajaa ja sen lähialueita omaan tahtiin.

5. Liiketoiminnan tilat

Uumajan lentoasema tunnistaa liikematkustajien tarpeet ja tarjoaa erilaisia palveluita heidän tarpeisiinsa. Lentokentällä on modernilla tekniikalla varustetut konferenssitilat ja kokoustilat, jotka tekevät liikematkustajille kätevän kokouksen tai tapahtumien järjestämisen. Lisäksi lentoasema tarjoaa pääsyn liiketiloihin, joissa matkustajat voivat työskennellä mukavassa ja hiljaisessa ympäristössä.

6. Erityisapu

Uumajan lentoasema pyrkii varmistamaan sujuvan matkakokemuksen kaikille matkustajille, myös niille, joilla on erityistarpeita. Lentoasema tarjoaa apua liikuntarajoitteisille tai vammaisille matkustajille tarjoamalla palveluita, kuten pyörätuoliapua ja erityisiä turvatarkastuskaistoja. Erityisapua tarvitsevat matkustajat voivat ilmoittaa asiasta lentoyhtiöilleen etukäteen tai ottaa yhteyttä suoraan lentoasemaan lisäapua varten.

Uumajan lentoasema monipuolisine tiloineen ja palveluineen pyrkii tarjoamaan matkustajille mukavan ja vaivattoman matkan. Olipa kyse ruokailusta, ostosmahdollisuuksista, pysäköinnistä tai liiketoiminnasta, lentoasema vastaa erilaisiin vaatimuksiin, mikä parantaa matkustajien yleistä matkakokemusta.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Uumajan lentoasema?

Ilmailualalla Uumajan lentoasema tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, UME, perusteella.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Uumajan lentoasema lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Stockholm-Bromma Airport (BMA), ja sen arvioitu kesto on 1h 20m lennettäessä koneella ATR 72.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Uumajan lentoasema?

Yhteensä 4 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Uumajan lentoasema-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: Norwegian Air Intl, SAS, FlexFligh

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Umea?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Umea, suosivat usein Uumajan lentoasema (UME)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Mikä on lähellä Umea sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella