Suora lento kohteesta Ubon Ratchathanin lentoasema (UBP)

Matkusta 4 paikkoihin 5 avulla

Päivittäinen lähtöaikataulu Ubon Ratchathanin lentoasema

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
DMK Bangkok

9-10 lentoja päivässä

1h 5m Näytä hinta
BKK Bangkok

5 lentoja päivässä

1h 10m Näytä hinta
CNX Chiang Mai
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

1h 40m Näytä hinta
HKT Phuket
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

2h 0m Näytä hinta

Olennaiset tiedot koskien Ubon Ratchathanin lentoasema

Lentokentän nimi Ubon Ratchathanin lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi UBP
Kaupunki Ubon Ratchathani
Maa Thailand (TH)
Täysi sijainti Ubon Ratchathanin lentoasema
Leveysaste 15.247009
Pituusaste 104.870543
Verkkosivusto Minisite.aviation.go.th
Näytä kartalla Google maps

Ubon Ratchathanin lentokentän tilat ja palvelut

Esittely

Ubon Ratchathanin lentoasema on tärkeä liikenteen solmukohta Thaimaan koillisosassa. Se toimii porttina Ubon Ratchathanin maakuntaan ja sitä ympäröiville alueille. Lentokenttä tarjoaa erilaisia tiloja ja palveluita varmistaakseen matkustajille miellyttävän ja mukavan matkakokemuksen.

Palvelut

  • Terminaali: Lentokentällä on yksi terminaali, joka hoitaa sekä kotimaan että kansainväliset lennot. Terminaali on hyvin hoidettu ja varustettu moderneilla mukavuuksilla.
  • Vähittäiskauppa ja ruokailu: Matkustajat voivat nauttia erilaisista ostos- ja ruokailumahdollisuuksista terminaalin sisällä. Siellä on useita kauppoja, jotka myyvät paikallisia käsitöitä, matkamuistoja ja verovapaita tuotteita. Lisäksi siellä on lukuisia ravintoloita ja kahviloita, jotka tarjoavat herkullisia thaimaalaisia ruokia ja kansainvälisiä ruokia.
  • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: Ubon Ratchathani Airport tarjoaa käteviä pankkipalveluita terminaalissa sijaitsevilla pankkiautomaateilla. Matkustajat voivat nostaa käteistä ja vaihtaa valuuttaa kätevästi valuutanvaihtopisteissä.
  • Autonvuokraus: Useat tunnetut autovuokraamot ovat valinneet matkailijoille, jotka haluavat ajaa itse vapaasti. palvelupisteet lentokentällä. Nämä yritykset tarjoavat erilaisia ajoneuvoja eri tarpeisiin ja budjetteihin.
  • Pysäköinti: Lentokentällä on runsaasti pysäköintipaikkoja sekä lyhyt- että pitkäaikaiseen pysäköintiin. Turvallinen ja hyvin hoidettu pysäköintitila varmistaa vierailijoiden ajoneuvojen turvallisuuden matkan aikana.

Palvelut

  • Kuljetus: Ubon Ratchathanin lentoasema tarjoaa useita kuljetusvaihtoehtoja lentokentälle ja lentokentältä. Taksit ja yksityisautopalvelut ovat helposti saatavilla terminaalin ulkopuolella. Myös julkinen liikenne, kuten linja-autot ja pakettiautot, liikennöi säännöllisesti ja yhdistää lentokentän eri kohteisiin.
  • Informaatiopisteet: Ystävällisen ja asiantuntevan henkilökunnan neuvontapisteitä on kaikkialla terminaalissa. He ovat valmiita antamaan apua, vastaamaan tiedusteluihin ja opastamaan matkustajia.
  • Lääketieteelliset tilat: Lentokentällä on lääketieteelliset tilat ja ensiapupiste, joka palvelee kaikkia lääketieteellisiä hätätilanteita. Koulutettu henkilökunta on käytettävissä antamaan lääketieteellistä perusapua ja varmistamaan matkustajien hyvinvoinnin.
  • Wi-Fi-yhteys: Ilmainen Wi-Fi on käytettävissä koko terminaalissa, jolloin matkustajat voivat pysy yhteydessä ja selaa Internetiä ollessaan lentokentällä.
  • Erityistapu: Ubon Ratchathanin lentoasema pyrkii vastaamaan kaikkien matkustajien tarpeisiin. Pyörätuolipalvelut, varatut istumapaikat vammaisille ja muuta apua ovat saatavilla pyynnöstä.

Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Ubon Ratchathanin lentoasema?

Ilmailualalla Ubon Ratchathanin lentoasema tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, UBP, perusteella.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Ubon Ratchathanin lentoasema lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Phuket International Airport (HKT), ja sen arvioitu kesto on 2h 0m lennettäessä koneella Boeing 737-800 Passenger.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Ubon Ratchathanin lentoasema?

Yhteensä 5 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Ubon Ratchathanin lentoasema-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: Nok Air, Thai AirAsia, Thai Smile, Thai Vietjet Air, Thai Lion Ai

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Ubon Ratchathani?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Ubon Ratchathani, suosivat usein Ubon Ratchathanin lentoasema (UBP)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Ubon Ratchathaniin läheisyydessä?

Ubon Ratchathani läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella