Lentoerikoistarjoukset kohteesta U-Tapaon kansainvälinen lentoasema (UTP)

Suoria lentoja kohteeseen 4 tarjoaa 3 lentoyhtiötä.

Päivittäinen lähtöaikataulu U-Tapaon kansainvälinen lentoasema

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
DXB Dubai

1 lentoja päivässä

7h 10m Näytä hinta
HKT Phuket

1 lentoja päivässä

1h 40m Näytä hinta
USM Ko Samui

1 lentoja päivässä

1h 10m Näytä hinta
CNX Chiang Mai

1 lentoja päivässä

1h 30m Näytä hinta

Olennaiset tiedot koskien U-Tapaon kansainvälinen lentoasema

Lentokentän nimi U-Tapaon kansainvälinen lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi UTP
Kaupunki Rayong
Maa Thailand (TH)
Täysi sijainti U-Tapaon kansainvälinen lentoasema
Leveysaste 12.676011
Pituusaste 100.998086
Verkkosivusto Utapao.com
Näytä kartalla Google maps

U-Tapaon kansainvälisen lentokentän tilat ja palvelut

Rayongissa Thaimaassa sijaitseva U-Tapaon kansainvälinen lentoasema tarjoaa valikoiman moderneja tiloja ja poikkeuksellisia palveluita matkustajiensa tarpeisiin. Matkustitpa liike- tai vapaa-ajanmatkalla, lentoasema takaa mukavan ja kätevän kokemuksen kaikille vierailijoille.

Palvelut

 • Sisäänkirjautumistiskit: U-Tapaon lentokentällä on useita lähtöselvitystiskiä, jotka helpottavat sujuvaa ja tehokasta lähtöselvitystä. Matkustajat voivat helposti jättää matkatavaransa ja saada maihinnousukorttinsa vaivattomasti.
 • Duty-Free ja Retail: Lentokentällä on laaja valikoima tax-free-myymälöitä ja vähittäismyyntipisteitä., joka tarjoaa valikoiman tuotteita, kuten kosmetiikkaa, hajuvesiä, elektroniikkaa ja paikallisia thaimaalaisia käsitöitä. Matkustajat voivat tehdä ostoksia ja löytää matkamuistoja kotiin vietäväksi.
 • Ruokailuvaihtoehdot: U-Tapaossa on erilaisia ruokapaikkoja ja ravintoloita, jotka sopivat erilaisiin makuihin ja mieltymyksiin. Matkustajat voivat nauttia erilaisista keittiöistä thaimaalaisista herkuista kansainvälisiin pikaruokaketjuihin, mikä varmistaa, että jokaiselle löytyy jotakin.
 • Aulatilat: Rentouttavaa ja mukavaa ympäristöä etsiville, Lentokentällä on oleskelutiloja, joissa matkustajat voivat rentoutua ennen lentoaan. Nämä lounget tarjoavat ilmaisia välipaloja, juomia ja Wi-Fi-yhteyden.
 • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: U-Tapaon lentoasema on varustettu pankkiautomaateilla ja valuutanvaihtopisteillä, joten matkustajat voivat kätevästi nostaa käteistä tai vaihtaa valuuttaa. Tämä helpottaa matkustajien taloutensa hallintaa liikkeellä ollessaan.
 • Autonvuokraus: Matkailijoille, jotka haluavat tutustua kauniiseen Rayongin alueeseen, autonvuokrauspalvelut ovat saatavilla osoitteessa lentokenttä. Useat hyvämaineiset autovuokraamot tarjoavat erilaisia ajoneuvoja erilaisiin tarpeisiin, mikä takaa vaivattoman kuljetuksen.

Palvelut

 • Maakuljetukset: U-Tapaon lentoasema tarjoaa matkustajille useita kuljetusvaihtoehtoja haluttuun määränpäähän. Taksit, linja-autot ja hotellikuljetukset ovat saatavilla terminaalin ulkopuolella, mikä tarjoaa kätevät ja luotettavat liikenneyhteydet.
 • Ilmainen Wi-Fi: Lentoasema tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden, jotta matkustajat ovat yhteydessä toisiinsa. Fi-yhteys koko terminaalirakennuksessa. Matkustajat voivat pitää yhteyttä läheisiinsä tai töihin odottaessaan lentoaan.
 • Erityistapu: Lentokenttä on sitoutunut varmistamaan mukavan kokemuksen kaikille matkustajille, mukaan lukien liikuntarajoitteisille tai erityistarpeita omaaville. Pyörätuoleja, ramppeja ja erikoisapupalveluita on saatavilla heidän tarpeidensa mukaan.
 • Lääkintäpalvelut: U-Tapaon lentokentällä on paikan päällä lääketieteelliset tilat, jotka tarjoavat tarvittaessa välitöntä lääketieteellistä apua. Koulutettu henkilökunta ja lääkintäalan ammattilaiset ovat valmiita käsittelemään kaikkia mahdollisia hätätilanteita.
 • Tietotiskit: Tietotiskit sijaitsevat kätevästi kaikkialla lentoasemalla, ja ne tarjoavat apua lentojen tiedoissa, lentokentän tiloissa, ja yleiset tiedustelut. Ystävällinen henkilökunta on valmiina auttamaan ja neuvomaan.
 • Löydetyt ja kadonneet: Kadonneiden tai kadonneiden tavaroiden sattuessa U-Tapaon lentokentällä on löydetty-osasto auttaa matkustajia saamaan omaisuutensa takaisin. Vierailijat voivat ilmoittaa kadonneista tavaroista ja tiedustella noutoprosessia.

U-Tapaon kansainvälinen lentoasema on sitoutunut tarjoamaan erinomaiset tilat ja palvelut, jotta jokaisen matkustajan matka olisi nautinnollinen ja mukava. Palveluvalikoimansa ja huippuluokan asiakaspalvelunsa ansiosta lentokenttä takaa miellyttävän kokemuksen saapumishetkestä lähtöön.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu U-Tapaon kansainvälinen lentoasema?

Ilmailualalla U-Tapaon kansainvälinen lentoasema tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, UTP, perusteella.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä U-Tapaon kansainvälinen lentoasema?

Valtavan etäisyyden kulkeminen U-Tapaon kansainvälinen lentoasema ja Dubai International Airport (DXB) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 7h 10m.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja U-Tapaon kansainvälinen lentoasema kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät U-Tapaon kansainvälinen lentoasema lentokentältä, on valittavanaan 3 eri lentoyhtiötä, joista Bangkok Airways, Thai Lion Air, flyduba tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Rayong?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Rayong, suosivat usein U-Tapaon kansainvälinen lentoasema (UTP)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Rayongin läheisyydessä?

Rayong läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella