Edulliset lennot kohteesta Trivandrumin kansainvälinen lentokenttä (TRV)

Matkusta 22 paikkoihin 16 avulla

Olennaiset tiedot koskien Trivandrumin kansainvälinen lentokenttä

Lentokentän nimi Trivandrumin kansainvälinen lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi TRV
Kaupunki Trivandrum
Maa India (IN)
Täysi sijainti Trivandrumin kansainvälinen lentokenttä
Leveysaste 8.476126
Pituusaste 76.919070
Verkkosivusto Trivandrumairport.com
Näytä kartalla Google maps
Trivandrumin kansainvälinen lentokenttä
Trivandrumin kansainvälinen lentokenttä
Trivandrumin kansainvälinen lentokenttä
Trivandrumin kansainvälinen lentokenttä
Trivandrumin kansainvälinen lentokenttä
Trivandrumin kansainvälinen lentokenttä

Trivandrumin kansainvälisen lentokentän tilat ja palvelut

Thiruvananthapuramissa Keralassa sijaitseva Trivandrumin kansainvälinen lentokenttä on yksi Etelä-Intian vilkkaimmista lentokentistä. Se toimii tärkeänä porttina sekä kotimaisille että kansainvälisille matkailijoille. Lentoasema tarjoaa valikoiman tiloja ja palveluita, jotka takaavat miellyttävän ja mukavan matkakokemuksen matkustajilleen.

Terminaalipalvelut

 • Sisäänkirjautumistiskit: Trivandrumin lentokentällä on useita lähtöselvitystä -Tiskit, jotka on varustettu uusimmalla tekniikalla sujuvan sisäänkirjautumisprosessin varmistamiseksi.
 • Matkalaukkupalvelut: Lentoasema tarjoaa matkatavarapalvelut, mukaan lukien vaunut ja matkatavaroiden käärimispalvelut matkustajien matkatavaroiden tehokkaaseen käsittelyyn.
 • WC:t: puhtaat wc-tilat ovat käytettävissä kaikkialla terminaalissa matkustajien avuksi.
 • Duty-Free Shopping: Trivandrumin lentokentällä on valikoima tax-free-myymälöitä, joissa matkustajat voivat nauttia verovapaista ostoksista erilaisia tuotteita, kuten kosmetiikkaa, elektroniikkaa ja matkamuistoja.
 • Vähittäismyymälät ja ruokailumahdollisuudet: Matkustajat voivat tutustua useisiin vähittäismyyntipisteisiin ja ruokailuvaihtoehtoihin, jotka tarjoavat laajan valikoiman ruokia, välipaloja ja juomia.
 • Aulatilat: Sekä kotimaisille että kansainvälisille matkustajille on tarjolla premium-loungeja, jotka tarjoavat mukavat istuimet, ilmaisia virvokkeita ja Wi-Fi-yhteyden.

Kuljetuspalvelut

 • Taksit: Lentoaseman hyväksymät taksipalvelut ovat helposti saatavilla terminaalin ulkopuolella matkustajille, jotka tarvitsevat kuljetusta määränpäähänsä.
 • Autonvuokraus: johtavilla autovuokraamoilla on lentoaseman tiloissa tiskit, joista matkustajat voivat vuokrata auton. ajoneuvoa heidän matkatarpeisiinsa.
 • Julkinen liikenne: Trivandrumin lentoasemalta on hyvät yhteydet kaupunkiin julkisilla busseilla, mikä tarjoaa matkustajille edullisen kuljetusvaihtoehdon.

Matkustajapalvelut.

 • Lääketieteellinen apu: Lääketieteellisessä hätätilanteessa on lääkärikeskus, joka on varustettu antamaan tarvittavaa apua ja ensiapua.
 • Kadonnut ja löydetty: Lentokentällä on oma Löydetyt-tiski, joka auttaa matkustajia löytämään kadonneita tai kadonneita tavaroita.
 • Tiedotiskit: Terminaaliin on sijoitettu strategisesti erilaisia neuvontapisteitä, jotka ohjaavat matkustajia ja tarjoavat tietoa lennoista, palveluista ja lentoaseman palveluista.
 • Wi-Fi: Trivandrumin lentoasema tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden koko terminaalissa, jolloin matkustajat voivat pysyä yhteydessä.
 • Pankkitoiminta ja valuutanvaihto: Pankkipalvelut, mukaan lukien pankkiautomaatit ja valuutanvaihtotiskit, ovat saatavilla lentokentällä matkustajien avuksi.

Trivandrumin kansainvälinen lentoasema asettaa etusijalle matkustajien mukavuuden ja mukavuuden varmistaen, että heidän matkakokemuksensa on mahdollisimman saumaton. Tarjolla on laaja valikoima tiloja ja palveluita, ja se pyrkii vastaamaan matkustajiensa monipuolisiin tarpeisiin ja tarjoamaan heille miellyttävän matkan heti lentokentälle saapumisesta lähtien.


Trivandrumin kansainvälinen lentokenttä Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Trivandrumin kansainvälinen lentokenttä?

Koodi TRV on myönnetty Trivandrumin kansainvälinen lentokenttä kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Trivandrumin kansainvälinen lentokenttä lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen King Khalid International Airport (RUH), ja sen arvioitu kesto on 5h 40m lennettäessä koneella A320neo.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Trivandrumin kansainvälinen lentokenttä?

Yhteensä 16 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Trivandrumin kansainvälinen lentokenttä-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: IndiGo, Air India Express, Air Arabia, Air India, Air Arabia Abu Dhab

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Trivandrum?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Trivandrum, suosivat usein Trivandrumin kansainvälinen lentokenttä (TRV)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Mikä on lähellä Trivandrum sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella