Lennot lähtevät kohteesta Tours Val de Loiren lentokentälle (TUF)

Non-stop-lentoja 5 kohteeseen 1 eri lentoyhtiöllä

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Tours Val de Loiren lentokentälle

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
OPO Porto

1 lentoja päivässä

2h 0m Näytä hinta
MRS Marseille

1 lentoja päivässä

1h 15m Näytä hinta
RAK Marrakech

1 lentoja päivässä

2h 55m Näytä hinta
STN Essex
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

1h 20m Näytä hinta
DUB Dublin
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

1h 50m Näytä hinta

Olennaiset tiedot koskien Tours Val de Loiren lentokentälle

Lentokentän nimi Tours Val de Loiren lentokentälle
Lentokentän (IATA) koodi TUF
Kaupunki Matkat
Maa France (FR)
Täysi sijainti Tours Val de Loiren lentokentälle
Leveysaste 47.341331
Pituusaste 0.943404
Verkkosivusto Tours.aeroport.fr
Näytä kartalla Google maps

Tours Val de Loiren lentokentän tilat ja palvelut

Lentokentän yleiskatsaus

Tours Val de Loiren lentoasema, joka sijaitsee Loiren laakson alueella Ranskassa, toimii porttina johonkin maan kauneimpia kohteita. Hämmästyttävän arkkitehtonisen perinnön, rikkaan historiansa ja maailmankuulujen viinitarhojensa ansiosta alue houkuttelee joka vuosi huomattavan määrän vierailijoita. Lentokenttä, joka tunnetaan myös nimellä Tours Loire Valley Airport, tarjoaa välttämättömät tilat ja palvelut varmistaakseen matkustajilleen sujuvan ja miellyttävän matkakokemuksen.

Terminaalitilat

Lentoaseman terminaalissa on useita mukavuuksia matkustajien tarpeisiin. Näitä palveluita ovat:

 • Ravintolat ja kahvilat: Vierailijat voivat nauttia erilaisista ruokailumahdollisuuksista pikaruoasta à la carte -aterioihin, jotka tarjoavat makuja sekä paikallisista että kansainvälisistä keittiöistä.
 • Vähittäiskaupat: Matkustajat voivat selata erilaisia kauppoja, jotka tarjoavat matkamuistoja, paikallisia tuotteita, kirjoja, lehtiä ja matkatarvikkeita.
 • Duty-Free Shopping: Lentokentältä lähtevät matkustajat voivat hyödyntää tullimaksuja. - laajan valikoiman tuotteita, kuten kosmetiikkaa, hajuvesiä, alkoholijuomia ja tupakkaa, ostaminen ilmaiseksi.
 • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: Saatavilla on pankkipalveluita, kuten pankkiautomaatteja ja valuutanvaihtopisteitä, mikä tekee siitä kätevän matkailijoille käyttää paikallista valuuttaa tai hallita talouttaan.
 • Autonvuokraus: Useilla autovuokraamoilla on terminaalissa pisteitä, jotka tarjoavat erilaisia ajoneuvoja, joilla voit tutustua alueeseen rauhassa.
 • Matkalaukut. Palvelut: Lentoasema tarjoaa matkatavarasäilytystilat, joiden avulla matkustajat voivat säilyttää tavaransa turvallisesti samalla, kun he tutkivat aluetta.

Matkustajapalvelut

Tours Val de Loiren lentoasema pyrkii matkustajakokemuksen mahdollisimman mukava ja tehokas. Lentokenttä tarjoaa seuraavat palvelut:

 • Information Desk: Käytettävissä on erityinen tietopiste, joka tarjoaa apua, vastaa kyselyihin ja tarjoaa matkustajille neuvoja.
 • Ilmainen Wi- Fi: Lentokenttä tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden koko terminaalissa, joten matkustajat voivat pysyä yhteydessä matkansa aikana.
 • Oma oleskelutila: Matkustajat, jotka haluavat eksklusiivisemman kokemuksen, pääsevät lentokentän loungeen, joka tarjoaa rauhallisen ympäristön ilmaisia virvokkeita ja mukavuuksia.
 • Erityistapu: Lentoasema varmistaa liikuntarajoitteisten tai erityistarpeita omaavien matkustajien saavutettavuuden tarjoamalla tukea ja tiloja heidän tarpeidensa täyttämiseksi.
 • Lasten leikkialue: Perheet lasten kanssa matkustaminen voi hyödyntää lentokentän leikkialuetta, jolloin nuoret voivat polttaa energiaa ennen lentoaan tai sen jälkeen.
 • Ensiapu: Lääketieteellisissä hätätilanteissa lentokentällä on ensiapupiste, jossa on koulutettuja henkilökuntaa, joka voi tarjota apua.

Kuljetusvaihtoehdot

Tours Val de Loiren lentokentälle on hyvät yhteydet useilla kulkuvälineillä päästäksesi haluamaasi kohteeseen:

 • Taksi: Taksit ovat saatavilla lentoaseman taksiasemalta, mikä tarjoaa kätevän ja suoran kulkuvälineen alueen eri kohteisiin.
 • Julkinen liikenne: Lentokentälle kulkee myös julkisia busseja, tarjoaa edullisen kuljetuksen kaupungin keskustaan ja lähialueille.
 • Auton vuokraus: Vierailijat voivat vuokrata auton lentokentältä tutustuakseen Loiren laaksoon omaan tahtiinsa.

Tours Val de Loire Airportin hyvin varustetut tilat ja palvelut varmistavat, että matkustajalla on mukava ja nautinnollinen kokemus saapumishetkestä lähtöön asti. Kätevien kuljetusvaihtoehtojen ja monipuolisten mukavuuksien ansiosta lentoasema on erinomainen lähtökohta tutustua kauniiseen Loiren laakson alueeseen Ranskassa.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Tours Val de Loiren lentokentälle?

Koodi TUF on myönnetty Tours Val de Loiren lentokentälle kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Tours Val de Loiren lentokentälle?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Tours Val de Loiren lentokentälle ja Marrakesh Menara Airport (RAK) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 2h 55m.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Tours Val de Loiren lentokentälle?

Yhteensä 1 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Tours Val de Loiren lentokentälle-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: Ryanai

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Matkat?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Matkat, suosivat usein Tours Val de Loiren lentokentälle (TUF)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Matkatin läheisyydessä?

Matkat läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella