Lentoerikoistarjoukset kohteesta Tongren Fenghuangin lentokenttä (TEN)

Matkusta 13 paikkoihin 13 avulla

Päivittäinen lähtöaikataulu Tongren Fenghuangin lentokenttä

Olennaiset tiedot koskien Tongren Fenghuangin lentokenttä

Lentokentän nimi Tongren Fenghuangin lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi TEN
Kaupunki Tongren
Maa China (CN)
Täysi sijainti Tongren Fenghuangin lentokenttä
Leveysaste 27.881975
Pituusaste 109.310445
Näytä kartalla Google maps

Tongren Fenghuangin lentoaseman tilat ja palvelut

Kiinan Guizhoun maakunnassa sijaitseva Tongren Fenghuangin lentoasema on moderni ja hyvin varusteltu lentokenttä, joka toimii alueen tärkeänä liikenteen solmukohtana. Se tarjoaa erilaisia tiloja ja palveluita, jotka takaavat matkustajien mukavuuden ja mukavuuden lentokentän läpi.

Palvelut

 • Terminaalirakennus: Lentokentällä on tilava ja moderni terminaali rakennus, joka pystyy käsittelemään suuren määrän matkustajia. Se on hyvin suunniteltu, ja siinä on siistit ja hyvin hoidetut tilat.
 • Sisäänkirjautumistiskit: Matkustajat voivat tehdä lähtöselvityksen lennolle kätevästi sijaitsevista lähtöselvitystiskistä. Lentokenttä tarjoaa sujuvan ja tehokkaan lähtöselvitysprosessin, joka minimoi odotusajan.
 • Matkalaukkujen nouto: Tongren Fenghuangin lentokentälle saavuttuaan matkustajat voivat helposti noutaa matkatavaransa matkatavaroiden vastaanottoalueelta. Lentokentällä on hyvin järjestetyt ja selkeästi merkityt matkatavarakarusellit.
 • Turvallisuus ja tulli: Matkustajien ja heidän omaisuutensa turvallisuuden varmistamiseksi on käytössä tiukat turvatoimenpiteet. Lentokentällä on tehokkaat ja kohteliaat tullivirkailijat, jotka helpottavat nopeaa ja vaivatonta maahanmuuttoprosessia.
 • Ravintolat ja kahvilat: Lentokentällä on useita ruokailuvaihtoehtoja, joissa matkustajat voivat nauttia erilaisia ruokia. Halusitpa sitten nopean välipalan tai täyden aterian, jokaisen makuun löytyy jotakin.
 • Vähittäiskaupat: Lentokentällä on valikoima vähittäiskauppoja, mukaan lukien verovapaita myyntipisteitä. Matkustajat voivat ostaa laajan valikoiman tuotteita, kuten matkamuistoja, vaatteita, elektroniikkaa ja paljon muuta.
 • Aulatilat: Tongren Fenghuangin lentoasema tarjoaa viihtyisiä oleskelutiloja matkustajille, jotka haluavat rentoutua tai tehdä töitä ennen lentoaan. Nämä oleskelutilat tarjoavat hiljaisen ja rauhallisen ympäristön.
 • Wi-Fi: Matkustajat voivat nauttia ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä koko lentoaseman alueella, jolloin he voivat pysyä yhteydessä ja selata Internetiä.
 • Pankkiautomaatit ja Valuutanvaihto: Kätevästi sijaitsevat pankkiautomaatit ja valuutanvaihtopisteet ovat saatavilla lentoaseman tiloissa, mikä tarjoaa helpon pääsyn pankkipalveluihin sekä kotimaisille että kansainvälisille matkustajille.
 • Autonvuokraus: Matkustajille, jotka tarvitsevat kuljetusta saapuessaan, autonvuokrauspalvelut löytyy Tongren Fenghuangin lentokentältä. Useat autovuokraamot tarjoavat erilaisia ajoneuvoja erilaisiin tarpeisiin.

Palvelut

 • Lennon tiedot: Lentoasema tarjoaa ajantasaiset lentotiedot pitää matkustajat ajan tasalla heidän lähtö- ja saapumisajoistaan. Selkeät näyttötaulut ja ilmoitukset ovat saatavilla kaikkialla terminaalissa.
 • Löydetyt ja kadonneet: Jos tavaroita on kadonnut tai kadonnut, Tongren Fenghuangin lentokentällä on löydetty ja löydetty -palvelu, joka auttaa matkustajia noutamaan tavaransa.
 • Lääkintäpalvelut: Lentokentällä on lääkäriasema, joka tarjoaa perusterveydenhuollon. Koulutetut ammattilaiset ovat valmiina käsittelemään pieniä lääketieteellisiä ongelmia, joita saattaa ilmetä matkan aikana.
 • Erityistapu: Vammaiset tai liikuntarajoitteiset matkustajat voivat saada erityisapua pyynnöstä. Lentoasema tarjoaa pääsyn pyörätuolilla ja koulutettua henkilökuntaa varmistaakseen mukavan matkan kaikille matkustajille.
 • Pysäköinti: Lentokentällä on runsaasti pysäköintitilaa sekä lyhyt- että pitkäaikaiseen oleskeluun. Matkustajat voivat pysäköidä ajoneuvonsa kätevästi ja päästä helposti terminaalirakennukseen.

Tongren Fenghuangin lentoasema tarjoaa laajan valikoiman tiloja ja palveluita, jotka takaavat matkustajille miellyttävän ja vaivattoman matkakokemuksen. Nykyaikaisen infrastruktuurinsa, tehokkaan toiminnan ja huomaavaisen henkilökunnan ansiosta lentoasema pyrkii vastaamaan matkustajien tarpeisiin kaikkialta maailmasta.


Tongren Fenghuangin lentokenttä Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Tongren Fenghuangin lentokenttä?

Koodi TEN on myönnetty Tongren Fenghuangin lentokenttä kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Tongren Fenghuangin lentokenttä?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Tongren Fenghuangin lentokenttä ja Beijing Daxing International (PKX) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 2h 45m.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Tongren Fenghuangin lentokenttä kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Tongren Fenghuangin lentokenttä lentokentältä, on valittavanaan 13 eri lentoyhtiötä, joista Okay Airways, Air Changan, 9 Air Co, China United Airlines, Juneyao Airline tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Tongren?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Tongren, suosivat usein Tongren Fenghuangin lentokenttä (TEN)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Mikä on lähellä Tongren sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella