Edulliset lennot kohteesta Tongliaon lentoasema (TGO)

Matkusta 14 paikkoihin 10 avulla

Olennaiset tiedot koskien Tongliaon lentoasema

Lentokentän nimi Tongliaon lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi TGO
Kaupunki Tongliao
Maa China (CN)
Täysi sijainti Tongliaon lentoasema
Leveysaste 43.559552
Pituusaste 122.209005
Näytä kartalla Google maps

Tongliaon lentoaseman tilat ja palvelut

Tongliaon lentoasema on moderni lentokenttä, joka sijaitsee Sisä-Mongoliassa Kiinassa ja palvelee Tongliaon kaupunkia ja sitä ympäröivää aluetta. Lentokenttä tarjoaa valikoiman tiloja ja palveluita, jotka takaavat miellyttävän ja mukavan matkakokemuksen matkustajilleen.

Terminaalipalvelut

 • Sisäänkirjautumistiskit: Tongliaon lentoasemalla on omistettu alue, jossa on lähtöselvitystiskit matkustajille lentoa edeltävien toimenpiteiden suorittamista varten.
 • Matkalaukkujen käsittely: Lentokentällä on tehokkaat matkatavaroiden käsittelyjärjestelmät, jotka varmistavat matkatavaroiden sujuvan kulkemisen lähtöselvityksestä lentokoneeseen.
 • Vähittäiskauppa ja ruokailu: Matkustajat voivat nauttia terminaalissa erilaisista vähittäiskaupoista ja ruokailumahdollisuuksista, jotka tarjoavat erilaisia tavaroita ja ruokia.
 • Liikkeitä ja tullivapaa: Tongliaon lentoasemalla on tullimaksu ilmaisia kauppoja, joista matkustajat voivat ostaa verovapaita tuotteita, kuten kosmetiikkaa, tuoksuja, alkoholia ja tupakkaa.
 • Aulatilat: Mukavuutta ja rentoutumista etsiville matkustajille lentoasemalla on loungeja, joissa on mukavat istuimet. Wi-Fi ja virvokkeita.
 • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: Kätevästi sijaitsevat pankkiautomaatit ovat matkustajien käytettävissä käteisen nostamiseen, kun taas valuutanvaihtopalveluita tarjotaan paikallista valuuttaa tarvitseville.

Kuljetus ja pysäköinti

 • Autonvuokraus: Tongliaon lentoasema tarjoaa autonvuokrauspalveluja, joiden avulla matkustajat voivat tutustua kaupunkiin ja sen ympäristöön omaan tahtiinsa.
 • Taksi.: Taksit ovat helposti saatavilla lentoasemalla, mikä tarjoaa matkustajille kätevän kuljetusvaihtoehdon haluttuun määränpäähän.
 • Pysäköinti: Lentokentällä on runsaasti pysäköintitilaa sekä lyhyt- että pitkäaikaiseen oleskeluun. Matkustajilla on mahdollisuus pysäköidä ajoneuvonsa turvallisille ja hyvin hoidetuille pysäköintialueille.

Lentopalvelut

 • Suuret lentoyhtiöt: Tongliaon lentoasema toimii lentoasemana useita kotimaisia lentoyhtiöitä, jotka tarjoavat laajan valikoiman lentoja eri kohteisiin Kiinassa.
 • Matkalaukkupalvelut: Lentoasema tarjoaa tehokkaat matkatavarapalvelut varmistaen matkustajien matkatavaroiden turvallisen ja oikea-aikaisen toimituksen.
 • Erityistapu: Tongliaon lentoasema tarjoaa erityisapupalveluita vammaisille tai liikuntarajoitteisille matkustajille, mikä takaa mukavan ja vaivattoman matkakokemuksen.
 • Lennon tiedot: Matkustajat voivat käyttää reaaliaikaisia lentotietoja näyttöruutujen ja ilmoitukset terminaalissa pitäen heidät ajan tasalla heidän lähdöistään ja saapumisistaan.

Turvallisuus

 • Turvatarkastukset: Tongliaon lentoasemalla on tiukat turvatoimenpiteet varmistaa kaikkien matkustajien turvallisuus ja hyvinvointi. Erilaisissa tarkastuspisteissä tehdään perusteellisia turvatarkastuksia.
 • Hätäpalvelut: Lentokentällä on kattavat hätäpalvelut, mukaan lukien lääketieteelliset tilat, palokunnat ja koulutettu henkilökunta, joka pystyy käsittelemään odottamattomia tilanteita.

Tongliaon lentoasema pyrkii tarjoamaan saumattoman matkakokemuksen kaikille sen terminaalien kautta kulkeville matkustajille nykyaikaisilla mukavuuksillaan, kätevillä palveluillaan ja turvallisuuteen sitoutuneella. Matkustitpa sitten työ- tai lomamatkalla, Tongliaon lentoasema varmistaa, että matkasi alkaa ja päättyy positiivisesti.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Tongliaon lentoasema?

Koodi TGO on myönnetty Tongliaon lentoasema kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Tongliaon lentoasema?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Tongliaon lentoasema ja Xi'an Xianyang International Airport (XIY) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 3h 5m.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Tongliaon lentoasema?

Yhteensä 10 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Tongliaon lentoasema-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: Air China, Tianjin Airlines, Chongqing Airlines, Genghis Khan Airlines, Spring Airline

Tongliao kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Tongliaon lentoasema (TGO) on matkustajien suosiossa kaupungista Tongliao sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Tongliaoin läheisyydessä?

Tongliao läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella