Jatkuva lento kohteesta Tonghua Sanyuanpun lentokenttä (TNH)

Jatkuvat lennot 8 kohteeseen 5 eri lentoyhtiön kautta

Päivittäinen lähtöaikataulu Tonghua Sanyuanpun lentokenttä

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
HRB Harbin

1 lentoja päivässä

1h 25m Näytä hinta
DLC Dalian

1 lentoja päivässä

1h 20m Näytä hinta
PEK Peking

1 lentoja päivässä

1h 55m Näytä hinta
XIY Xi'an

1 lentoja päivässä

3h 45m Näytä hinta
HGH Hangzhou
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

3h 5m Näytä hinta
TAO Qingdao
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

1h 43m Näytä hinta
TSN Tianjin

1 lentoja päivässä

1h 50m Näytä hinta
PVG Shanghai
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

2h 55m Näytä hinta

Olennaiset tiedot koskien Tonghua Sanyuanpun lentokenttä

Lentokentän nimi Tonghua Sanyuanpun lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi TNH
Kaupunki Tonghua
Maa China (CN)
Täysi sijainti Tonghua Sanyuanpun lentokenttä
Leveysaste 42.054554
Pituusaste 125.751525
Näytä kartalla Google maps

Tonghua Sanyuanpun lentokentän tilat ja palvelut

Esittely

Tonghua Sanyuanpun lentoasema on tärkeä liikenteen solmukohta, joka sijaitsee Tonghuan kaupungissa Jilinin maakunnassa Kiinassa. Sillä on tärkeä rooli alueen yhdistämisessä kotimaisiin ja kansainvälisiin kohteisiin. Lentokenttä on varustettu erilaisilla mukavuuksilla, ja se tarjoaa erilaisia palveluita, jotka takaavat matkustajille miellyttävän ja mukavan matkakokemuksen.

Palvelut

  • Terminaalirakennus: Tonghua Sanyuanpun lentokentällä on moderni ja tilava terminaalirakennus, jossa erilliset alueet kotimaan ja ulkomaan lennoille. Rakennus on hyvin hoidettu ja suunniteltu siten, että siihen mahtuu suuri määrä matkustajia.
  • Vähittäiskauppa ja ruokailu: Matkustajat voivat nauttia lentoasemalla erilaisista ostos- ja ruokailumahdollisuuksista. Terminaalissa on joukko vähittäiskauppoja, jotka tarjoavat verovapaita ostoksia, muotia, asusteita ja paikallisia matkamuistoja. Siellä on myös useita ravintoloita, kahviloita ja pikaruokapaikkoja, joissa tarjoillaan sekä kiinalaista että kansainvälistä ruokaa.
  • Pysäköinti: Lentokentällä on runsaasti pysäköintitilaa matkustajille, jotka haluavat ajaa lentokentälle autolla. Pysäköintialue on turvallinen ja hyvin valaistu, mikä varmistaa ajoneuvojen turvallisuuden.
  • Aulatilat: Tonghua Sanyuanpun lentokentällä on mukavat oleskelutilat, joissa matkustajat voivat rentoutua ennen lentoa. Nämä oleskelutilat tarjoavat rauhallisen ympäristön, mukavat istuimet, ilmaisia virvokkeita ja ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.
  • Tietopisteet: Terminaalissa on useita neuvontapisteitä, jotka auttavat matkustajia heidän kyselyissään. Asiantunteva henkilökunta on aina valmiina antamaan tietoa lentoaikatauluista, lentokenttäpalveluista ja paikallisista nähtävyyksistä.

Palvelut

  • Sisäänkirjautuminen ja turvallisuus: Lentokenttä ylläpitää tehokkaita lähtöselvitystiskiä varmistaakseen matkustajien sujuvan prosessin. Omistautunut turvahenkilöstö suorittaa perusteelliset tarkastukset korkeita turvallisuusstandardeja noudattaen.
  • Matkalaukkupalvelut: Tonghua Sanyuanpu Airport tarjoaa matkatavaroiden käsittelypalveluita, mukaan lukien lähtöselvityksen, noudon ja kuljetuksen. Matkustajat voivat käyttää terminaalissa myös matkatavarakärryjä ja matkatavaroiden käärimispalveluita.
  • Kuljetus: Tarjolla on erilaisia kuljetusvaihtoehtoja lentokentälle ja lentokentältä. Matkustajat voivat valita taksien, julkisten linja-autojen tai autonvuokrauspalvelujen välillä kätevän ja luotettavan kuljetuksen takaamiseksi.
  • Erityistapu: Lentokenttä tarjoaa erityisapua vammaisille tai liikuntarajoitteisille matkustajille. Pyörätuolipalvelut, esteettömät wc-tilat ja nimetyt pysäköintipaikat tarjoavat mukavan kokemuksen kaikille.
  • Löydetyt ja kadonneet: Jos henkilökohtaisia tavaroita katoaa, Tonghua Sanyuanpun lentokentällä on oma kadonnut ja löydetty -palvelu. Matkustajat voivat tiedustella kadonneita tavaroita nimetyltä tiskiltä tai lentoaseman virallisilla verkkosivuilla.

Tonghua Sanyuanpu Airport pyrkii tarjoamaan erinomaiset tilat ja palvelut parantamaan matkustajien yleistä matkakokemusta. Nykyaikaisen infrastruktuurin, mukavien oleskelutilojen, monipuolisten myynti- ja ruokailumahdollisuuksien sekä tehokkaiden lähtöselvitysmenetelmien ansiosta lentoasema pyrkii varmistamaan vaivattoman matkan kaikille matkustajille.


Tonghua Sanyuanpun lentokenttä Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Tonghua Sanyuanpun lentokenttä?

Ilmailualalla Tonghua Sanyuanpun lentokenttä tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, TNH, perusteella.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Tonghua Sanyuanpun lentokenttä?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Tonghua Sanyuanpun lentokenttä ja Xi'an Xianyang International Airport (XIY) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 3h 45m.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Tonghua Sanyuanpun lentokenttä kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Tonghua Sanyuanpun lentokenttä lentokentältä, on valittavanaan 5 eri lentoyhtiötä, joista China Eastern Airlines, Air China, Spring Airlines, Loong Ai tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Tonghua?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Tonghua, suosivat usein Tonghua Sanyuanpun lentokenttä (TNH)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Tonghuain läheisyydessä?

Tonghua läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella