Edulliset lennot kohteesta Tokion kansainvälinen lentokenttä (HND)

Matkusta 107 paikkoihin 36 avulla

Tiedot koskien Tokion kansainvälinen lentokenttä

Lentokentän nimi Tokion kansainvälinen lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi HND
Kaupunki Tokio
Maa Japan (JP)
Täysi sijainti Tokion kansainvälinen lentokenttä
Leveysaste 35.549393
Pituusaste 139.779839
Verkkosivusto Tokyo-airport-bldg.co.jp
Näytä kartalla Google maps
Tokion kansainvälinen lentokenttä
Tokion kansainvälinen lentokenttä
Tokion kansainvälinen lentokenttä
Tokion kansainvälinen lentokenttä
Tokion kansainvälinen lentokenttä
Tokion kansainvälinen lentokenttä

Tokion kansainvälinen lentokenttä

Tokion kansainvälisen lentokentän tilat ja palvelut

Tokin kansainvälinen lentoasema, joka tunnetaan myös nimellä Hanedan lentokenttä, on yksi Japanin vilkkaimmista ja tärkeimmistä lentokentistä. Huippuluokan varustelullaan ja kattavalla palveluvalikoimallaan se pyrkii tarjoamaan matkustajille saumattoman ja nautinnollisen matkakokemuksen.

Palvelut:

 • Terminaalit: Tokion kansainvälinen lentoasema koostuu kolmesta terminaalista – terminaalista 1, terminaalista 2 ja kansainvälisestä terminaalista. Jokainen terminaali tarjoaa laajan valikoiman mukavuuksia ja palveluita, kuten verovapaita kauppoja, ravintoloita, oleskelutiloja ja valuutanvaihtopisteitä.
 • Kuljetus: Lentokentältä on hyvät yhteydet kaupungin keskustassa ja muualla Tokiossa. Matkustajat voivat valita eri kulkuvälineistä, kuten junien, linja-autojen ja taksien. Myös autonvuokrauspalveluita on tarjolla niille, jotka haluavat ajaa autolla.
 • Ostokset: Lentokentällä on vaikuttava valikoima kauppoja, jotka tarjoavat kaikkea luksusbrändeistä paikallisiin matkamuistoihin. Matkailijat voivat löytää muotiliikkeitä, elektroniikkaliikkeitä, kosmetiikkaliikkeitä ja paljon muuta. Kansainvälisille matkustajille on tarjolla verovapaita ostoksia.
 • Ruokailu: Tokion kansainvälisellä lentokentällä on laaja valikoima ravintoloita ja ruokapaikkoja, ja se palvelee erilaisia kulinaarisia mieltymyksiä. Etsivätpä matkustajat perinteisiä japanilaisia ruokia tai kansainvälisiä ruokia, he varmasti löytävät jotain, joka tyydyttää makuhermojaan.
 • Aulatilat: Lentokentällä on useita loungeja, joissa matkustajat voivat rentoutua ja rentoutua. rentoutua ennen lentoaan. Näissä oleskelutiloissa on mukavat istuimet, ilmaisia välipaloja ja juomia, Wi-Fi-yhteys ja bisnespalvelut niille, jotka tarvitsevat työtä.
 • Wi-Fi ja latausasemat: Varmistaaksesi, että matkustajat pysyvät yhteydessä ja päällä, lentoasema tarjoaa ilmaisen Wi-Fi:n kaikissa terminaaleissa. Saatavilla on myös lukuisia latauspisteitä elektronisten laitteiden lataamiseen.

Palvelut:

 • Matkalaukkupalvelut: Tokion kansainvälinen lentoasema tarjoaa matkatavarat varastointi- ja toimituspalvelut kätevää matkustamista varten. Matkustajat voivat myös löytää matkatavaroiden kääreitä omaisuutensa suojaamiseksi.
 • Lääkintäpalvelut: Lentokentällä on lääkäriasemia ja apteekkeja matkustajien ja henkilökunnan terveystarpeita varten.
 • Lasten tilat: Lasten kanssa matkustamista helpottaa lentoasemalla olevat leikkipaikat ja hoitohuoneet.
 • Tupakointialueet: tupakoitsijoita, lentoasemalla on tupakointialueita.
 • Tietokeskukset: Matkustajat voivat löytää terminaaleista tietokeskuksia, jotka voivat auttaa kaikissa tiedusteluissa tai huolenaiheissaan.
 • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: Pankkipalvelut, mukaan lukien pankkiautomaatit ja valuutanvaihtopisteet, sijaitsevat kätevästi lentokentällä rahoitustapahtumia varten.

Yleensä, Tokio. Kansainvälinen lentoasema ylittää matkustajiensa tarpeet. Maailmanluokan palveluiden ja kattavan palveluvalikoimansa ansiosta matkustajat voivat odottaa vaivatonta ja nautinnollista kokemusta kulkiessaan tämän tunnetun lentokentän läpi.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Tokion kansainvälinen lentokenttä?

Koodi HND on myönnetty Tokion kansainvälinen lentokenttä kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Tokion kansainvälinen lentokenttä?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Tokion kansainvälinen lentokenttä ja Fiumicino – Leonardo Da Vinci International Airport (FCO) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 14h 55m.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Tokion kansainvälinen lentokenttä kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Tokion kansainvälinen lentokenttä lentokentältä, on valittavanaan 36 eri lentoyhtiötä, joista ANA, JAL, Skymark Airlines, United Airlines, Delta Air Line tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Tokio?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Tokio, suosivat usein Naritan kansainvälinen lentokenttä (NRT)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Mikä on lähellä Tokio sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella