Suora lento kohteesta Tianjin Binhain kansainvälinen lentokenttä (TSN)

Tutustu 99 paikkaan 42 eri kuljetusyhtiön kanssa

Tiedot koskien Tianjin Binhain kansainvälinen lentokenttä

Lentokentän nimi Tianjin Binhain kansainvälinen lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi TSN
Kaupunki Tianjin
Maa China (CN)
Täysi sijainti Tianjin Binhain kansainvälinen lentokenttä
Leveysaste 39.033627
Pituusaste 117.687918
Verkkosivusto Tbia.cn
Näytä kartalla Google maps
Tianjin Binhain kansainvälinen lentokenttä
Tianjin Binhain kansainvälinen lentokenttä
Tianjin Binhain kansainvälinen lentokenttä
Tianjin Binhain kansainvälinen lentokenttä
Tianjin Binhain kansainvälinen lentokenttä
Tianjin Binhain kansainvälinen lentokenttä

Tianjin Binhain kansainvälisen lentokentän tilat ja palvelut

Tianjin Binhain kansainvälinen lentoasema, joka sijaitsee Donglin alueella, Tianjinissa, Kiinassa, on moderni ja hyvin varusteltu lentokenttä, joka toimii Pohjois-Kiinan tärkeimpänä lentoliikenteen solmukohtana. Huippuluokan varustelunsa ja laajan palveluvalikoimansa ansiosta lentoasema tarjoaa saumattoman matkakokemuksen miljoonille matkustajille vuosittain.

Palvelut

 • Terminaalirakennukset: Lentokentällä on kaksi terminaalirakennusta - T1 ja T2. Molemmat terminaalit on suunniteltu tyylikkäällä ja nykyaikaisella arkkitehtuurilla, mikä tarjoaa runsaasti tilaa ja mukavan ympäristön matkustajille.
 • Duty-Free-myymälät: Tianjin Binhain kansainvälisellä lentokentällä on laaja valikoima erilaisia palveluja. ilmaisia kauppoja, joissa matkustajat voivat ostaa erilaisia tavaroita. Lentokenttä tarjoaa runsaasti vaihtoehtoja luksusbrändeistä paikallisiin erikoisuuksiin.
 • Ravintolat ja kahvilat: Lukuisia ravintoloita, kahviloita ja ruokakojuja on saatavilla kaikkialla terminaalirakennukset, jotka tarjoavat monipuolisen valikoiman ruokia, mukaan lukien kansainvälisiä ja paikallisia ruokia. Matkustajat voivat nauttia herkullisista aterioista tai napsauttaa pikapurtavaa ennen lentoaan.
 • Aulatilat: Lentokentällä on korkealuokkaisia lounge-tiloja, jotka tarjoavat matkustajille rauhallisen ja mukavan tilan rentoutumiseen. Oleskelutiloissa on mukavuuksia, kuten mukavat istuimet, ilmaisia virvokkeita, Wi-Fi-yhteys ja bisnespalvelut.
 • Lasten leikkialueet: Tianjin Binhain kansainvälinen lentoasema ymmärtää nuorten matkustajien pitämisen tärkeyden. viihdyttivät. Lentokentällä on leikkipaikat, joissa on erilaisia pelejä ja aktiviteetteja, jotta lapset viihtyvät ennen lentojaan.
 • Liiketoiminnan palvelut: Liikematkustajille lentoasema tarjoaa valikoiman tilat, kuten kokoushuoneet ja bisneskeskukset, jotka on varustettu moderneilla mukavuuksilla heidän tarpeisiinsa. Näiden tilojen avulla matkustajat voivat järjestää kokouksia, työpajoja tai perehtyä työhön ammattimaisessa ympäristössä.
 • Kuljetus: Lentokentälle on hyvät kulkuyhteydet kätevien kulkuyhteyksien ansiosta. Matkustajat voivat hyödyntää lentokenttäbusseja, takseja tai yksityisiä autopalveluja päästäkseen määränpäähänsä. Lisäksi autonvuokrauspalvelut ovat saatavilla niille, jotka haluavat ajaa omatoimisesti.

Palvelut

 • Lennon tiedot: Lentoasema tarjoaa reaaliaikaista lentotietoa terminaalirakennuksissa olevilla näytöillä. Matkustajat voivat helposti pysyä ajan tasalla lentojensa tilasta, mukaan lukien lähtö- ja saapumisajat, porttien numerot ja mahdolliset viivästykset tai peruutukset.
 • Matkalaukkupalvelut: Tianjin Binhain kansainvälinen lentoasema varmistaa sujuvan lentoliikenteen matkatavaroiden käsittely. Matkustajat voivat löytää kätevästi merkityt matkatavara-alueet ja kätevästi sijaitsevat matkatavaravaunut. Lentokentällä on myös säilytystiloja, joissa matkustajat voivat jättää matkatavaransa.
 • Lääkintäpalvelut: Lentokentällä on terveyskeskuksia ja ensiapupalveluita, jotka auttavat matkustajia terveydellisissä hätätilanteissa. Pätevät terveydenhuollon ammattilaiset ovat valmiina antamaan välitöntä lääketieteellistä apua ja varmistamaan matkustajien hyvinvoinnin.
 • Erityisapu: Lentoasema tarjoaa erityispalveluita vammaisille tai liikuntarajoitteisille matkustajille. Koulutetut henkilökunnan jäsenet ovat käytettävissä auttamaan matkustajia koko matkan ajan lähtöselvityksestä koneeseen nousemiseen ja sieltä poistumiseen.
 • Löydetyt ja kadonneet: Jos tavarat katoavat tai kadonneet, Lentokentällä on oma Lost and Found -osasto, joka auttaa matkustajia tavaroiden noutamisessa. Matkustajat voivat ilmoittaa kadonneista tavaroista ja noutaa ne määrätyssä paikassa.
 • Wi-Fi: Tianjin Binhain kansainvälinen lentoasema tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden kaikissa terminaalirakennuksissa. Matkustajat voivat helposti muodostaa yhteyden Internetiin pysyäkseen yhteydessä läheisiisi tai seuratakseen töitä odottaessaan lentoaan.
 • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: Lentokentällä on useita pankkiautomaatteja ja valuuttaa. vaihtopisteet matkustajien avuksi. Matkustajat voivat helposti nostaa tai vaihtaa valuuttaa vastatakseen taloudellisiin tarpeisiinsa.

Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Tianjin Binhain kansainvälinen lentokenttä?

Ilmailualalla Tianjin Binhain kansainvälinen lentokenttä tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, TSN, perusteella.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Tianjin Binhain kansainvälinen lentokenttä lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Belgrade Nikola Tesla Airport (BEG), ja sen arvioitu kesto on 11h 50m lennettäessä koneella Airbus A330-200.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Tianjin Binhain kansainvälinen lentokenttä?

Yhteensä 42 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Tianjin Binhain kansainvälinen lentokenttä-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: Air China, Tianjin Airlines, Xiamen Airlines, Okay Airways, China Southern Airline

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Tianjin?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Tianjin, suosivat usein Tianjin Binhain kansainvälinen lentokenttä (TSN)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Tianjinin läheisyydessä?

Tianjin läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella