Edulliset lennot kohteesta Thunder Bayn kansainvälinen lentokenttä (YQT)

Non-stop-lentoja 9 kohteeseen 7 eri lentoyhtiöllä

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Thunder Bayn kansainvälinen lentokenttä

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
YTZ Toronto

2-5 lentoja päivässä

2h 0m Näytä hinta
YYZ Toronto

3-4 lentoja päivässä

1h 55m Näytä hinta
YAM Sault Ste. Marie

3 lentoja päivässä

1h 10m Näytä hinta
YWG Winnipeg

1 lentoja päivässä

1h 32m Näytä hinta
CUN Cancun
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

4h 25m Näytä hinta
VRA Varadero
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

4h 0m Näytä hinta
YSB Sudbury
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

1h 30m Näytä hinta
YHM Hamilton
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

1h 45m Näytä hinta
YOW Ottawa

per day lentoja päivässä

2h 20m Näytä hinta

Tiedot koskien Thunder Bayn kansainvälinen lentokenttä

Lentokentän nimi Thunder Bayn kansainvälinen lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi YQT
Kaupunki Thunder Bay
Maa Canada (CA)
Täysi sijainti Thunder Bayn kansainvälinen lentokenttä
Leveysaste 48.374260
Pituusaste -89.319499
Verkkosivusto Tbairport.on.ca
Näytä kartalla Google maps

Thunder Bayn kansainvälisen lentokentän tilat ja palvelut

Esittely

Thunder Bayssä, Ontariossa sijaitseva Thunder Bayn kansainvälinen lentoasema toimii tärkeänä liikenteen solmukohtana sekä kotimaisille että kansainvälisille matkailijoille. Lentoasema keskittyy tarjoamaan matkustajille mukavan ja mukavan kokemuksen, ja se tarjoaa erilaisia tiloja ja palveluita, jotka vastaavat vierailijoidensa monipuolisiin tarpeisiin.

Palvelut

  • Terminaali Rakennus: Thunder Bayn kansainvälisen lentokentän moderni terminaalirakennus tarjoaa tilavan ja viihtyisän ympäristön matkustajille. Siinä on selkeästi merkityt kyltit ja tehokkaat asettelut helpottamaan navigointia.
  • Ravintolat ja kahvilat: Matkustajat voivat nauttia erilaisista ruokailumahdollisuuksista lentoasemalla. Lentokentällä on useita vaihtoehtoja pikaruokapaikoista pöytäravintoloihin eri makujen ja mieltymysten tyydyttämiseksi.
  • Ostokset: Lentokentällä on valikoima vähittäiskauppoja, mukaan lukien tax-free-myymälät, lahjatavaraliikkeet, ja putiikkeja. Matkustajilla on mahdollisuus ostaa matkamuistoja, matkatarvikkeita ja muita tuotteita ennen matkaansa.
  • Aulatilat: Thunder Bayn kansainvälinen lentoasema tarjoaa huippuluokan lounge-tiloja niille, jotka etsivät lisämukavuutta ja yksityisyyttä. Matkustajat pääsevät näihin loungeihin ostamalla loungepassin tai lentoyhtiöstatuksensa kautta.
  • Wi-Fi- ja latausasemat: Pysy yhteydessä lentoasi odotellessa ilmaisella Wi-Fi:llä koko lentoaseman alueella. Käytettävissä on myös käteviä latauspisteitä, jotka pitävät elektroniikkalaitteesi päällä.

Palvelut

  • Matkalaukkupalvelut: Lentokenttä tarjoaa matkatavarapalveluita vierailijoille, mukaan lukien matkatavarakärryt, matkatavaroiden kääriminen ja matkatavaroiden säilytystilat. Ystävällinen henkilökunta on valmiina auttamaan kaikissa kysymyksissä tai huolenaiheissa.
  • Autonvuokraus: Matkustajat voivat helposti vuokrata auton Thunder Bayn kansainväliseltä lentokentältä terminaalirakennuksessa sijaitsevien eri vuokraustoimistojen kautta. Tämän palvelun avulla vierailijat voivat tutustua kaupunkiin ja lähialueisiin oman mielensä mukaan.
  • Pysäköinti: Lentoasema tarjoaa lyhyt- ja pitkäaikaisia pysäköintimahdollisuuksia sekä yöpymiseen että pitkiin majoituksiin. Edulliset hinnat ja hyvin hoidetut pysäköintitilat varmistavat ajoneuvosi turvallisuuden matkasi aikana.
  • Liikenne: Thunder Bayn kansainväliseltä lentoasemalta on hyvät yhteydet kaupunkiin ja sen esikaupunkialueille erilaisten kuljetusvaihtoehtojen kautta. Taksit, sukkulat ja julkiset linja-autot ovat helposti saatavilla kuljettamaan vierailijat haluamiinsa kohteisiin.
  • Esteettömyys: Lentoasema asettaa vammaisten esteettömyyden etusijalle. Esteetön pysäköintialue, wc-tilat, rampit ja hissit sijaitsevat kätevästi kaikkialla laitoksessa, jotta kaikki matkustajat saavat mukavan kokemuksen.

Oletpa sitten liike- tai lomamatkalla, Thunder Bayn kansainvälinen lentoasema tarjoaa valikoima tiloja ja palveluita miellyttävän ja stressittömän matkan takaamiseksi. Viihtyisistä oleskelutiloista ja ruokailumahdollisuuksista kuljetuspalveluihin ja esteettömyysominaisuuksiin lentoasema pyrkii vastaamaan jokaisen matkustajan tarpeisiin.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Thunder Bayn kansainvälinen lentokenttä?

Ilmailualalla Thunder Bayn kansainvälinen lentokenttä tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, YQT, perusteella.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Thunder Bayn kansainvälinen lentokenttä lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Cancun International Airport (CUN), ja sen arvioitu kesto on 4h 25m lennettäessä koneella Boeing 737-800 (winglets) Passenger/BBJ2.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Thunder Bayn kansainvälinen lentokenttä?

Yhteensä 7 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Thunder Bayn kansainvälinen lentokenttä-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: Bearskin Airlines, Porter Airlines, Air Canada, Wasaya Airways, WestJe

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Thunder Bay?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Thunder Bay, suosivat usein Thunder Bayn kansainvälinen lentokenttä (YQT)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Mikä on lähellä Thunder Bay sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella