Lentoerikoistarjoukset kohteesta Thessalonikin kansainvälinen lentokenttä (SKG)

Jatkuvat lennot 81 kohteeseen 33 eri lentoyhtiön kautta

Olennaiset tiedot koskien Thessalonikin kansainvälinen lentokenttä

Lentokentän nimi Thessalonikin kansainvälinen lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi SKG
Kaupunki Thessaloniki
Maa Greece (GR)
Täysi sijainti Thessalonikin kansainvälinen lentokenttä
Leveysaste 40.520423
Pituusaste 22.971676
Verkkosivusto Ypa.gr
Näytä kartalla Google maps
Thessalonikin kansainvälinen lentokenttä
Thessalonikin kansainvälinen lentokenttä
Thessalonikin kansainvälinen lentokenttä
Thessalonikin kansainvälinen lentokenttä
Thessalonikin kansainvälinen lentokenttä
Thessalonikin kansainvälinen lentokenttä

Thessalonikin kansainvälisen lentokentän tilat ja palvelut

Thessalonikin kansainvälinen lentoasema, joka tunnetaan myös nimellä Makedonian kansainvälinen lentoasema, on Kreikan toiseksi suurin lentoasema ja toimii tärkeänä porttina tähän eloisaan kaupunkiin maan pohjoisosassa. Nykyaikaisena ja tehokkaana lentoasemana se tarjoaa laajan valikoiman tiloja ja palveluita mukavan ja mukavan matkakokemuksen varmistamiseksi kaikille matkustajille.

Terminaalipalvelut

 • Sisäänkirjautuminen tiskit: Saatavilla olevien lukuisten lähtöselvitystiskien ansiosta matkustajat voivat helposti suorittaa lähtöselvityksen ja jättää matkatavaransa.
 • Vähittäiskauppa ja kaupat: Lentokentällä on useita kauppoja, jotka tarjoavat verovapaita tuotteita, muotia, elektroniikkaa ja paljon muuta, jolloin matkustajat voivat nauttia viime hetken ostoksista.
 • Ravintolat ja kahvilat: Thessalonikin lentokentällä on useita ruokailuvaihtoehtoja, mukaan lukien sekä pikaruokaketjut että perinteiset kreikkalaiset kahvilat. matkustajat voivat napata nopean välipalan tai nauttia herkullisen aterian ennen lentoa.
 • VIP-lounget: Niille, jotka etsivät korkeatasoista matkaelämystä, lentoasema tarjoaa VIP-loungeja, joissa matkustajat voivat rentoutua, nauttia ilmaisista juomista ja pikkupurtavista. Wi-Fi ja hyödynnä erilaisia mukavuuksia.
 • Autonvuokrauspalvelut: Autonvuokrauspisteet sijaitsevat kätevästi saapumisalueella, joten vierailijat voivat helposti vuokrata ajoneuvon ja tutustua Thessalonikiin ja sen kauniisiin lähialueisiin.
 • Tiedotiskit: Ystävällinen ja asiantunteva henkilökunnan neuvontapisteet koko terminaalissa, jotka tarjoavat apua, vastaavat kyselyihin ja opastavat matkustajia.
 • Matkalaukkujen käsittely: Thessalonikin kansainvälinen lentoasema käyttää virtaviivaista matkatavaroiden käsittelyä järjestelmä, jolla varmistetaan, että matkatavarat saapuvat nopeasti niille varatuille alueille noutoa varten. Saatavilla on myös matkatavaravaunuja matkustajien tavaroiden kuljettamisen helpottamiseksi.

Palvelut

 • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: Useat pankkiautomaatit ja valuutanvaihtopisteet sijaitsevat kätevästi alueella. lentoaseman tiloissa, jolloin matkustajat voivat nostaa tai vaihtaa rahaa tarpeen mukaan.
 • Lääkintäpalvelut: Lääkärin hätätilanteissa Thessalonikin lentoasema on varustettu ensiapupalveluilla ja lääkärikeskuksella, jossa koulutettu henkilökunta voi tarjota lääketieteellistä apua tarvittaessa.
 • Kadonneet ja löydetyt: Lentokentällä on oma löytö- ja löytöpalvelu, joka auttaa matkustajia paikantamaan kadonneet tavaransa. Vierailijat voivat tiedustella kadonneita tavaroitaan infopisteistä.
 • Ilmainen Wi-Fi: matkustajat voivat nauttia ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä koko lentoaseman alueella, jolloin he voivat pysyä yhteydessä ja selata Internetiä.
 • Lasten leikkipaikat: Lasten kanssa matkustavien perheiden palvelemiseksi Thessalonikin lentokentällä on leikkipaikat, joissa nuoret matkustajat voivat olla hauskassa ja turvallisessa ympäristössä päästäkseen höyryä ennen matkaansa.
 • Lemmikkipalvelut: Lentokenttä ymmärtää lemmikkien kanssa matkustamisen tärkeyden ja tarjoaa lemmikkiystävällisiä tiloja, mukaan lukien erityiset kävely- ja helpotusalueet.
 • Erityistapu: Thessalonikin kansainvälinen lentoasema pyrkii majoittamaan matkustajia, joilla on erityistarpeita. Se tarjoaa pääsyn pyörätuolilla, omistettuja pysäköintipaikkoja ja apua liikuntarajoitteisille henkilöille.

Thessalonikin kansainvälinen lentoasema on sitoutunut tarjoamaan matkustajille korkeatasoista mukavuutta, mukavuutta ja tehokkuutta. Laajan palvelu- ja palveluvalikoimansa ansiosta matkustajat voivat nauttia vaivattomasta matkakokemuksesta ja aloittaa matkansa Thessalonikissa oikealla jalalla.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Thessalonikin kansainvälinen lentokenttä?

Ilmailualalla Thessalonikin kansainvälinen lentokenttä tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, SKG, perusteella.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Thessalonikin kansainvälinen lentokenttä?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Thessalonikin kansainvälinen lentokenttä ja Edinburgh Airport (EDI) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 4h 10m.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Thessalonikin kansainvälinen lentokenttä?

Yhteensä 33 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Thessalonikin kansainvälinen lentokenttä-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: Aegean Airlines, Ryanair, Sky Express, Olympic Air, easyJe

Thessaloniki kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Thessalonikin kansainvälinen lentokenttä (SKG) on matkustajien suosiossa kaupungista Thessaloniki sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Thessalonikiin läheisyydessä?

Thessaloniki läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella