Suora lento kohteesta Tagbilaranin lentokenttä (TAG)

Suoria lentoja kohteeseen 4 tarjoaa 5 lentoyhtiötä.

Päivittäinen lähtöaikataulu Tagbilaranin lentokenttä

Tiedot koskien Tagbilaranin lentokenttä

Lentokentän nimi Tagbilaranin lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi TAG
Kaupunki Tagbilaran kaupunki
Maa Philippines (PH)
Täysi sijainti Tagbilaranin lentokenttä
Leveysaste 9.657845
Pituusaste 123.853322
Näytä kartalla Google maps

Tagbilaranin lentokentän tilat ja palvelut

Tagbilaranin lentoasema, joka tunnetaan myös nimellä Bohol-Panglaon kansainvälinen lentokenttä, on tärkein portti matkustajille, jotka vierailevat kauniilla Boholin saarella Filippiineillä. Tämä moderni lentoasema tarjoaa valikoiman tiloja ja palveluita, jotka takaavat miellyttävän matkakokemuksen matkustajille.

Palvelut

 • Terminaalirakennus: Tagbilaranin lentokentällä on tilava ja hyvin hoidettu terminaali rakennus, joka tarjoaa mukavan ympäristön matkustajille.
 • Sisäänkirjautumistiskit: Lentokentällä on useita lähtöselvitystiskiä suurille matkustajamäärille. Tämä auttaa virtaviivaistamaan lähtöselvitystä ja lyhentämään odotusaikoja.
 • Matkalaukkujen käsittely: Tagbilaranin lentoasemalla on tehokkaat matkatavaroiden käsittelyjärjestelmät, jotka varmistavat, että matkatavarat käsitellään huolellisesti ja toimitetaan matkustajille viipymättä saapuessaan.
 • Ravintolat ja kahvilat: Terminaalirakennuksessa on useita ruokailuvaihtoehtoja, jotka tarjoavat erilaisia ruokia eri makujen ja mieltymysten mukaan.
 • Liikkeet ja tullittomat myymälät: Matkustajat voivat Nauti lukuisista ostosmahdollisuuksista Tagbilaranin lentokentällä. Lentokentällä on useita vähittäismyyntipisteitä, kuten matkamuistomyymälöitä ja verovapaita liikkeitä, joista matkustajat voivat ostaa lahjoja ja paikallisia tuotteita.
 • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: Lentoasema tarjoaa pankkiautomaatteja ja valuutanvaihtopisteitä helpottaakseen rahansiirtoa. matkustajien mukavuuden vuoksi.
 • Aulatilat: Tagbilaranin lentokentällä on loungeja, joissa matkustajat voivat rentoutua ennen lentoa. Näissä oleskelutiloissa on mukavat istuimet, ilmaisia välipaloja ja juomia.
 • Pysäköinti: Lentokentällä on pysäköintimahdollisuus yksityisajoneuvoille ja vuokra-autoille, mikä varmistaa, että matkustajilla on kätevät pysäköintimahdollisuudet lentokentällä ollessaan.

Palvelut

 • Lentotiedot: Tietotaulut ja näytöt on sijoitettu strategisesti terminaalirakennukseen, jotta ne tarjoavat reaaliaikaisia päivityksiä lentoaikatauluista, myöhästymisistä ja porttitehtävistä.
 • Asiakaspalvelu: Lentoasemalla työskentelee ystävällistä ja asiantuntevaa asiakaspalveluhenkilöstöä, joka on valmiina auttamaan matkustajia kaikissa heillä olevissa tiedusteluissa tai huolenaiheissa.
 • Pyörätuoliapu: Tagbilaranin lentoasema tarjoaa tukea matkustajille. liikuntarajoitteiset ja pyörätuoliapua pyydettäessä.
 • Löydetyt ja kadonneet: Jos tavara on kadonnut tai kadonnut, lentoasemalla on erillinen löytö- ja katoamispalvelu, joka auttaa matkustajia noutamaan omaisuuttaan.
 • Ensiapu: Koulutetut lääketieteen ammattilaiset ovat paikalla lentokentällä antamassa ensiapua ja peruslääketieteellistä apua tarvittaessa.
 • Ilmainen Wi-Fi: Tagbilaran Airport tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden koko terminaalissa rakennus, jonka ansiosta matkustajat voivat pysyä yhteydessä lentokentällä ollessaan.
 • Kuljetus: Matkustajat voivat helposti löytää lentokentän ulkopuolelta kuljetusvaihtoehtoja, kuten taksit, sukkulat ja autonvuokraukset, päästäkseen aiottuun määränpäähänsä.

Tagbilaranin lentoasema varmistaa moderneilla mukavuuksillaan ja kattavilla palveluillaan, että matkustajat saavat mukavan ja mukavan kokemuksen matkustaessaan Boholista ja Boholista. Lentoaseman tavoitteena on tarjota saumaton matka kaikille matkustajille saapumishetkestä lähtöön.


Tagbilaranin lentokenttä Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Tagbilaranin lentokenttä?

Koodi TAG on myönnetty Tagbilaranin lentokenttä kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Tagbilaranin lentokenttä lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Incheon International Airport (ICN), ja sen arvioitu kesto on 4h 55m lennettäessä koneella Boeing 737-800 Passenger.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Tagbilaranin lentokenttä?

Yhteensä 5 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Tagbilaranin lentokenttä-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: Cebu Pacific Air, Philippines AirAsia, Philippine Airlines, Jeju Air, AirSWIF

Tagbilaran kaupunki kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Tagbilaranin lentokenttä (TAG) on matkustajien suosiossa kaupungista Tagbilaran kaupunki sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Mikä on lähellä Tagbilaran kaupunki sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella