Lennot lähtevät kohteesta Syros Islandin lentokenttä (JSY)

Tutustu 1 paikkaan 1 eri kuljetusyhtiön kanssa

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Syros Islandin lentokenttä

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
ATH Ateena

1 lentoja päivässä

0h 35m Näytä hinta

Olennaiset tiedot koskien Syros Islandin lentokenttä

Lentokentän nimi Syros Islandin lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi JSY
Kaupunki Syros saari
Maa Greece (GR)
Täysi sijainti Syros Islandin lentokenttä
Leveysaste 37.422141
Pituusaste 24.947660
Näytä kartalla Google maps

Syros Islandin lentokentän tilat ja palvelut

Syros Islandin lentokenttä, joka tunnetaan myös nimellä Syros National Airport "Dimitrios Vikelas", on pieni lentokenttä, joka sijaitsee Syrosin saarella Kreikassa. Pienestä koostaan huolimatta lentoasema tarjoaa monipuoliset tilat ja palvelut, jotka takaavat matkustajille miellyttävän ja mukavan matkakokemuksen. Katsotaanpa tarkemmin, mitä Syros Islandin lentokentällä on tarjota.

Terminaalipalvelut

 • Lähtöselvitystiskit: Syros Islandin lentokentällä on tehokkaat ja hyvin organisoidut lähtöselvitystiskit sisäänkirjautumisen helpottamiseksi.
 • Odotusalueet: Matkustajat voivat rentoutua mukavilla odotusalueilla ennen lentoaan. Lentokentällä on runsaasti istumapaikkoja sekä latauspisteitä elektronisille laitteille.
 • Kaupat ja putiikit: matkustajat voivat tutustua terminaalissa oleviin kauppoihin ja putiikkeihin. Etsitpä sitten matkamuistoja, kirjoja tai jopa muotituotteita, löydät ne Syros Islandin lentokentältä.
 • Kahvilat ja ravintolat: Lentokentällä on useita kahviloita ja ravintoloita, joissa tarjoillaan erilaisia herkullisia välipaloja, aterioita ja juomia. Halusitpa nopean kahvin tai täyden aterian, et tule nälkäiseksi Syros Islandin lentokentällä!
 • Autonvuokrauspalvelut: niille, jotka haluavat tutustua Syrosin saareen omaan tahtiinsa, lentoasema tarjoaa autonvuokrauspalveluita, joiden avulla matkustajat voivat helposti vuokrata ajoneuvon saapuessaan.

Matkustajapalvelut

 • Neuvontapiste: Syros Islandin lentokentällä on tiedotuspiste, jossa ystävällinen ja asiantunteva henkilökunta on käytettävissä auttamaan matkustajia kaikissa heidän kysymyksissään matkaansa tai lentokentän tiloihin liittyen.
 • Matkatavarapalvelut: Lentokenttä tarjoaa matkatavarapalveluita, mukaan lukien löytötavarat, matkustajien avuksi. Jos sinulla on ongelmia matkatavaroiden kanssa, henkilökunta auttaa sinua ratkaisemaan ongelman.
 • Helppo pääsy vammaisille matkustajille: Syros Islandin lentoasema on suunniteltu vammaisille matkustajille. Se tarjoaa esteettömät tilat ja palvelut sujuvan matkakokemuksen varmistamiseksi kaikille matkustajille.
 • Wi-Fi-yhteys: Pysy yhteydessä lentokentän ilmaisen Wi-Fi:n avulla. Matkustajat voivat käyttää Internetiä selatakseen verkkoa tai seuratakseen töitä odottaessaan lentoaan.

Liikenne

Syros Islandin lentokentältä on hyvät yhteydet Syros Islandin tärkeimpiin kaupunkeihin ja lomakohteisiin. Matkustajat voivat valita useista kuljetusvaihtoehdoista päästäkseen lopulliseen määränpäähänsä:

 • Taksit: Taksipalvelut ovat helposti saatavilla lentokentän terminaalin ulkopuolella, mikä tarjoaa kätevän ja vaivattoman tavan saavuttaa haluttu paikka.
 • Linja-autot: Julkiset bussit liikennöivät lentokentältä ja tarjoavat säännöllisiä yhteyksiä saaren eri osiin. Tämä budjettiystävällinen vaihtoehto on ihanteellinen niille, jotka haluavat tutustua Syrosin saareen taloudellisesti.
 • Autonvuokraus: Kuten aiemmin mainittiin, lentoasema tarjoaa autonvuokrauspalveluita matkustajille, jotka haluavat käyttää omaa kulkuvälinettä oleskelunsa aikana Syros Islandilla.

Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Syros Islandin lentokenttä?

Ilmailualalla Syros Islandin lentokenttä tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, JSY, perusteella.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Syros Islandin lentokenttä?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Syros Islandin lentokenttä ja välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen .

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Syros Islandin lentokenttä kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Syros Islandin lentokenttä lentokentältä, on valittavanaan 1 eri lentoyhtiötä, joista Sky Expres tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Syros saari kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Syros Islandin lentokenttä (JSY) on matkustajien suosiossa kaupungista Syros saari sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Syros saariin läheisyydessä?

Syros saari läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella