Edulliset lennot kohteesta Sydney JA Douglas McCurdyn lentoasema (YQY)

Non-stop-lentoja 2 kohteeseen 2 eri lentoyhtiöllä

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Sydney JA Douglas McCurdyn lentoasema

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
YYZ Toronto

1 lentoja päivässä

2h 36m Näytä hinta
YUL Dorval

1 lentoja päivässä

2h 13m Näytä hinta

Tiedot koskien Sydney JA Douglas McCurdyn lentoasema

Lentokentän nimi Sydney JA Douglas McCurdyn lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi YQY
Kaupunki Sydney
Maa Canada (CA)
Täysi sijainti Sydney JA Douglas McCurdyn lentoasema
Leveysaste 46.163392
Pituusaste -60.042167
Verkkosivusto Sydneyairport.ca
Näytä kartalla Google maps

Sydney JA Douglas McCurdy -lentokentän tilat ja palvelut

Lentokenttäpalvelut

Sydney JA Douglas McCurdy -lentokenttä, joka sijaitsee Nova Scotiassa Kanadassa, tarjoaa valikoiman moderneja mukavuuksia miellyttävän oleskelun varmistamiseksi. ja mukava matkakokemus matkustajille. Tässä on joitakin huomionarvoisia lentoaseman palveluita:

 • Terminaalirakennus: Lentokentällä on tilava ja hyvin suunniteltu terminaalirakennus, joka tarjoaa mukavan ympäristön matkustajille. Terminaali on varustettu nykyaikaisilla mukavuuksilla matkustajien tarpeisiin.
 • Sisäänkirjautumistiskit: Käytettävissä on useita lähtöselvitystiskiä, jotka tehostavat lähtöselvitystä. Matkustajat voivat helposti jättää matkatavaransa ja saada maihinnousukorttinsa vaivattomasti.
 • Vähittäiskauppa ja ruokailu: Lentokentällä on useita vähittäiskauppoja ja ruokailumahdollisuuksia, joten matkustajat voivat tehdä ostoksia tai nauttia herkullisen aterian. ennen lentoaan. Duty-free-myymälöistä viihtyisiin kahviloihin löytyy jokaiselle jotakin.
 • Aulatilat: Lisämukavuutta ja yksityisyyttä etsiville lentoasema tarjoaa premium-loungeja, joissa matkustajat voivat rentoutua, työskennellä tai nauttia virvokkeita kaukana vilkasta väkijoukkoja.
 • Vauvanhoitopalvelut: Vauvojen kanssa matkustavat vanhemmat löytävät vauvanhoitopalvelut, mukaan lukien pukuhuoneet ja ruokintatilat, jotka tekevät matkasta mukavampaa.
 • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: Lentokentällä on pankkiautomaatteja ja valuutanvaihtopalveluita, joilla varmistetaan, että matkustajat saavat käteistä ja voivat tarvittaessa vaihtaa valuuttoja.

Lentoasemapalvelut

Erittäisten palvelujen lisäksi, Sydney JA Douglas McCurdyn lentoasema tarjoaa valikoiman palveluita matkustajien mukavuuden ja turvallisuuden parantamiseksi:

 • Pysäköinti: Lentokenttä tarjoaa sekä lyhyt- että pitkäaikaisia pysäköintivaihtoehtoja, joten matkustajien on kätevä jättämään ajoneuvonsa, kun he ovat poissa.
 • Maaliikenne: Matkustajilla on käytettävissään erilaisia maakuljetusvaihtoehtoja, kuten takseja, autonvuokrausta ja kuljetuspalveluita, jotta he pääsevät helposti määränpäähänsä.
 • Löydetyt ja kadonneet: Jos tavaroita katoaa tai ne katoavat, lentoasemalla on löydetty-osasto, joka auttaa matkustajia tavaroiden noutamisessa.
 • Tavaratavarapalvelut: Lentoasema tarjoaa matkatavarapalveluita, mukaan lukien matkatavarakärryt ja matkatavaroiden kääriminen matkustajien tavaroiden turvallisen käsittelyn varmistamiseksi.
 • Matkailutiedot: Matkustajat voivat löytää hyödyllisiä neuvontapisteitä koko lentoasemalta, ja niissä on asiantuntevaa henkilökuntaa, joka voi auttaa lentoaikataulujen, reittiohjeiden, ja paljon muuta.
 • Esteettömyyspalvelut: Sydney JA Douglas McCurdy Airport on sitoutunut tarjoamaan esteettömiä tiloja ja palveluita vammaisille matkustajille, mukaan lukien esteettömät wc-tilat, pysäköinti ja hissit.

Sydney JA Douglas McCurdy Airport pyrkii tekemään jokaisen matkailijan matkasta mahdollisimman sujuvan ja mukavan huippumoderneilla mukavuuksillaan ja kattavilla palveluillaan. Olet sitten lähdössä, saapuessasi tai matkalla, lentoasema varmistaa, että tarpeesi täyttyvät, jolloin voit keskittyä matkastasi nauttimiseen.


Sydney JA Douglas McCurdyn lentoasema Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Sydney JA Douglas McCurdyn lentoasema?

Koodi YQY on myönnetty Sydney JA Douglas McCurdyn lentoasema kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Sydney JA Douglas McCurdyn lentoasema lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Toronto Pearson International Airport (YYZ), ja sen arvioitu kesto on 2h 49m lennettäessä koneella Canadair (Bombardier) Regional Jet 900 and Challenger 890.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Sydney JA Douglas McCurdyn lentoasema kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Sydney JA Douglas McCurdyn lentoasema lentokentältä, on valittavanaan 2 eri lentoyhtiötä, joista Air Canad tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Sydney kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Sydney Kingsford Smithin lentoasema (SYD) on matkustajien suosiossa kaupungista Sydney sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Mikä on lähellä Sydney sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella