Lentoerikoistarjoukset kohteesta Surat Thanin lentoasema (URT)

Matkusta 3 paikkoihin 5 avulla

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Surat Thanin lentoasema

Olennaiset tiedot koskien Surat Thanin lentoasema

Lentokentän nimi Surat Thanin lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi URT
Kaupunki Surat Thani
Maa Thailand (TH)
Täysi sijainti Surat Thanin lentoasema
Leveysaste 9.136111
Pituusaste 99.139167
Verkkosivusto Suratthaniairport.com
Näytä kartalla Google maps

Surat Thanin lentokentän tilat ja palvelut

Surat Thanin lentoasema, joka sijaitsee Surat Thanin maakunnassa Thaimaassa, on suosittu portti turisteille ja matkailijoille, jotka vierailevat kauniilla Koh Samuin, Koh Taon ja Koh Phangan. Lentokenttä tarjoaa erilaisia tiloja ja palveluita, jotka takaavat matkustajille miellyttävän kokemuksen.

Terminaalipalvelut

 • Sisäänkirjautumistiskit: Lentokentällä on useita lähtöselvityspisteitä, joissa matkustajat voivat täyttää matka-asiakirjansa ja vastaanottaa maihinnousukorttejaan.
 • Tavaratavarailmoitus: Matkustajille on varattu alue, jossa he voivat noutaa lähtöselvityksensä. matkatavarat saapuessaan.
 • Vähittäismyymälät: Surat Thanin lentokentällä on useita vähittäismyyntipisteitä, kuten tax-free-myymälöitä, matkamuistomyymälöitä ja lähikauppoja, jotka tarjoavat erilaisia tuotteita kuten paikallisia käsitöitä, välipaloja ja matkailutarvikkeita.
 • Ravintolat ja kahvilat: Terminaalissa on useita ravintoloita ja kahviloita, jotka tarjoavat valikoiman paikallisia ja kansainvälisiä ruokia sekä välipaloina ja juomina.
 • Aulatilat: Matkustajat, jotka haluavat lisämukavuutta ja mukavuuksia, pääsevät lentokentän loungeihin, joissa on mukavat istuimet, ilmainen Wi-Fi ja virvokkeita.

Kuljetuspalvelut

 • Taksipalvelut: Taksit ovat helposti saatavilla terminaalirakennuksen ulkopuolella, mikä tarjoaa kätevän ja luotettavan kulkuvälineen eri kohteisiin Surat Thani ja lähialueet.
 • Autonvuokraus: Lentokentällä toimii useita autovuokraamoita, jotka tarjoavat laajan valikoiman ajoneuvoja erilaisiin matkustustarpeisiin. Auton vuokraaminen voi tarjota joustavuutta ja vapautta alueeseen tutustumiseen.
 • Kuljetuspalvelut: Jotkut hotellit ja lomakeskukset tarjoavat kuljetuspalveluja lentokentälle ja takaisin. Nämä palvelut vaativat usein ennakkovarauksen, joten on suositeltavaa tarkistaa saatavuus ja aikataulut majoituksestasi.
 • Julkinen liikenne: Lentokentän ja Surat Thanin eri osien välillä kulkee paikallisbusseja. maakunnassa, joka tarjoaa edullisen vaihtoehdon budjettimatkailijoille.

Lentokenttäpalvelut

 • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: Pankkiautomaatit ja valuutta Lentoaseman terminaalissa on valuutanvaihtopisteitä, joiden avulla matkustajat voivat kätevästi käyttää käteistä tai vaihtaa valuuttaa.
 • Tietotiskit: Asiantunteva henkilökunta voi auttaa ja vastata kaikkiin erityisiin tietotiskeihin. kysymyksiä lentokentästä tai matkasta Surat Thanissa.
 • Lääkintäpalvelut: Lentokentällä on hätätilanteissa lääkärikeskus, joka on varustettu hoitamaan pieniä lääketieteellisiä tilanteita. Jos lisälääketieteellistä apua tarvitaan, voit käyttää läheisiä sairaaloita.
 • Wi-Fi: Ilmainen Wi-Fi on käytettävissä koko terminaalissa, joten matkustajat voivat pysyä yhteydessä ja käyttää Internetiä lentokentällä viettämänsä aikana.

Surat Thanin lentoasema tarjoaa monipuolisten tilojensa ja palveluidensa ansiosta matkustajille sujuvan matkakokemuksen, joten se on ihanteellinen lähtökohta upeaan kauneuteen ja nähtävyyksiin tutustumiseen Thaimaanlahden saarista.


Surat Thanin lentoasema Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Surat Thanin lentoasema?

Ilmailualalla Surat Thanin lentoasema tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, URT, perusteella.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Surat Thanin lentoasema lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Chiang Mai International Airport (CNX), ja sen arvioitu kesto on 1h 45m lennettäessä koneella Airbus A320.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Surat Thanin lentoasema kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Surat Thanin lentoasema lentokentältä, on valittavanaan 5 eri lentoyhtiötä, joista Thai AirAsia, Nok Air, Thai Lion Air, Thai Vietjet Air, Thai Smil tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Surat Thani?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Surat Thani, suosivat usein Surat Thanin lentoasema (URT)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Surat Thaniin läheisyydessä?

Surat Thani läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella