Jatkuva lento kohteesta Sultan Iskandar Mudan kansainvälinen lentokenttä (BTJ)

Non-stop-lentoja 4 kohteeseen 8 eri lentoyhtiöllä

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Sultan Iskandar Mudan kansainvälinen lentokenttä

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
KNO Knokke-Heist

7-8 lentoja päivässä

1h 20m Näytä hinta
CGK Jakarta

2-3 lentoja päivässä

2h 55m Näytä hinta
KUL Sepang

1 lentoja päivässä

1h 35m Näytä hinta
PEN George Town
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

2 lentoja päivässä

1h 15m Näytä hinta

Tiedot koskien Sultan Iskandar Mudan kansainvälinen lentokenttä

Lentokentän nimi Sultan Iskandar Mudan kansainvälinen lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi BTJ
Kaupunki Banda Aceh
Maa Indonesia (ID)
Täysi sijainti Sultan Iskandar Mudan kansainvälinen lentokenttä
Leveysaste 5.509068
Pituusaste 95.427669
Verkkosivusto Sultaniskandarmuda-airport.co.id
Näytä kartalla Google maps

Sultan Iskandar Mudan kansainvälisen lentokentän tilat ja palvelut

Sultan Iskandar Mudan kansainvälinen lentoasema on tärkein lentoasema, joka palvelee Indonesian Banda Acehin kaupunkia. Se on portti kauniiseen Acehin maakuntaan ja tarjoaa valikoiman tiloja ja palveluita varmistaakseen sujuvan ja nautinnollisen matkakokemuksen matkustajille. Tässä on joitain tärkeimmistä tarjouksista:

1. Terminaali

Lentokentällä on moderni ja tilava terminaalirakennus, joka on hyvin varustettu suuren matkustajamäärän käsittelyyn. Terminaalissa on erilliset alueet saapuville ja lähteville, mikä varmistaa saumattoman matkustajavirran. Palveluihin kuuluvat mukavat oleskelutilat, siistit wc-tilat ja erilaisia ruokailu- ja ostosmahdollisuuksia.

2. Lähtöselvitys ja turvallisuus

Sultan Iskandar Mudan kansainvälisen lentokentän lähtöselvitysprosessi on tehokas ja käyttäjäystävällinen. Matkustajat voivat tehdä lähtöselvityksen nimetyissä tiskeissä, ja käytettävissä on myös itsepalvelukioskeja. Lentokentällä on myös kattavat turvatoimenpiteet kaikkien matkustajien turvallisuuden varmistamiseksi.

3. Maahanmuutto ja tulli

Lentokentällä on oma maahanmuuttoalue kansainvälisille matkailijoille, mikä tekee maahantulosta ja sieltä poistumisesta vaivatonta. Koulutetut virkamiehet ovat paikalla auttamassa maahanmuutto- ja tullimenettelyissä, mikä varmistaa sujuvan siirtymisen. Lentokenttä noudattaa tarkasti kaikkia tullimääräyksiä.

4. Matkatavaroiden käsittely

Sultan Iskandar Mudan kansainvälisellä lentokentällä on tehokkaat matkatavaroiden käsittelypalvelut viivästysten ja haittojen minimoimiseksi. Matkatavaroiden vastaanottoalueet ovat hyvin organisoituja ja varustettu nykyaikaisella teknologialla tarkkaan pussien tunnistamiseen. Lisäksi lentoasemalla on vaunuja ja kantajia, jotka auttavat matkustajia matkatavaroidensa kanssa.

5. Kuljetus

Matkustajilla on erilaisia kuljetusvaihtoehtoja lentokentälle ja lentokentältä. Autonvuokrauspalvelut ovat saatavilla niille, jotka haluavat ajaa itse. Taksit ja online-ajelupalvelut ovat myös helposti saatavilla. Lentokentällä on runsaasti pysäköintitilaa yksityisajoneuvoille.

6. Lounget

Lentokentällä on mukavat oleskelutilat sekä kotimaisille että kansainvälisille matkustajille. Nämä lounget tarjoavat rauhallisen ja rentouttavan ympäristön kaukana terminaalin hälinästä. Matkustajat voivat nauttia ilmaisista välipaloista ja juomista, käyttää ilmaista Wi-Fi-yhteyttä ja ladata elektroniikkalaitteitaan.

7. Lääkäripalvelut

Matkustajien hyvinvoinnin takaamiseksi lentoasemalla on lääkintäpalvelut ja koulutettu henkilökunta valmiustilassa. Hätätapauksissa lääkintäalan ammattilaiset ovat käytettävissä antamaan välitöntä apua. Ensiapulaukut ja defibrillaattorit on sijoitettu strategisesti kaikkialle terminaaliin nopeaa pääsyä varten.

8. Erityisapu

Sultan Iskandar Mudan kansainvälinen lentoasema on sitoutunut tarjoamaan saumattoman matkakokemuksen kaikille matkustajille, myös niille, joilla on erityistarpeita. Lentokenttä tarjoaa erityisapua henkilöille, jotka tarvitsevat liikkumisapua, pyörätuolipalvelua tai muuta erityisapua. Rampit ja hissit sijaitsevat kätevästi koko terminaalissa saavutettavuuden takaamiseksi.

9. Tiedotus ja asiakaspalvelu

Lentoasema varmistaa, että matkustajat ovat aina ajan tasalla. Tietolaskurit ovat käytettävissä vastaamaan kyselyihin ja antamaan apua. Omistautuneita asiakaspalveluedustajia on paikalla käsittelemässä matkustajien huolia, palautetta ja valituksia.

Sultan Iskandar Mudan kansainvälinen lentoasema tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet ja palvelut, jotka parantavat matkustajiensa matkakokemusta. Nykyaikaisen infrastruktuurinsa ja korkeiden standardien ansiosta lentoasema takaa vaivattoman matkan Banda Acehiin ja upeaan Acehin maakuntaan.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Sultan Iskandar Mudan kansainvälinen lentokenttä?

Ilmailualalla Sultan Iskandar Mudan kansainvälinen lentokenttä tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, BTJ, perusteella.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Sultan Iskandar Mudan kansainvälinen lentokenttä lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Soekarno-Hatta International Airport (CGK), ja sen arvioitu kesto on 3h 0m lennettäessä koneella Boeing 737-800 Passenger.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Sultan Iskandar Mudan kansainvälinen lentokenttä kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Sultan Iskandar Mudan kansainvälinen lentokenttä lentokentältä, on valittavanaan 8 eri lentoyhtiötä, joista Wings Air, Batik Air, Lion Air, Citilink, Garuda Indonesi tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Banda Aceh?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Banda Aceh, suosivat usein Sultan Iskandar Mudan kansainvälinen lentokenttä (BTJ)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Mikä on lähellä Banda Aceh sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella