Edulliset lennot kohteesta Stord Lentokenttä Sørstokken (SRP)

Suoria lentoja kohteeseen 1 tarjoaa 1 lentoyhtiötä.

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Stord Lentokenttä Sørstokken

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
OSL Ullensaker

2 lentoja päivässä

1h 0m Näytä hinta

Olennaiset tiedot koskien Stord Lentokenttä Sørstokken

Lentokentän nimi Stord Lentokenttä Sørstokken
Lentokentän (IATA) koodi SRP
Kaupunki Stord
Maa Norway (NO)
Täysi sijainti Stord Lentokenttä Sørstokken
Leveysaste 59.792410
Pituusaste 5.341159
Verkkosivusto Stordlufthamn.no
Näytä kartalla Google maps

Stordin lentokenttä, Sørstokkenin tilat ja palvelut

Esittely

Stordin lentokenttä, Sørstokken on moderni lentokenttä, joka sijaitsee lähellä Stordin kuntaa Norjassa. Se toimii alueen tärkeänä liikenteen solmukohtana ja tarjoaa erilaisia tiloja ja palveluita matkustajien tarpeisiin.

Palvelut

  • Terminaalirakennus: Lentokentällä on tilava ja hyvin suunniteltu terminaalirakennus, joka tarjoaa mukavan ja mukavan ympäristön matkustajille. Se tarjoaa kaikki tarvittavat mukavuudet, mukaan lukien oleskelutilat, wc-tilat ja infopisteet.
  • Vähittäiskauppa ja ruokailu: matkustajat voivat nauttia Stordin lentoaseman erilaisista vähittäismyynti- ja ruokailumahdollisuuksista. Lentokentällä on useita kauppoja, joista matkustajat voivat ostaa matkamuistoja, matkatarvikkeita ja verovapaita tavaroita. Siellä on myös erilaisia ruokapaikkoja ja kahviloita, jotka tarjoavat valikoiman herkullisia välipaloja ja aterioita.
  • Pysäköinti: Lentokentällä on runsaasti pysäköintitilaa matkustajille, jotka haluavat ajaa lentokentälle autolla. Saatavilla on sekä lyhyt- että pitkäaikaisia pysäköintivaihtoehtoja, mikä varmistaa matkustajien mukavuuden matkan kestosta riippumatta.
  • Autonvuokraus: Stord Airport tarjoaa autonvuokrausta matkustajille, jotka tarvitsevat kuljetusta oleskelunsa aikana. palvelut. Matkustajat voivat valita useista vuokrayhtiöistä ja valita tarpeisiinsa parhaiten sopivan ajoneuvon.

Palvelut

  • Sisäänkirjautuminen ja matkatavarat: Stord Airport tarjoaa tehokkaat lähtöselvityspalvelut, joiden avulla matkustajat voivat suorittaa tarvittavat toimenpiteet nopeasti. Lentokentällä on myös matkatavaroiden käsittelylaitteet, jotka varmistavat matkatavaroiden sujuvan ja turvallisen siirron.
  • Information Desk: Lentoasemalla on infopiste matkustajille, jotka tarvitsevat apua tai tietoa lennoista, kuljetuksista tai muista lentokentistä. aiheeseen liittyvät kyselyt.
  • Wi-Fi: Stord Airport tarjoaa ilmaisen Wi-Fi:n koko terminaalirakennuksessa, joten matkustajat voivat pysyä yhteydessä ja käyttää Internetiä lentokentällä ollessaan.
  • Kadonnut ja löydetty: Jos tavaroita on kadonnut, matkustajat voivat ilmoittaa lentoaseman kadonneista ja löydetyistä osastosta tiedustellakseen kadonneista tavaroistaan tai käynnistääkseen haun.
  • Erityistapu: Lentoasema tarjoaa erikoisapupalveluita vammaisille tai erityistarpeita omaaville matkustajille. Koulutetut henkilökunnan jäsenet ovat valmiina auttamaan lennolle nousemisessa, terminaalissa navigoinnissa ja muussa tarvittavassa avussa.

Sord Airport, Sørstokken tarjoaa valikoiman tiloja ja palveluita, jotka takaavat matkustajille miellyttävän matkakokemuksen.. Hyvin suunnitellusta terminaalirakennuksesta ja erilaisista vähittäiskaupan vaihtoehdoista tehokkaisiin lähtöselvityspalveluihin ja erityisapuun apua tarvitseville lentoasema pyrkii vastaamaan matkustajien monipuolisiin tarpeisiin. Olitpa sitten liike- tai lomamatkalla, Stordin lentoasema takaa mukavan ja kätevän matkan.


Stord Lentokenttä Sørstokken Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Stord Lentokenttä Sørstokken?

Koodi SRP on myönnetty Stord Lentokenttä Sørstokken kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Stord Lentokenttä Sørstokken?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Stord Lentokenttä Sørstokken ja välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen .

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Stord Lentokenttä Sørstokken?

Yhteensä 1 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Stord Lentokenttä Sørstokken-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: Danish Ai

Stord kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Stord Lentokenttä Sørstokken (SRP) on matkustajien suosiossa kaupungista Stord sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Stordin läheisyydessä?

Stord läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella