Lentoerikoistarjoukset kohteesta Tukholma-Bromman lentoasema (BMA)

Matkusta 14 paikkoihin 4 avulla

Tiedot koskien Tukholma-Bromman lentoasema

Lentokentän nimi Tukholma-Bromman lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi BMA
Kaupunki Tukholma
Maa Sweden (SE)
Täysi sijainti Tukholma-Bromman lentoasema
Leveysaste 59.354812
Pituusaste 17.942722
Verkkosivusto Swedavia.se
Näytä kartalla Google maps

Tukholma-Bromman lentoasema

Tukholma-Bromman lentoaseman tilat ja palvelut

Tukholma-Bromman lentoasema, joka sijaitsee vain 7 kilometriä Tukholman keskustasta länteen, on kaupungin lähin lentokenttä, josta pääsee kätevästi niin kotimaisille kuin kansainvälisille matkailijoille. Nykyaikaisilla mukavuuksillaan ja erinomaisilla palveluilla lentoasema pyrkii tarjoamaan matkustajilleen saumattoman matkustuskokemuksen.

Palvelut

 • Terminaali: Lentokentällä on yksi pääterminaalirakennus, joka tarjoaa mukavan ja tehokkaan ympäristön matkailijoille. Terminaaliin pääsee helposti ja se on suunniteltu käsittelemään kohtalaista matkustajamäärää.
 • Sisäänkirjautuminen: Tukholman-Bromman lentoasema tarjoaa nopean ja vaivattoman lähtöselvityksen. Matkustajat voivat tehdä lähtöselvityksen nimetyissä tiskeissä tai käyttää itsepalvelukioskija käyttömukavuuden lisäämiseksi.
 • Duty-free Shopping: Matkustajat voivat nauttia verovapaista ostoksista lentoaseman eri myyntipisteissä. Liikkeet tarjoavat laajan valikoiman tuotteita, mukaan lukien kosmetiikkaa, muotia, elektroniikkaa ja matkamuistoja.
 • Ravintolat ja kahvilat: Lentokentällä on useita ruokailumahdollisuuksia, kuten kahviloita ja ravintoloita. Matkustajat voivat napata nopean välipalan tai nauttia täyden aterian ennen lentoa.
 • Autonvuokraus: Jos haluat tutustua Tukholmaan ja sen ympäristöön, lentoasemalla on autonvuokrauspalvelu. Useilla tunnetuilla vuokrausyhtiöillä on terminaalissa tiskit matkustajien tarpeita varten.
 • Pysäköinti: Tukholman-Bromman lentoasema tarjoaa runsaasti pysäköintitiloja sekä lyhyt- että pitkäaikaiseen oleskeluun. Pysäköintialueet ovat hyvin hoidettuja ja sijaitsevat kätevästi lähellä terminaalia.

Palvelut

 • Maaliikenne: Lentokentältä on hyvät yhteydet kaupungin keskustaan ja muihin Tukholman osiin erilaisten kuljetusvaihtoehtojen kautta. Bussit, taksit ja autonvuokraus ovat helposti saatavilla varmistaakseen matkustajille sujuvat ja mukavat matkat.
 • Tiedotiski: Lentokentällä on erityinen neuvontapiste, joka auttaa matkustajia lentojen, palveluiden ja muiden asioiden suhteen. lentokenttään liittyvät kyselyt. Ystävällinen henkilökunta on valmiina tarjoamaan opastusta ja tukea.
 • Wi-Fi: Tukholman-Bromman lentoasema tarjoaa ilmaisen Wi-Fi:n koko terminaalissa, jonka avulla matkustajat voivat pysyä yhteydessä ja selata Internetiä lentokentällä ollessaan.
 • Erityistapu: Lentokenttä on sitoutunut tarjoamaan mukavan ja kattavan kokemuksen kaikille matkustajille. Pyynnöstä on saatavilla erityisapua liikuntarajoitteisille matkustajille tai muille erityistarpeille.
 • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: Terminaalissa on kätevästi erilaisia pankkiautomaatteja ja valuutanvaihtopalveluita, joiden avulla matkustajat voivat käyttää käteistä tai vaihtaa valuuttoja tarvitaan.
 • Aulatilat: Tukholman-Bromman lentokentällä on loungeja matkustajille, jotka etsivät ylellisempää ja rennompaa kokemusta. Oleskelutilat tarjoavat mukavat istuimet, virvokkeet ja bisnespalvelut rauhallista ympäristöä etsiville.

Tukholman Bromman lentoaseman monipuoliset tilat ja palvelut takaavat matkustajille miellyttävän ja mukavan matkan. kokea. Lentokenttä pyrkii vastaamaan kaikkien matkustajien tarpeisiin ostoksista ja ruokailusta käteviin maakuljetusvaihtoehtoihin.


Tukholma-Bromman lentoasema Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Tukholma-Bromman lentoasema?

Koodi BMA on myönnetty Tukholma-Bromman lentoasema kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Tukholma-Bromman lentoasema lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Brussels National Airport (BRU), ja sen arvioitu kesto on 2h 10m lennettäessä koneella Airbus A319.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Tukholma-Bromman lentoasema?

Yhteensä 4 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Tukholma-Bromman lentoasema-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: FlexFlight, Brussels Airline

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Tukholma?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Tukholma, suosivat usein Tukholma-Arlandan lentoasema (ARN)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Tukholmain läheisyydessä?

Tukholma läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella