Suora lento kohteesta St. Augustinen lentokenttä (UST)

Tutustu 2 paikkaan 1 eri kuljetusyhtiön kanssa

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana St. Augustinen lentokenttä

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
EWR Newark
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

2h 0m Näytä hinta
PWM Portland
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

3h 0m Näytä hinta

Olennaiset tiedot koskien St. Augustinen lentokenttä

Lentokentän nimi St. Augustinen lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi UST
Kaupunki Pyhä Augustinus
Maa United-States (US)
Täysi sijainti St. Augustinen lentokenttä
Leveysaste 29.955070
Pituusaste -81.342071
Verkkosivusto Flynf.com
Näytä kartalla Google maps

St. Augustinen lentokentän tilat ja palvelut

St. Augustinen lentokenttä palvelee kaunista St. Augustinen kaupunkia Floridassa, ja se tarjoaa valikoiman huippuluokan tiloja ja palveluita varmistaakseen sujuvan ja nautinnollisen matkakokemuksen matkustajilleen. Kätevistä kuljetusvaihtoehdoista mukaviin mukavuuksiin lentoasema pyrkii tarjoamaan kaiken, mitä tarvitset saumattomaan matkaan.

Terminaalipalvelut

 • Sisäänkirjautumistiskit: Lentokentällä on useita lähtöselvityspisteitä lentoyhtiöiden ja matkustajien tehokkaaseen majoittamiseen.
 • Matkalaukkujen nouto: Tilava ja järjestetty matkatavaroiden noutoalue varmistaa vaivattoman prosessin tavaroidesi noutoon. saapuessaan.
 • Vähittäiskauppa ja ruokailu: matkustajat voivat tutustua erilaisiin kauppoihin, mukaan lukien tax-free-myymälät, lahjatavaraliikkeet ja lähikaupat, jotka tarjoavat valikoiman matkamuistoja, välipaloja, ja matkustustarvikkeet.
 • Ravintolat ja kahvilat: Nauti erilaisista ruokailumahdollisuuksista, kuten kahviloista, pikaruokaketjuista ja jopa täyden palvelun ravintoloista, jotka tarjoavat herkullisia aterioita ja juomia jokaiseen makuun.
 • Aulatilat: Rentoutumista ja mukavuutta etsiville on tarjolla premium-loungeja, joissa voit rentoutua, käydä töissä tai nauttia hiljaisesta ajasta ennen lentoa.
 • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: Käytä helposti pankkiautomaatteja ja valuutanvaihtopalveluita taloudellisten tarpeidesi täyttämiseksi matkustaessasi.

Kuljetus

 • Autonvuokraus: Kätevästi terminaalissa sijaitsevat useat autovuokraamot tarjoavat laajan valikoiman ajoneuvoja kuljetustarpeisiisi.
 • Taksit ja kyytirajat: Taksit ja kyydinjakopalvelut ovat helposti saatavilla terminaalin ulkopuolella, mikä tarjoaa nopean ja vaivattoman tavan päästä määränpäähäsi.
 • Julkinen liikenne: Lentokenttä on hyvät yhteydet paikalliseen julkiseen liikennejärjestelmään, joten matkustajat pääsevät helposti eri puolille kaupunkia.
 • Pysäköinti: St. Augustinen lentoasema tarjoaa runsaasti pysäköintivaihtoehtoja, mukaan lukien lyhyet pysäköintimahdollisuudet. pitkäaikaiset ja pitkäaikaiset pysäköintialueet, joilla varmistetaan kätevä pääsy terminaaliin.

Muut palvelut

 • Wi-Fi: Pysy yhdistetty maksuttomaan Wi-Fi-yhteyteen, joka on käytettävissä koko terminaalirakennuksessa.
 • Information Desk: Ystävällinen lentoaseman henkilökunta on aina valmis auttamaan matkustajia kaikissa heillä olevissa kysymyksissä tai huolenaiheissa.
 • Esteettömyys: Lentokentällä on tilat, jotka varmistavat vammaisten matkustajien esteettömyyden, mukaan lukien pyörätuoliapu, esteettömät wc-tilat ja nimetyt pysäköintipaikat.
 • Kadonnut. ja löydetty: Jos kadotat tavaroita matkasi aikana, lentoasemalla on löydetty-osasto, joka auttaa sinua löytämään esineesi.
 • Lääkintäapu: Terminaalissa on tarvittaessa saatavilla lääkintäapua matkustajien hyvinvoinnin varmistamiseksi.

Kaiken kaikkiaan St. Augustinen lentoasema tarjoaa joukon erinomaisia tiloja ja palveluita matkakokemuksen parantamiseksi. sen matkustajat. Koska lentoasema on sitoutunut asiakastyytyväisyyteen, se on edelleen paras valinta matkailijoille, jotka lentävät St. Augustinen alueelle tai sieltä pois.


St. Augustinen lentokenttä Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu St. Augustinen lentokenttä?

Ilmailualalla St. Augustinen lentokenttä tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, UST, perusteella.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä St. Augustinen lentokenttä?

Valtavan etäisyyden kulkeminen St. Augustinen lentokenttä ja Portland International Jetport (PWM) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 3h 0m.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat St. Augustinen lentokenttä?

Yhteensä 1 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita St. Augustinen lentokenttä-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: Elite Airway

Pyhä Augustinus kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä St. Augustinen lentokenttä (UST) on matkustajien suosiossa kaupungista Pyhä Augustinus sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Mikä on lähellä Pyhä Augustinus sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella