Jatkuva lento kohteesta Spokanen kansainvälinen lentokenttä (GEG)

Non-stop-lentoja 21 kohteeseen 9 eri lentoyhtiöllä

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Spokanen kansainvälinen lentokenttä

Tiedot koskien Spokanen kansainvälinen lentokenttä

Lentokentän nimi Spokanen kansainvälinen lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi GEG
Kaupunki Spokane
Maa United-States (US)
Täysi sijainti Spokanen kansainvälinen lentokenttä
Leveysaste 47.621748
Pituusaste -117.534812
Verkkosivusto Spokaneairports.net
Näytä kartalla Google maps

Spokanen kansainvälinen lentokenttä

Spokanen kansainvälisen lentokentän tilat ja palvelut

Spokanen kansainvälinen lentokenttä on hyvin varusteltu lentokenttä Spokanessa, Washingtonissa. Se tarjoaa laajan valikoiman tiloja ja palveluita mukavan matkustuskokemuksen takaamiseksi matkustajilleen.

Palvelut:

 • Terminaalit: Lentokentällä on pääterminaali ja vastaanottokeskus useita portteja, jotka mahdollistavat sekä kotimaan että kansainväliset lennot.
 • Pysäköinti: Saatavilla on runsaasti pysäköintipaikkoja sekä lyhytaikaisiin että pitkäaikaisiin pysäköintitarpeisiin.
 • Ruoka ja ruokailu: Matkustajat voivat nauttia erilaisia ruoka- ja juomavaihtoehtoja, kuten ravintoloita, kahviloita ja välipalabaareja.
 • Vähittäiskauppa: Lentokentällä on lukuisia vähittäiskauppoja, joista matkustajat voivat löytää kaikkea vaatteista ja asusteita kirjoista ja matkamuistoista.
 • Wi-Fi: Ilmainen Wi-Fi on käytettävissä koko lentokentällä, joten matkustajat voivat pysyä yhteydessä lentojaan odottaessaan.
 • Aulatilat: Lentokentällä on loungeja, joissa matkustajat voivat rentoutua, nauttia mukavista istuimista, ja käyttää lisämukavuuksia.
 • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: Pankkiautomaatit ja valuutanvaihtopalvelut sijaitsevat kätevästi lentokentällä matkustajien taloudellisia tarpeita varten.

Palvelut:

 • Matkalaukkupalvelut: Lentoasema tarjoaa matkatavarakärryjä, matkatavarasäilytystä ja löytöjä, jotka takaavat vaivattoman matkakokemuksen.
 • Information Desk: Ystävällinen henkilökunta on käytettävissä tietopiste, joka auttaa matkustajia kaikissa heillä olevissa kysymyksissä tai huolenaiheissa.
 • Turvallisuus: Lentoasemalla on korkeat turvallisuusstandardit varmistaakseen kaikkien matkustajien turvallisuuden ja hyvinvoinnin.
 • Kuljetus.: Saatavilla on erilaisia kuljetusvaihtoehtoja, mukaan lukien vuokra-autopalvelut, taksit, sukkulat ja julkinen liikenne, mikä helpottaa matkustamista lentokentälle ja sieltä pois.
 • Erityistapu: Lentokenttä tarjoaa erityisapua vammaisille matkustajille tai liikkuvuusongelmiin, mikä varmistaa niiden mukavuuden ja helppouden lentokentällä oleskelun aikana.
 • Kokoushuoneet: Lentoasema tarjoaa kokoustiloja ja konferenssitiloja liikematkustajille, jotka tarvitsevat ammattimaista tilaa.
 • Lemmikki. -Ystävällinen: Spokanen kansainvälinen lentoasema ymmärtää lemmikkien tärkeyden omistajilleen ja tarjoaa lemmikkieläinten avustusalueita ja lemmikkiystävällisiä tiloja.

Kaiken kaikkiaan Spokanen kansainvälinen lentoasema tarjoaa erilaisia tiloja ja palveluita tehdä matkustamisesta miellyttävä kokemus kaikille matkustajille. Kätevistä pysäköintimahdollisuuksista erilaisiin ruokailu- ja ostosvaihtoehtoihin lentoasema varmistaa, että matkustajien tarpeet täytetään. Lisäksi heidän sitoutumisensa turvallisuuteen ja esteettömyyteen takaa turvallisen ja mukavan matkan kaikille.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Spokanen kansainvälinen lentokenttä?

Ilmailualalla Spokanen kansainvälinen lentokenttä tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, GEG, perusteella.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Spokanen kansainvälinen lentokenttä lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport (ATL), ja sen arvioitu kesto on 4h 24m lennettäessä koneella Boeing 737-900 Passenger.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Spokanen kansainvälinen lentokenttä?

Yhteensä 9 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Spokanen kansainvälinen lentokenttä-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: Delta Air Lines, Alaska Airlines, Southwest Airlines, United Airlines, American Airline

Spokane kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Spokanen kansainvälinen lentokenttä (GEG) on matkustajien suosiossa kaupungista Spokane sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Spokanein läheisyydessä?

Spokane läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella