Lennot lähtevät kohteesta Spichkovon lentoasema (NOZ)

Non-stop-lentoja 12 kohteeseen 9 eri lentoyhtiöllä

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Spichkovon lentoasema

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
DME Moskova

1-3 lentoja päivässä

4h 55m Näytä hinta
SVO Khimki

1 lentoja päivässä

5h 0m Näytä hinta
LED Pietari

1 lentoja päivässä

5h 5m Näytä hinta
SVX Jekaterinburg
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

2h 55m Näytä hinta
KJA Krasnojarsk

1 lentoja päivässä

1h 20m Näytä hinta
AER Sotši
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

5h 30m Näytä hinta
KZN Kazan
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

3h 53m Näytä hinta
OMS Omsk
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

2h 30m Näytä hinta
OVB Novosibirsk
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

1h 0m Näytä hinta
SGC Surgut
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

3h 15m Näytä hinta

Olennaiset tiedot koskien Spichkovon lentoasema

Lentokentän nimi Spichkovon lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi NOZ
Kaupunki Prokopjevsk
Maa Russia (RU)
Täysi sijainti Spichkovon lentoasema
Leveysaste 53.803524
Pituusaste 86.863409
Verkkosivusto Aerokuz.ru
Näytä kartalla Google maps

Spitchenkovon lentoaseman tilat ja palvelut

Spitšenkovon lentoasema, joka tunnetaan myös nimellä Novokuznetsk Airport, sijaitsee Kemerovon alueella Venäjällä. Tämä moderni lentokenttä toimii ensisijaisena porttina hiilirikkaalle Kuznetskin altaalle. Spichenkovon lentoasema tarjoaa upeine tiloineen ja palveluineen kätevän ja mukavan matkakokemuksen kaikille matkustajille.

Palvelut

 • Terminaali: Lentokentällä on yksi, hyvin suunniteltu terminaali rakennus, jossa on sekä kotimaan että kansainväliset lennot. Terminaalin sisällä on lähtöselvityspisteitä, matkatavaroiden noutoalueita ja turvatarkastuspisteitä.
 • Duty-Free Shops: Matkustajat voivat nauttia verovapaista ostoksista useissa lentoaseman vähittäismyyntipisteissä. Luksusbrändeistä paikallisiin tuotteisiin löytyy jokaiselle jotakin.
 • Ravintolat ja kahvilat: Lentokentällä on erilaisia ravintoloita ja kahviloita, jotka tarjoavat erilaisia ruokia ja virvokkeita. Olipa kyseessä nopea välipala tai rauhallinen ateria, matkustajat saavat hyvän huomion.
 • Aulatilat: Spichenkovon lentokentällä on mukavat oleskelutilat, joissa matkustajat voivat rentoutua ennen lentoaan. Näissä lounge-tiloissa on ilmainen Wi-Fi, mukavat istuimet ja valikoima virvokkeita.
 • Autonvuokraus: Lentokentällä on useita hyvämaineisia autonvuokraustoimistoja, jotka tarjoavat käteviä kuljetusvaihtoehtoja matkailijoille, jotka haluavat tutustua asiaan. alueen omillaan.
 • Pysäköinti: Lentokentällä on runsaasti pysäköintitilaa sekä lyhyt- että pitkäaikaisiin pysäköintitarpeisiin. Pysäköintialueet ovat hyvin hoidettuja ja sijaitsevat kätevästi terminaalin välittömässä läheisyydessä.
 • Pankki- ja valuutanvaihto: Matkustajat voivat löytää pankkipalvelut ja valuutanvaihtopalvelut Spichenkovon lentoasemalta, mikä varmistaa helpon pääsyn rahoituspalveluihin heidän aikanaan. matkustaa.

Palvelut

 • Informaatiopiste: Lentokentällä on omat tiedotuspisteet, joissa ystävällinen henkilökunta on käytettävissä auttamaan matkustajia kaikissa heillä olevissa tiedusteluissa tai huolenaiheissa.
 • Tavaratavarapalvelut: Spichenkovon lentoasema tarjoaa luotettavia matkatavarapalveluita, mukaan lukien matkatavarakärryt ja matkatavaroiden kääriminen, varmistaakseen matkustajien tavaroiden turvallisuuden ja mukavuuden.
 • Kadonneet ja löydetyt: siinä tapauksessa kadonneiden tai kadonneiden tavaroiden vuoksi matkustajat voivat vierailla lentokentän kadonneiden ja löydettyjen osastolla ilmoittamassa ja noutamassa omaisuutensa.
 • Lääketieteelliset tilat: Lentokentällä on lääketieteelliset tilat, jotka on varustettu pienten lääketieteellisten hätätilanteiden hoitamiseen ja tarvittavan lääketieteellisen avun tarjoamiseen matkustajille..
 • Wi-Fi: Ilmainen Wi-Fi on käytettävissä koko terminaalirakennuksessa, joten matkustajat voivat pysyä yhteydessä läheisiinsä tai seurata töitä odottaessaan lentoaan.
 • Lentoyhtiöiden lounget: Useat lentoyhtiöt tarjoavat eksklusiivisia lounge-tiloja Spichenkovon lentoasemalla, ja ne tarjoavat ensiluokkaisia palveluita ja mukavuuksia kelvollisille matkustajilleen.
 • Esteettömyys: Lentokenttä on suunniteltu kaikkien matkustajien käytettävissä, ja tilat ja palvelut vastaavat tarpeita. vammaisille tai liikuntarajoitteisille henkilöille.

Spichenkovon lentoasema on sitoutunut tarjoamaan saumattoman ja nautinnollisen matkakokemuksen erinomaisilla tiloillaan ja palveluillaan. Lensit sitten liike- tai lomamatkalla, tämä lentoasema täyttää varmasti tarpeesi ja odotuksesi.


Spichkovon lentoasema Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Spichkovon lentoasema?

Ilmailualalla Spichkovon lentoasema tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, NOZ, perusteella.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Spichkovon lentoasema?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Spichkovon lentoasema ja Sochi International Airport (AER) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 5h 25m.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Spichkovon lentoasema kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Spichkovon lentoasema lentokentältä, on valittavanaan 9 eri lentoyhtiötä, joista S7 Airlines, Nordwind Airlines, Aeroflot, UTair, Red Wing tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Prokopjevsk kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Spichkovon lentoasema (NOZ) on matkustajien suosiossa kaupungista Prokopjevsk sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Mikä on lähellä Prokopjevsk sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella