Lennot lähtevät kohteesta Etelä-Biminin lentokenttä (BIM)

Non-stop-lentoja 1 kohteeseen 1 eri lentoyhtiöllä

Päivittäinen lähtöaikataulu Etelä-Biminin lentokenttä

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
FLL Fort Lauderdale
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

0h 45m Näytä hinta

Olennaiset tiedot koskien Etelä-Biminin lentokenttä

Lentokentän nimi Etelä-Biminin lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi BIM
Kaupunki Bimini
Maa Bahamas (BS)
Täysi sijainti Etelä-Biminin lentokenttä
Leveysaste 25.701362
Pituusaste -79.272599
Näytä kartalla Google maps

Etelä-Biminin lentoaseman tilat ja palvelut

Kauniilla Etelä-Biminin saarella Bahamalla sijaitseva South Biminin lentoasema tarjoaa modernit mukavuudet ja valikoiman palveluita, jotka takaavat vierailijoille saumattoman matkakokemuksen.

Palvelut

 • Terminaalirakennus: Lentokentällä on hyvin suunniteltu ja tilava terminaalirakennus, jossa on mukavat oleskelutilat ja modernit mukavuudet.
 • Matkalaukkujen käsittely: Lentoasema tarjoaa tehokkaita matkatavaroiden käsittelypalveluita, jotka varmistavat, että matkatavaroistasi huolehditaan saapumishetkestä lähtöön asti.
 • Vuokra-autot: matkustajat voivat helposti vuokrata autoja useilta lentoasemalla sijaitsevilta autovuokraamoilta. Tämän kätevän palvelun avulla vierailijat voivat tutustua saareen omaan tahtiinsa.
 • Pysäköinti: Lentokentällä on runsaasti pysäköintitilaa yksityisajoneuvoille, mikä varmistaa, että matkustajilla on turvallinen pysäköintipaikka oleskelunsa aikana.
 • Duty-Free Shopping: Etelä-Biminin lentokentällä on tax-free-myymälä, jossa vierailijat voivat nauttia vähittäiskaupan terapiasta. Paikallisista matkamuistoista luksustavaroihin löytyy jokaiselle jotakin.
 • Polttoainepalvelut: Lentokoneen omistajille lentoasema tarjoaa polttoainepalveluita tankkien täydentämiseksi ennen matkan jatkamista.

Palvelut

 • Passintarkastus ja tulli: Lentokentällä on passintarkastus- ja tullipalvelut, jotka varmistavat kansainvälisten matkustajien sujuvan saapumisen ja poistumisen.
 • Lentopalvelut: Etelä. Biminin lentoasema tarjoaa lentopalveluita, mukaan lukien lennonsuunnitteluapua, säätietoja ja maapalveluita, tukeakseen lentäjiä ja heidän lentokoneitaan.
 • Ruoka ja juoma: Nälkäiset matkustajat voivat tyydyttää himonsa lentokentän ravintolassa tai napata mukaan pikapala välipalabaarissa. Saaren ihastuttava keittiö miellyttää varmasti jokaista makua.
 • Information Desk: Tiedusteluja tai apua varten terminaalirakennuksessa on neuvontapiste, joka tarjoaa vierailijoille tarvittavat tiedot lentokentän palveluista tai yleistä tietoa saaresta..
 • Langaton Internet: Lentokenttä tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden, jonka avulla matkustajat voivat pysyä yhteydessä tai seurata töitä odottaessaan lentoaan.
 • Kuljetus: Kuljetuspalvelut sijaitsevat kätevästi lentokentän ulkopuolella kuljettaakseen matkustajat haluamaansa majoituspaikkaan.

Etelä-Biminin lentoasema pyrkii tarjoamaan miellyttävän ja vaivattoman kokemuksen kaikille matkustajille. Nykyaikaisilla mukavuuksillaan ja kattavilla palveluillaan lentoasema toimii porttina idylliselle ja kiehtovalle Etelä-Biminin saarelle.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Etelä-Biminin lentokenttä?

Ilmailualalla Etelä-Biminin lentokenttä tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, BIM, perusteella.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Etelä-Biminin lentokenttä lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen , ja sen arvioitu kesto on lennettäessä koneella .

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Etelä-Biminin lentokenttä kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Etelä-Biminin lentokenttä lentokentältä, on valittavanaan 1 eri lentoyhtiötä, joista Silver Airway tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Bimini kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Etelä-Biminin lentokenttä (BIM) on matkustajien suosiossa kaupungista Bimini sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Biminiin läheisyydessä?

Bimini läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella