Lennot lähtevät kohteesta Soto Canon lentotukikohta (XPL)

Non-stop-lentoja 9 kohteeseen 7 eri lentoyhtiöllä

Päivittäinen lähtöaikataulu Soto Canon lentotukikohta

Olennaiset tiedot koskien Soto Canon lentotukikohta

Lentokentän nimi Soto Canon lentotukikohta
Lentokentän (IATA) koodi XPL
Kaupunki Comayagua
Maa Honduras (HN)
Täysi sijainti Soto Canon lentotukikohta
Leveysaste 14.381850
Pituusaste -87.621106
Näytä kartalla Google maps

Soto Canon lentotukikohdan tilat ja palvelut

Soto Canon lentotukikohta, joka tunnetaan myös nimellä Palmerolan lentotukikohta, on honduraslainen sotilaslaitos, joka sijaitsee Comayaguan departementissa. Se on koti sekä Hondurasin että Yhdysvaltojen sotilashenkilöstölle, ja se toimii Keski-Amerikan alueellisen yhteistyön ja turvallisuuden keskeisenä keskuksena. Lentotukikohta tarjoaa erilaisia tiloja ja palveluita sotilaallisten operaatioiden ja henkilöstön tukemiseksi.

Lentokenttä ja angaarit

Lentotukikohdassa on hyvin hoidettu lentokenttä, johon mahtuu erilaisia ilma-alus. Se sisältää 10 000 jalan (3 048 m) päällystetyn kiitotien, joka on varustettu nykyaikaisilla navigointilaitteilla ja valaistusjärjestelmillä päivä- ja yötoimintaa varten. Lentokentällä on useita lentokoneiden pysäköintialueita ja rullaustiejärjestelmä. Kiitotien lisäksi lentokoneiden varastointia ja huoltoa varten on useita halleja.

Armeijan asunto

Soto Canon lentotukikohta tarjoaa majoitustiloja sekä hondurasilaisille että yhdysvaltalaisille sotilashenkilöstölle. Tukikohdassa on tukikohtaisia asuntoja ja kasarmeja, jotka tarjoavat mukavaa majoitusta armeijan jäsenille ja heidän perheilleen. Nämä tilat on suunniteltu vastaamaan palvelun jäsenten tarpeita heidän käyttöönoton aikana, ja ne tarjoavat olennaiset mukavuudet ja yhteisöllisyyden tunteen.

Lääkintäpalvelut

Lentotukikohdassa on lääkäriasema, joka tarjoaa ensisijaisia palveluita. terveydenhuoltopalvelut sotilashenkilöstölle ja heidän huollettavilleen. Klinikalla työskentelee terveydenhuollon ammattilaisia, jotka tarjoavat rutiininomaista sairaanhoitoa, ennaltaehkäiseviä palveluita ja ensiapua. Se on varustettu perusdiagnostisilla laitteilla ja apteekilla perusväestön terveydenhuoltotarpeiden tukemiseksi.

Ruokailu- ja virkistystilat

Soto Canon lentotukikohta ymmärtää laadukkaan ruokailun ja ruokailun tärkeyden. virkistysmahdollisuudet parantamaan henkilöstönsä hyvinvointia ja moraalia. Siinä on ruokailutila, jossa palvelun jäsenet voivat nauttia ravitsevia aterioita. Tukikohta tarjoaa myös virkistysmahdollisuuksia, kuten kuntokeskuksia, urheilukenttiä ja vapaa-ajan aktiviteetteja terveellisen ja aktiivisen elämäntavan edistämiseksi.

Koulutustilat

Lentotukikohdassa on erilaisia harjoitustiloja, jotka palvelevat armeijan operatiivisiin ja koulutustarpeisiin. Näitä tiloja ovat luokkahuoneet, simulaatiokeskukset ja ampumaradat. Niitä käytetään monenlaisten sotilaskoulutuksen järjestämiseen, mukaan lukien ammatillisen kehityksen kurssit, taktiset harjoitukset ja aseharjoitukset.

Tukipalvelut

Soto Canon lentotukikohta tarjoaa kattavan valikoiman tukea palveluja henkilöstölleen. Tämä sisältää kuljetuspalvelut tukikohdan sisällä ja lähialueille, huolto- ja korjausliikkeet, postipalvelut, pankkipalvelut ja vapaa-ajan ajoneuvojen varastointipalvelut. Tukikohta varmistaa, että sen armeijan jäsenillä on pääsy kaikkiin olennaisiin palveluihin ja resursseihin voidakseen hoitaa tehtäviään tehokkaasti.

Taloudelliset vaikutukset

Yksi Hondurasin suurimmista sotilaslaitoksista, Soto Cano Lentotukikohdalla on merkittävä taloudellinen vaikutus ympäröivälle alueelle. Se luo työpaikkoja, edistää paikallisia yrityksiä ja edistää talouskasvua. Tukikohdan läsnäolo edistää myös kansainvälistä yhteistyötä ja turvallisuutta sekä vahvistaa diplomaattisia suhteita Yhdysvaltojen ja Hondurasin välillä.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Soto Canon lentotukikohta?

Koodi XPL on myönnetty Soto Canon lentotukikohta kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Soto Canon lentotukikohta?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Soto Canon lentotukikohta ja Adolfo Suárez Madrid–Barajas Airport (MAD) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 9h 45m.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Soto Canon lentotukikohta kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Soto Canon lentotukikohta lentokentältä, on valittavanaan 7 eri lentoyhtiötä, joista Spirit Airlines, American Airlines, Copa Airlines, United Airlines, AVIANC tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Comayagua?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Comayagua, suosivat usein Soto Canon lentotukikohta (XPL)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Mikä on lähellä Comayagua sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella