Lennot lähtevät kohteesta Skardun lentoasema (KDU)

Jatkuvat lennot 2 kohteeseen 2 eri lentoyhtiön kautta

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Skardun lentoasema

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
ISB Rawalpindi

2 lentoja päivässä

1h 0m Näytä hinta
SKT Sialkot
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

lentoja päivässä

1h 5m Näytä hinta

Olennaiset tiedot koskien Skardun lentoasema

Lentokentän nimi Skardun lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi KDU
Kaupunki Skardu
Maa Pakistan (PK)
Täysi sijainti Skardun lentoasema
Leveysaste 35.339444
Pituusaste 75.541389
Näytä kartalla Google maps

Skardu-lentokentän tilat ja palvelut

Esittely

Skardu-lentokenttä, joka sijaitsee Skardun kaupungissa Pakistanin Gilgit-Baltistanin alueella, on tärkeä portti johonkin maailman viehättävimmät ja seikkailunhaluisimmat kohteet. Kohovien vuorten ympäröimä ja upean luonnonkauneuden keskellä sijaitseva Skardun lentoasema tarjoaa välttämättömät tilat ja palvelut varmistaakseen matkustajilleen sujuvan matkakokemuksen.

Moderni infrastruktuuri

Skardun lentoasemalla on moderni ja hyvin hoidettu infrastruktuuri, joka palvelee sekä kotimaisten että kansainvälisten matkailijoiden tarpeita. Lentokentän terminaalissa on mukavat odotustilat, siistit wc-tilat ja verovapaat kaupat, jotka tarjoavat erilaisia paikallisia käsitöitä, matkamuistoja ja välipaloja.

Matkalaukkujen käsittely

Lentoasema tarjoaa tehokkaan matkatavaroiden käsittelyn Palvelut, joilla varmistetaan, että matkatavarat siirretään viipymättä lentokoneesta asianmukaiselle matkatavaroiden vastaanottoalueelle. Matkustajat voivat luottaa siihen, että lentoaseman henkilökunta huolehtii tavaroistaan ja varmistaa heidän turvallisen saapumisensa.

Ateriat ja virvokkeet

Skardun lentoasema ymmärtää laadukkaiden ruokailu- ja virvokkeiden tarjoamisen tärkeyden. sen matkustajat. Terminaalissa on ravintola ja useita ruokakioskeja, jotka tarjoavat valikoiman herkullisia paikallisia ja kansainvälisiä ruokia, välipaloja ja juomia. Etsitpä sitten nopeaa välipalaa tai täyttä ateriaa, lentoasema varmistaa, että makuhermosi ovat tyytyväisiä.

Kuljetuspalvelut

Kuljetus Skardun lentokentälle ja sieltä on helposti saavutettavissa. Taksit, vuokra-autot ja yksityiset kuljetuspalvelut ovat helposti saatavilla lentokentän terminaalin ulkopuolella, mikä tarjoaa matkustajille käteviä vaihtoehtoja saavuttaa haluamansa määränpäät. Lisäksi matkanjärjestäjät tarjoavat turistien avuksi erityisiä kuljetuspalveluita alueen useisiin suosittuihin turistikohteisiin.

Lääketieteelliset palvelut

Skardun lentoasema asettaa matkustajiensa hyvinvoinnin etusijalle tarjoamalla välttämättömät lääketieteelliset palvelut. Terminaalissa on hyvin varustettu terveyskeskus, jossa on päteviä terveydenhuollon ammattilaisia, jotka on koulutettu käsittelemään pieniä lääketieteellisiä hätätilanteita. Vakavammissa lääketieteellisissä tilanteissa lentoasema on yhteydessä lähellä oleviin sairaaloihin välitöntä ja tehokasta lääketieteellistä apua varten.

Lennon tiedot

Lentoasema tarjoaa ajantasaiset lentotiedot säilytettäväksi matkustajille tiedotettiin myöhästymisistä, peruutuksista ja lennolle pääsystä. Matkustajat voivat käyttää näitä tietoja digitaalisten näyttötaulujen kautta, jotka on sijoitettu strategisesti terminaaliin.

Skardu Airport on sitoutunut tarjoamaan matkustajilleen saumattoman matkakokemuksen. Nykyaikaisen infrastruktuurinsa, tehokkaiden palveluidensa ja kätevien mukavuuksiensa ansiosta lentoasema varmistaa, että matkustajat nauttivat mukavasta ja vaivattomasta matkasta yhteen maailman henkeäsalpaavimmista kohteista ja takaisin.


Skardun lentoasema Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Skardun lentoasema?

Koodi KDU on myönnetty Skardun lentoasema kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Skardun lentoasema lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Sialkot International Airport (SKT), ja sen arvioitu kesto on 1h 5m lennettäessä koneella Airbus A320.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Skardun lentoasema?

Yhteensä 2 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Skardun lentoasema-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: Pakistan International Airlines, Airblu

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Skardu?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Skardu, suosivat usein Skardun lentoasema (KDU)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Mikä on lähellä Skardu sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella