Edulliset lennot kohteesta Sitian julkinen lentokenttä (JSH)

Non-stop-lentoja 3 kohteeseen 2 eri lentoyhtiöllä

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Sitian julkinen lentokenttä

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
ATH Ateena
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

1h 5m Näytä hinta
AXD Alexandroupoli
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

1h 40m Näytä hinta
PVK Preveza
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

1h 35m Näytä hinta

Tiedot koskien Sitian julkinen lentokenttä

Lentokentän nimi Sitian julkinen lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi JSH
Kaupunki Sitia
Maa Greece (GR)
Täysi sijainti Sitian julkinen lentokenttä
Leveysaste 35.217058
Pituusaste 26.096057
Näytä kartalla Google maps

Sitian julkisen lentokentän tilat ja palvelut

Kreetan itäosassa Kreikassa sijaitseva Sitian julkinen lentoasema on tärkeä liikenteen solmukohta sekä kotimaisille että kansainvälisille matkailijoille. Nykyaikaisen infrastruktuurinsa ja lukuisten palveluidensa ansiosta lentoasema takaa kätevän ja mukavan kokemuksen kaikille matkustajilleen.

Palvelut

 • Terminaalirakennus: Sitian lentoasemalla on tilava ja hyvin suunniteltu terminaalirakennus, joka on varusteltu käsittelemään huomattavan määrän matkustajaliikennettä. Terminaali tarjoaa matkustajille puhtaan ja järjestäytyneen ympäristön rentoutua ja sujuvasti navigoida eri tilojen välillä.
 • Sisäänkirjautumistiskit: Käytettävissä on useita lähtöselvitystiskiä nopeuttamaan tarkastusta. -työn alla. Matkustajat voivat helposti löytää oman lentoyhtiönsä tiskinsä ja suorittaa tarvittavat muodollisuudet vaivattomasti.
 • Vähittäiskauppa ja ruokailu: Lentokentällä on useita vähittäismyyntipisteitä ja ruokailuvaihtoehtoja, mikä varmistaa. että matkustajat löytävät kaiken tarvitsemansa. Olipa kyseessä nopea välipala, matkamuistojen ostaminen tai verovapaiden ostosten tekeminen, Sitian lentokentällä on kaikki.
 • Loungeet: Niille, jotka etsivät eksklusiivisempaa ja ylellisempää kokemusta, Sitian lentoasema tarjoaa oleskelutiloja, joissa matkustajat voivat rentoutua rauhallisessa ja mukavassa ympäristössä. Nämä lounget tarjoavat ilmaisia virvokkeita, Wi-Fi-yhteyden ja hiljaisen ilmapiirin kaukana vilkkaasta terminaalista.
 • Autonvuokrauspalvelut: Sitian lentoasema tarjoaa kätevät autonvuokrauspalvelut matkustajille, jotka haluavat tutustua ympäröiviin alueisiin rauhassa. Vuokraamalla auton matkustajat voivat nauttia joustavuudesta ja vapaudesta vierailla lähellä sijaitsevissa nähtävyyksissä ja kohteissa.
 • Pysäköinti: Lentokentällä on runsaasti pysäköintitilaa, mikä varmistaa, että matkustajat voivat pysäköidä ajoneuvonsa turvallisesti aikana heidän matkaansa. Olipa kyseessä lyhyt- tai pitkäaikaispysäköinti, Sitian lentoasema tarjoaa edulliset hinnat ja tehokkaat pysäköintimahdollisuudet.

Palvelut

 • Matkalaukkujen käsittely: Sitian lentoasema asettaa etusijalle tehokkaan matkatavaroiden käsittelyn. Matkustajat voivat luottaa siihen, että lentoaseman henkilökunta käsittelee matkatavaroitaan huolellisesti ja nopeuttaa siirtoprosessia.
 • Tiedotiskit: matkustajat voivat kääntyä tietopisteiden ystävällisen lentoaseman henkilökunnan puoleen kaikissa kysymyksissä tai apua tarvitaan. He voivat antaa tietoja lentoaikatauluista, kuljetusvaihtoehdoista ja lähistöllä sijaitsevista majoituspaikoista.
 • Lääketieteellinen keskus: Sitian lentokentällä on lääketieteellinen keskus, joka on varustettu ammattimaisilla lääkäreillä. henkilökunta ja tarvittavat terveydenhuoltopalvelut.
 • Vammaiset tilat: Lentoasema varmistaa vammaisten matkustajien esteettömyyden. Sitian lentoasema pyrkii tarjoamaan mukavan kokemuksen kaikille matkailijoille omistetuista pysäköintipaikoista ramppeihin ja hisseihin.
 • Wi-Fi: Matkustajat voivat käyttää ilmaisia palveluita pysyäkseen yhteydessä matkansa aikana. Wi-Fi koko terminaalirakennuksessa.
 • Löydetyt ja kadonneet: Sitian lentokentällä on löydetty-osasto, joka auttaa matkustajia kadonneiden tavaroiden palauttamisessa. Matkustajat voivat kääntyä lentokentän henkilökunnan puoleen ilmoittaakseen ja noutaakseen omaisuutensa.

Kaiken kaikkiaan Sitian julkinen lentoasema tarjoaa kattavan valikoiman tiloja ja palveluita, jotka takaavat vaivattoman matkakokemuksen kaikille läpi kulkeville matkustajille. sen portit. Lentokenttä on sitoutunut asiakastyytyväisyyteen ja tehokkuuteen, joten se on edelleen suosittu valinta Kreetalla vieraileville matkailijoille.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Sitian julkinen lentokenttä?

Koodi JSH on myönnetty Sitian julkinen lentokenttä kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Sitian julkinen lentokenttä lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Alexandroupolis Airport (AXD), ja sen arvioitu kesto on 1h 40m lennettäessä koneella ATR 42 / ATR 72.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Sitian julkinen lentokenttä?

Yhteensä 2 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Sitian julkinen lentokenttä-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: Sky Express, Olympic Ai

Sitia kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Sitian julkinen lentokenttä (JSH) on matkustajien suosiossa kaupungista Sitia sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Sitiain läheisyydessä?

Sitia läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella