Jatkuva lento kohteesta Sir Seretse Khaman kansainvälinen lentokenttä (GBE)

Non-stop-lentoja 8 kohteeseen 3 eri lentoyhtiöllä

Päivittäinen lähtöaikataulu Sir Seretse Khaman kansainvälinen lentokenttä

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
JNB Johannesburg

6-10 lentoja päivässä

0h 55m Näytä hinta
MUB Maun

3-4 lentoja päivässä

1h 0m Näytä hinta
CPT Kapkaupunki

3-4 lentoja päivässä

2h 30m Näytä hinta
FRW Francistown

2-4 lentoja päivässä

1h 10m Näytä hinta
BBK Kasane

1 lentoja päivässä

1h 40m Näytä hinta
ADD Addis Abeba

1 lentoja päivässä

5h 30m Näytä hinta
HRE Harare
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

1h 30m Näytä hinta
LUN Lusaka
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

1h 40m Näytä hinta

Olennaiset tiedot koskien Sir Seretse Khaman kansainvälinen lentokenttä

Lentokentän nimi Sir Seretse Khaman kansainvälinen lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi GBE
Kaupunki Gaborone
Maa Botswana (BW)
Täysi sijainti Sir Seretse Khaman kansainvälinen lentokenttä
Leveysaste -24.555833
Pituusaste 25.918889
Verkkosivusto Caab.co.bw
Näytä kartalla Google maps
Sir Seretse Khaman kansainvälinen lentokenttä
Sir Seretse Khaman kansainvälinen lentokenttä
Sir Seretse Khaman kansainvälinen lentokenttä
Sir Seretse Khaman kansainvälinen lentokenttä
Sir Seretse Khaman kansainvälinen lentokenttä
Sir Seretse Khaman kansainvälinen lentokenttä

Sir Seretse Khaman kansainvälisen lentokentän tilat ja palvelut

Sir Seretse Khaman kansainvälinen lentoasema, joka sijaitsee Gaboronessa, Botswanassa, on maan ensisijainen kansainvälinen portti. Se toimii sekä kotimaisten että kansainvälisten matkustajien pääasiallisena saapumis- ja lähtöpaikkana, ja se tarjoaa erilaisia tiloja ja palveluita, jotka takaavat sujuvan ja miellyttävän kokemuksen matkustajille.

Terminaalit

 • Sisäänkirjautumistiskit: Lentokentällä on useita lähtöselvityspisteitä, joiden avulla matkustajat voivat tehokkaasti jättää matkatavaransa ja saada maihinnousukortit.
 • Turvatarkastukset: Nykyaikaiset turvalaitteet ja -menettelyt ovat käytössä varmistaa matkustajien ja heidän omaisuutensa turvallisuuden.
 • Vähittäiskauppa ja verovapaa: Terminaalissa on useita vähittäismyyntipisteitä ja verovapaita liikkeitä, jotka tarjoavat laajan valikoiman tuotteita, kuten matkamuistoja, kirjoja, elektroniikkaa, muotia ja paikallisia käsitöitä.
 • Ravintolat ja kahvilat: Matkustajat voivat nauttia valikoimasta ravintoloita, kahviloita ja välipalabaareja, joissa tarjoillaan sekä paikallisia että kansainvälisiä ruokia. Etsivätpä sitten matkailijat nopeaa purtavaa tai rentoa ateriaa, tarjolla on vaihtoehtoja jokaiseen makuun.
 • Aulatilat: VIP-lounget ovat saatavilla niille, jotka etsivät mukavampaa ja eksklusiivisempaa kokemusta. Näissä oleskelutiloissa on mukavuuksia, kuten ilmainen Wi-Fi, virvokkeita, sanomalehtiä ja mukavat istuimet.

Kuljetuspalvelut

 • Taksit ja autonvuokraus: Matkustajille, jotka tarvitsevat kuljetukset saavuttaessa, taksit ja autonvuokrauspalvelut ovat helposti saatavilla aivan terminaalirakennuksen ulkopuolella.
 • Shuttle-palvelut: Lentokenttä tarjoaa kuljetuspalveluita useisiin Gaboronen ja sen lähialueiden hotelleihin. Nämä palvelut tarjoavat matkustajille käteviä kuljetusvaihtoehtoja.
 • Pysäköinti: Jos aiot pysäköidä ajoneuvosi lentokentälle, tarjolla on pysäköintialueita lyhyt- ja pitkäaikaista oleskelua varten. Pysäköintialueet ovat hyvin hoidettuja ja tarjoavat turvallisen tilan ajoneuvoille.

Lisäpalvelut

 • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: Pankkiautomaatteja löytyy eri paikoista terminaalissa, jolloin matkustajien on helppo nostaa käteistä. Valuutanvaihtopalvelut ovat saatavilla myös paikallista valuuttaa tarvitseville.
 • Löydetyt ja kadonneet: Jos matkan aikana katoaa tavaroita, lentoasemalla on löydetty-osasto, joka auttaa matkustajia tavaroitaan noutamassa.
 • Lääkintäpalvelut: Lentokentällä on lääkäriasema, joka on varustettu perusterveydenhuollon hätätilanteiden hoitamiseen.
 • Wi-Fi: Ilmainen Wi-Fi on käytettävissä kaikkialla lentokentällä, mikä mahdollistaa matkustajien pysyä yhteydessä matkansa aikana.
 • Erityistapu: Sir Seretse Khaman kansainvälinen lentoasema pyrkii tarjoamaan kattavan matkakokemuksen. Erikoisapua on saatavilla liikuntarajoitteisille matkustajille, pienten lasten kanssa matkustaville perheille ja eläkeläisille.

Sir Seretse Khaman kansainvälinen lentoasema asettaa etusijalle matkustajiensa mukavuuden. Lentokenttä tarjoaa laajan valikoiman terminaalitiloja, kuljetuspalveluita ja lisäpalveluita, joten se takaa miellyttävän ja vaivaton matkakokemuksen kaikille Botswanaan vierailijoille.


Sir Seretse Khaman kansainvälinen lentokenttä Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Sir Seretse Khaman kansainvälinen lentokenttä?

Koodi GBE on myönnetty Sir Seretse Khaman kansainvälinen lentokenttä kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Sir Seretse Khaman kansainvälinen lentokenttä?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Sir Seretse Khaman kansainvälinen lentokenttä ja Addis Ababa Bole International Airport (ADD) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 5h 30m.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Sir Seretse Khaman kansainvälinen lentokenttä?

Yhteensä 3 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Sir Seretse Khaman kansainvälinen lentokenttä-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: Air Botswana, Airlink (South Africa), Ethiopian Airline

Gaborone kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Sir Seretse Khaman kansainvälinen lentokenttä (GBE) on matkustajien suosiossa kaupungista Gaborone sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Mikä on lähellä Gaborone sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella