Lennot lähtevät kohteesta Sir kapteeni Charles Kirkconnellin kansainvälinen lentoasema (CYB)

Suoria lentoja kohteeseen 2 tarjoaa 1 lentoyhtiötä.

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Sir kapteeni Charles Kirkconnellin kansainvälinen lentoasema

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
GCM Georgetown

2-7 lentoja päivässä

0h 40m Näytä hinta
LYB Pikku Cayman

2-3 lentoja päivässä

0h 10m Näytä hinta

Olennaiset tiedot koskien Sir kapteeni Charles Kirkconnellin kansainvälinen lentoasema

Lentokentän nimi Sir kapteeni Charles Kirkconnellin kansainvälinen lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi CYB
Kaupunki Cayman Brac
Maa Cayman-Islands (KY)
Täysi sijainti Sir kapteeni Charles Kirkconnellin kansainvälinen lentoasema
Leveysaste 19.690191
Pituusaste -79.879410
Verkkosivusto Caymanairports.ky
Näytä kartalla Google maps

Sir kapteeni Charles Kirkconnellin kansainvälisen lentokentän tilat ja palvelut

Kauniilla Caymansaarilla sijaitsevan Sir Captain Charles Kirkconnellin kansainvälisen lentokentän tavoitteena on tarjota matkustajille mukava ja tehokas matkakokemus. Nykyaikaisten tilojensa ja laadukkaiden palveluidensa ansiosta lentoasema varmistaa sujuvan toiminnan, mikä tekee siitä matkustajien suosiman vaihtoehdon.

Palvelut

 • Terminaalirakennus: Lentokentällä on tilava ja hyvin -suunniteltu terminaalirakennus, jossa on erilaisia mukavuuksia. Matkustajat voivat löytää erilaisia kauppoja, ravintoloita ja verovapaita myyntipisteitä täyttääkseen ostos- ja ruokailutarpeensa.
 • Aulatilat: Niille, jotka etsivät lisämukavuutta ja yksityisyyttä, lentoasema tarjoaa premium-loungeja, jotka tarjoavat rauhallisen ympäristön kaukana tungosta terminaaleista. Liikematkailijat voivat myös löytää työtiloja, jotka on varustettu nykyaikaisella tekniikalla.
 • Kuljetus: Lentoasema tarjoaa helpon pääsyn kuljetuspalveluihin. Vuokra-autotiskit ja taksipalvelut sijaitsevat kätevästi terminaalissa, jolloin matkustajat pääsevät haluamansa määränpäähän nopeasti ja vaivattomasti.
 • Pysäköinti: Lentokentälle ajaville on tarjolla runsaasti pysäköintitilaa. Lyhyen ja pitkän aikavälin pysäköintivaihtoehdot vastaavat matkustajien erilaisiin tarpeisiin.
 • Wi-Fi-yhteys: Sir kapteeni Charles Kirkconnellin kansainvälinen lentoasema ymmärtää yhteyksien tärkeyden. Ilmainen Wi-Fi on käytettävissä koko terminaalissa, joten matkustajat voivat pysyä yhteydessä läheisiinsä tai työskennellä.
 • Lasten palvelut: Lentokenttä huolehtii nuorimmista matkustajistaan tarjoamalla leikkipaikkoja ja vauvanhoitotilat. Nämä mukavuudet varmistavat, että perheet voivat nauttia stressittömästä matkakokemuksesta.
 • Esteettömyys: Lentokenttä on sitoutunut tarjoamaan mukavan kokemuksen kaikille matkustajille. Se on varustettu mukavuuksilla, kuten hisseillä, rampeilla ja esteettömillä wc-tiloilla, jotka sopivat liikuntarajoitteisille henkilöille.

Palvelut

 • Lennon tiedot: Matkustajat voivat pysyä ajan tasalla. viimeisimmät lentotiedot lentoaseman monitorien kautta, jotka sijaitsevat koko terminaalissa. Ystävällinen henkilökunta on myös valmiina auttamaan kaikissa tiedusteluissa.
 • Matkalaukkupalvelut: Lentoasema tarjoaa matkatavaroiden käsittely- ja säilytyspalveluita matkustajille? matkat kätevämpiä. Matkatavaravaunut ovat valmiina auttamaan matkustajia matkatavaroidensa kanssa.
 • Lääkintäpalvelut: Hätätilanteissa tai lääketieteellisissä tarpeissa lentoasemalla on lääkintäkeskus, jossa on koulutettuja terveydenhuollon ammattilaisia matkustajien hyvinvoinnin varmistamiseksi.
 • Löydetyt ja kadonneet: Lentokentällä on löydetty-osasto, joka auttaa matkustajia löytämään kadonneet tavarat matkansa aikana. Henkilökunnan jäsenet ovat valmiita auttamaan tiedusteluissa ja tuessa.
 • Valuutanvaihto: Kansainvälisten matkustajien mukavuuden vuoksi lentoasemalla on valuutanvaihtopalveluita, jotka varmistavat vaivattoman siirtymisen.
 • Turvallisuus: Lentoasema pitää turvallisuutta erittäin tärkeänä. Huipputeknologian ja hyvin koulutetun turvahenkilöstön ansiosta matkustajat voivat tuntea olonsa varmaksi ollessaan Sir Captain Charles Kirkconnellin kansainvälisellä lentokentällä.

Sen monipuolisten tilojen ja laadukkaiden palveluiden ansiosta., Sir kapteeni Charles Kirkconnellin kansainvälinen lentoasema takaa saumattoman matkakokemuksen kaikille matkustajille. Saavutko Caymansaarille tai lähdet sieltä, lentoasema pyrkii tarjoamaan korkeimman tason mukavuutta, mukavuutta ja tyytyväisyyttä kaikille sen porttien läpi kulkeville.


Sir kapteeni Charles Kirkconnellin kansainvälinen lentoasema Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Sir kapteeni Charles Kirkconnellin kansainvälinen lentoasema?

Ilmailualalla Sir kapteeni Charles Kirkconnellin kansainvälinen lentoasema tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, CYB, perusteella.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Sir kapteeni Charles Kirkconnellin kansainvälinen lentoasema?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Sir kapteeni Charles Kirkconnellin kansainvälinen lentoasema ja Owen Roberts International Airport (GCM) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 40m.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Sir kapteeni Charles Kirkconnellin kansainvälinen lentoasema?

Yhteensä 1 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Sir kapteeni Charles Kirkconnellin kansainvälinen lentoasema-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: Cayman Airway

Cayman Brac kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Owen Robertsin kansainvälinen lentoasema (Cayman Brac) on matkustajien suosiossa kaupungista Cayman Brac sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Mikä on lähellä Cayman Brac sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella