Jatkuva lento kohteesta Silangitin lentoasema (DTB)

Suoria lentoja kohteeseen 2 tarjoaa 3 lentoyhtiötä.

Päivittäinen lähtöaikataulu Silangitin lentoasema

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
CGK Jakarta

3 lentoja päivässä

2h 10m Näytä hinta
HLP Jakarta

1 lentoja päivässä

2h 10m Näytä hinta

Olennaiset tiedot koskien Silangitin lentoasema

Lentokentän nimi Silangitin lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi DTB
Kaupunki Siborong-Borong
Maa Indonesia (ID)
Täysi sijainti Silangitin lentoasema
Leveysaste
Pituusaste
Näytä kartalla Google maps

Silangitin lentokentän tilat ja palvelut

Esittely

Silangitin lentoasema, joka sijaitsee Pohjois-Sumatralla, Indonesiassa, on moderni ja hyvin varusteltu lentokenttä, joka toimii porttina kauniille järvelle. Toba. Silangitin lentoasema tarjoaa strategisen sijaintinsa ja monipuolisten tilojen ja palveluidensa ansiosta mukavan ja kätevän matkakokemuksen matkustajille kaikkialta maailmasta.

Palvelut

  • Terminaalirakennus: Silangitin lentoasemalla on moderni ja tilava terminaalirakennus, joka tarjoaa miellyttävän ympäristön matkustajille. Lentokentällä on erilliset saapumis- ja lähtöalueet, mikä varmistaa sujuvan ja järjestäytyneen matkustajavirran.
  • Vähittäiskauppa ja ruokailu: Matkailijoiden tarpeisiin vastaamiseksi Silangitin lentoasema tarjoaa erilaisia vähittäiskauppoja ja ruokailumahdollisuuksia. Matkustajat voivat nauttia paikallisista herkuista ja ostaa matkamuistoja ennen lentoa.
  • Pysäköinti: Lentokentällä on runsaasti pysäköintitilaa autolla matkustaville matkustajille. Pysäköintialue on hyvin hoidettu, mikä varmistaa ajoneuvojen turvallisuuden.
  • Aula: Matkustajille, jotka haluavat rentoutua tai käydä töissä ennen lentoa, on mukava oleskelutila. Lounge tarjoaa ilmaisen Wi-Fi:n, mukavat istuimet ja latauspisteet elektronisille laitteille.

Palvelut

  • Matkalaukkujen käsittely: Silangitin lentokentällä on oma tiimi Henkilökunta, joka käsittelee matkatavaroita huolellisesti ja varmistaa, että he saapuvat määränpäähänsä turvallisesti ja tehokkaasti. Matkustajat voivat myös hyödyntää matkatavaroiden käärimispalveluita turvallisuuden lisäämiseksi.
  • Lentotiedot: Lentoasema tarjoaa ajantasaiset lentotiedot eri puolilla terminaalirakennusta sijaitsevien näyttöjen kautta. Matkustajat voivat helposti pysyä ajan tasalla lentojen tilasta ja portin tehtävästä.
  • Kuljetus: Silangitin lentoasema tarjoaa kätevät kulkuyhteydet Tobajärvelle ja muihin lähellä sijaitseviin kohteisiin. Matkustajat voivat valita takseista, vuokra-autoista tai kuljetuspalveluista, jolloin heidän on helppo saavuttaa haluttuun paikkaan.
  • Lääketieteelliset tilat: Lääkärin hätätilanteissa lentokentällä on lääkärikeskus, jossa on koulutettuja ammattilaisia, jotka tarjoavat välitöntä apua. Lääkärikeskuksessa on tarvittavat tilat pienten sairauksien ja vammojen hoitamiseen.

Silangitin lentoasema asettaa standardin erinomaisille tiloille ja palveluille. Hyvin suunnitellusta terminaalirakennuksesta laajaan valikoimaan ruokailumahdollisuuksia ja kuljetuspalveluita lentoasema takaa vaivattoman matkakokemuksen. Vierailet sitten Toba-järvellä vapaa-ajan tai työmatkalla, Silangitin lentoasema on sitoutunut tarjoamaan mukavan ja kätevän matkan kaikille matkailijoille.


Silangitin lentoasema Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Silangitin lentoasema?

Koodi DTB on myönnetty Silangitin lentoasema kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Silangitin lentoasema?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Silangitin lentoasema ja Soekarno-Hatta International Airport (CGK) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 2h 10m.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Silangitin lentoasema?

Yhteensä 3 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Silangitin lentoasema-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: Batik Air, Citilink, Indonesia AirAsi

Siborong-Borong kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Silangitin lentoasema (DTB) on matkustajien suosiossa kaupungista Siborong-Borong sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Siborong-Borongin läheisyydessä?

Siborong-Borong läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella