Suora lento kohteesta Shizuokan lentoasema (FSZ)

Non-stop-lentoja 7 kohteeseen 3 eri lentoyhtiöllä

Päivittäinen lähtöaikataulu Shizuokan lentoasema

Olennaiset tiedot koskien Shizuokan lentoasema

Lentokentän nimi Shizuokan lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi FSZ
Kaupunki Makinohara
Maa Japan (JP)
Täysi sijainti Shizuokan lentoasema
Leveysaste 34.794969
Pituusaste 138.179817
Verkkosivusto Mtfuji-shizuokaairport.jp
Näytä kartalla Google maps
Shizuokan lentoasema
Shizuokan lentoasema
Shizuokan lentoasema
Shizuokan lentoasema
Shizuokan lentoasema
Shizuokan lentoasema

Shizuokan lentokentän tilat ja palvelut

Shizuokan lentoasema, joka sijaitsee Shizuokan prefektuurissa Japanissa, tarjoaa valikoiman erinomaisia tiloja ja palveluita, jotka takaavat miellyttävän kokemuksen matkustajille. Kätevistä kuljetusvaihtoehdoista nykyaikaisiin mukavuuksiin, tässä on joitain kohokohtia siitä, mitä voit odottaa vieraillessasi Shizuokan lentokentällä:

Kuljetus

 • Shizuokan lentokentälle on hyvät kulkuyhteydet useiden kuljetusvaihtoehtojen ansiosta..
 • Juna: Lentokentällä on oma asema, Shizuoka Airport Station, jota liikennöi Shizuoka Railway Line. Tämä tarjoaa helpon pääsyn lentokentälle ja sieltä pois.
 • Bussi: Lentoasemalta on säännölliset bussiyhteydet eri paikkoihin Shizuokassa ja naapurikaupungeissa.
 • Taksi: Taksit ovat helposti saatavilla ulkopuolella lentokentän terminaali, joka tarjoaa kätevän kuljetuksen haluamaasi kohteeseen.

Terminaalipalvelut

 • Sisäänkirjautuminen: Lentokentällä on tehokkaat lähtöselvitystiskit, joissa matkustajat voivat suorita lentoa edeltävät toimenpiteet helposti.
 • Vähittäiskauppa ja ruokailu: Shizuokan lentokentällä on erilaisia kauppoja, putiikkeja ja ravintoloita, jotka tarjoavat monipuolisen valikoiman tuotteita ja ruokia. Etsitpä sitten matkamuistoja tai välipalaa, löydät paljon tarpeisiisi sopivia vaihtoehtoja.
 • Aulatilat: Mukavuutta ja rentoutumista etsiville lentoasema tarjoaa loungeja, joissa voit rentoutua. ennen lentoasi. Näissä oleskelutiloissa on mukavat istuimet, ilmaisia juomia ja ilmainen Wi-Fi.
 • Matkalaukkupalvelut: Lentokentällä on matkatavarasäilytystilat, joiden avulla voit säilyttää tavarasi turvallisesti, kun tutkit kaupunkia tai odotat seuraavaa matkaasi. lento.
 • Wi-Fi: Ilmainen Wi-Fi on saatavilla koko terminaalissa, mikä varmistaa, että pysyt yhteydessä lentokentällä viettämäsi ajan.

Lisäpalvelut

 • Informaatiopiste: Ystävällinen ja asiantunteva henkilökunta on valmiina käytettävissäsi lentoaseman infopisteessä auttamaan sinua kaikissa mahdollisissa tiedusteluissa.
 • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: Kätevästi sijaitsevat pankkiautomaatit ja Valuutanvaihtopalvelut ovat saatavilla taloudellisiin tarpeisiisi.
 • Autonvuokraus: Jos haluat tutustua alueeseen omaan tahtiisi, autonvuokrauspalvelut sijaitsevat kätevästi lentokentällä.
 • Pysäköinti: Shizuokan lentoasema tarjoaa runsaasti pysäköintitilaa sekä lyhyt- että pitkäaikaiseen oleskeluun, mikä tekee siitä kätevän lentokentälle ajaville.

Shizuokan lentoaseman sitoutuminen laadukkaiden tilojen ja palvelujen tarjoamiseen takaa että matkasi alkaa ja päättyy positiivisesti. Tehokkaista kuljetusvaihtoehdoista moniin mukavuuksiin lentoasema pyrkii tekemään matkakokemuksestasi mukavan ja kätevän.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Shizuokan lentoasema?

Ilmailualalla Shizuokan lentoasema tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, FSZ, perusteella.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Shizuokan lentoasema?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Shizuokan lentoasema ja Taiwan Taoyuan International Airport (TPE) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 3h 25m.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Shizuokan lentoasema kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Shizuokan lentoasema lentokentältä, on valittavanaan 3 eri lentoyhtiötä, joista Fuji Dream Airlines, AN tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Makinohara kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Shizuokan lentoasema (FSZ) on matkustajien suosiossa kaupungista Makinohara sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Mikä on lähellä Makinohara sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella