Edulliset lennot kohteesta Shigatse Peace Airport (RKZ)

Non-stop-lentoja 3 kohteeseen 3 eri lentoyhtiöllä

Päivittäinen lähtöaikataulu Shigatse Peace Airport

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
XIY Xi'an

1-2 lentoja päivässä

2h 55m Näytä hinta
CTU Chengdu

1 lentoja päivässä

2h 15m Näytä hinta
CKG Chongqing

1 lentoja päivässä

2h 50m Näytä hinta

Tiedot koskien Shigatse Peace Airport

Lentokentän nimi Shigatse Peace Airport
Lentokentän (IATA) koodi RKZ
Kaupunki Xigazê
Maa China (CN)
Täysi sijainti Shigatse Peace Airport
Leveysaste 29.346338
Pituusaste 89.300595
Näytä kartalla Google maps

Shigatsen rauhanlentoaseman tilat ja palvelut

Shigatse Peace Airport on viehättävällä Tiibetin alueella sijaitseva nykyaikainen ilmailulaitos, joka tarjoaa sekä kotimaisia että kansainvälisiä lentomatkoja. Strategisen sijaintinsa ja vaikuttavien mukavuuksiensa ansiosta lentoasema tarjoaa mukavan ja kätevän kokemuksen matkustajille.

Palvelut

 • Terminaalirakennus: Lentokentän terminaali rakennuksessa on moderni arkkitehtuuri ja runsaasti tilaa, mikä luo mukavan ympäristön matkustajille.
 • Sisäänkirjautumistiskit: Shigatsen rauhanlentokentällä on lukuisia edistyneellä tekniikalla varustettuja lähtöselvitystiskiä, jotka takaavat sujuva ja tehokas lähtöselvitysprosessi.
 • Matkalaukkujen käsittely: Lentokentällä on tehokkaat matkatavaroiden käsittelyjärjestelmät, jotka varmistavat, että matkustajien matkatavarat käsitellään nopeasti ja turvallisesti.
 • Ravintolat ja kahvilat: Matkustajat voivat nauttia lentoasemalla erilaisista ruokailumahdollisuuksista, mukaan lukien paikallisia herkkuja sekä kansainvälisiä ruokia, jotka tarjoavat erilaisia makuja.
 • Ostokset: Lentokentällä on valikoima vähittäiskauppoja, joissa matkustajat voivat tehdä viime hetken ostoksia. Tarjolla on laaja valikoima tuotteita, kuten matkamuistoja, vaatteita ja paikallisia käsitöitä.
 • Autonvuokraus: Niille, jotka haluavat tutustua alueeseen omaan tahtiinsa, lentokentällä on autonvuokrauspalvelut, jotka tarjoavat matkustajille mukavuutta ja joustavuutta.
 • Pysäköinti: Shigatsen rauhanlentokentällä on runsaasti pysäköintitilaa sekä lyhyt- että pitkäaikaisiin tarpeisiin, mikä varmistaa, että matkustajat voivat mukavasti jättää ajoneuvonsa matkan aikana.
 • Matkatavarasäilytys: Matkustajat voivat hyödyntää lentoaseman matkatavarasäilytystiloja, joiden avulla he voivat keventää kuormaansa ja tutustua alueeseen vapaasti.

Palvelut

 • Infopiste: Lentokentällä on infopiste, jossa ystävällinen ja asiantunteva henkilökunta on käytettävissä auttamaan matkustajia kaikissa heillä olevissa tiedusteluissa.
 • Löydetyt ja kadonneet: Jos matkustaja hukkaa tavaransa, lentoasemalla on oma löytöosasto, joka auttaa paikantamaan ja palauttamaan tavaroita.
 • Lääkintäpalvelut: Shigatse Peace Airport varmistaa hyvinvoinnin matkustajista tarjoamalla lääketieteellisiä palveluita, mukaan lukien klinikan, joka on varustettu hoitamaan pieniä vammoja tai terveysongelmia.
 • Wi-Fi: matkustajat voivat pysyä yhteydessä matkansa aikana, koska lentoasema tarjoaa ilmaisia Wi-Fi-yhteys kaikissa tiloissa.
 • Vauvanhoitopalvelut: Lentokenttä ymmärtää pienten lasten kanssa matkustavien perheiden tarpeet ja tarjoaa vauvanhoitopalveluita, mukaan lukien hoitohuoneet ja vaipanvaihto alueilla.
 • Pankkiautomaatit: Shigatsen rauhanlentokentällä on käytettävissä useita pankkiautomaatteja, joiden avulla matkustajat voivat nostaa paikallista valuuttaa matkustustarpeita varten.

Kaiken kaikkiaan Shigatse Peace Airport tarjoaa valikoiman moderneja tiloja ja palveluita, jotka asettavat etusijalle matkustajien mukavuuden. Matkailijat voivat odottaa saumatonta ja nautinnollista kokemusta kulkiessaan tämän vaikuttavan ilmailukeskuksen läpi.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Shigatse Peace Airport?

Ilmailualalla Shigatse Peace Airport tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, RKZ, perusteella.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Shigatse Peace Airport lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Xi'an Xianyang International Airport (XIY), ja sen arvioitu kesto on 2h 55m lennettäessä koneella Airbus A319.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Shigatse Peace Airport kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Shigatse Peace Airport lentokentältä, on valittavanaan 3 eri lentoyhtiötä, joista Tibet Airlines, West Air (China), China Eastern Airline tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Xigazê?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Xigazê, suosivat usein Shigatse Peace Airport (RKZ)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Xigazêin läheisyydessä?

Xigazê läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella